Sevilla – Almería 5:1 (kon.) | Mallorca – Barcelona 2:2 (kon.)
konec
Sevilla FC
5:1 (3:0)
UD Almería
Úterý 26.09.2023, 19:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla • Španělská LaLiga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Pátý dárek na cestu přibalil hostům střídající mladík KIKE SALAS prudkou ranou mezi nohama obránce Mendes. Akci založil Lamela patičkou do volného prostoru na křídle Juanlu Sánchezovi, z jehož kopačky přiletěla finální přihrávka do vápna.
     
    71
    Almería právě vstřelila branku!
    Autorem branky z pokutového kopu je LUIS JAVIER SUÁREZ. Brankář Nyland sice vystihl směr jeho přízemní střely k pravé tyči, na míč ale těsně nedosáhl.
     
    51
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Půl minuty po vlastní výhodné standardce hosté inkasují po protiakci přes celé hřiště. Zleva centroval po zemi Adria Pedrosa a ÉRIK LAMELA šikovně tečoval míč za záda brankáře Maximiana. Jako poslední se sice v pádu dotkl míče hostující Edgar González, ale to už na výsledku akce nic nezměnilo.
     
    38
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Zpoza velkého vápna napřáhl po Sowově přihrávce levačkou SUSO FERNÁNDEZ a utěšená rána zapadla k zadní tyči, Maximiano skákal robinzonádu marně.
     
    8
    Sevilla právě vstřelila branku!
    DODI LUKEBAKIO oklamal pohybem dva protihráče, kličkou se protáhl mezi několika dalšími obránci a nádherně zavěsil do šibenice. Dvojitý knock-out pro hosty za 90 vteřin.
     
    7
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Po rohovém kopu hlavičkoval Loïc Badé do spojnice, JÚSUF EN-NESÍRÍ se zorientoval nejlépe a rovněž hlavou doklepl zblízka za brankovou čáru, kde se po míči marně natahoval brankář i jeden z obránců Almeríe.

    Karel Jedlička

    Branky: 7. en-Nesírí (Badé), 8. Lukebakio, 38. Suso (Sow), 51. Lamela (Pedrosa), 90+2. Salas (J. Sánchez) – 71. L. Suárez (pen.)

    Karty:   70. Navas (SEV), 83. Suso (SEV), 90+1. Lamela (SEV) – 77. Kaiky (ALM), 86. Baba (ALM)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 4:7. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 15:16.
    Sevilla FC: Nyland – Navas /C/ (75. Sánchez), Badé, Gudelj, Pedrosa (85. Salas) – Reges, Sow (65. Januzaj) – Suso, Lamela, Lukebakio (65. Soumaré) – en-Nesírí (85. Mir).
    Náhradníci: Flores, Dmitrović – Gattoni, Ramos, Jordán, Ocampos, Rakitić.

    Trenér: Mendilibar

    UD Almería: Maximiano – Pozo (81. Mendes), Montes (64. Kaiky), González, Centelles – Baba, Lopy (64. Ramazani) – Arribas (72. Baptistão), Melero /C/, Suárez – Koné (64. Puigmal).
    Náhradníci: Martínez, Mariño – Akieme, Brandaríz, Marques, Milovanović, Embarba.

    Trenér: Moreno

    Rozhodčí: Cuadra – Porras, Estévez

    Diváci: 35 729
    bahis siteleri