Lille – Remeš 1:2 (kon.)
konec
Lille OSC
1:2 (0:2)
Stade de Reims
Úterý 26.09.2023, 21:00 • Stade Pierre-Mauroy, Lille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (23:10:29)
     
    Červenobílí se díky vítězství vyhoupli z dvanáctého místa až do první pětky soutěže, přičemž už v neděli se pokusí na dnešní úspěch navázat proti trápícímu se Lyonu. LOSC pak ve stejný den vyrazí na půdu Le Havre.
     
    Stade Pierre-Mauroy hlásí dohráno, loupežníci z Remeše si domu odváží všechny body! Lille zaspalo start a kvůli velmi vlažnému výkonu své obrany v úvodu hned dvakrát inkasovalo, přičemž v následném průběhu duelu naráželo na skálopevnou obranu Stade. Svěřenci Willa Stilla podali naprosto perfektní výkon v defenzívě, díky kterému se mohou radovat z cenného skalpu.
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 7:0. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 4:19.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Cavaleiro v samotném závěru spálil obrovskou šanci Lille, možná asi největší v celém zápase! Útočník ze složité pozice poslal míč těsně vedle zadní tyče, šlo opravdu jen o centimetry!
     
    90+3
    Na druhém konci hřiště pálil Ribeiro, který pro změnu úplně přestřelil. To bude pro dnešek asi vše.
     
    90+2
    Tohle byly hodně nepříjemné chvíle pro Lucase Chevaliera! Obrana LOSC trestuhodně ztratila míč na hranici vlastního vápna a dovolila Edouovi zakončit, přičemž překvapený domácí gólman zvládl ránu jen vyrazit před sebe! Na dorážku číhal Salama, ale nedostal se k balónu včas!
     
    90+1
    Cabella zklamaně máchá rukama, jeho nadýchaný nákop do vápna ke střele nevedl. Ani jeden z hráčů Lille se k mírně přetaženému míči nedostal včas.
     
    90
    Jdeme do finále, začíná tříminutové nastavení.
     
    89
    Ismailyho skákající projektil proletěl kolem zadní tyče, pozorný Diouf se za ním jen ohlédl.
     
    88
    Střídání v týmu Stade de Reims:
    ze hřiště odchází Džunja Itó, přichází Ibrahim Diakité,
    ze hřiště odchází Thomas Foket, přichází Emmanuel Agbadou.
     
    87
    Závěr utkání se zřejmě o pár vteřin protáhne, jeden z hráčů Remeše se totiž nyní zřejmě potýká s křečí. Kouč Still během přerušené hry chystá střídání.
     
    86
    Lille se krátkými přihrávkami prokousává skrz pevnou hostující obranou, která ho nehodlá pustit před Dioufa. Ten je tak nyní vesměs bez práce.
     
    84
    Khadra byl zřejmě ještě před posledním obráncem, Salama ale zcela jistě ne. Krátká přihrávka na levém křídle tak vede k odpískanému ofsajdu Stade.
     
    83
    Ismaily teď rozdýchává nepříjemnou srážku s Edoou, kterou rozhodčí vyhodnotil jako faul ze strany druhého jmenovaného. Míč tak získává LOSC.
     
    82
    Diouf si navzdory inkasovanému gólu na hřišti počíná výborně. Nyní zneškodnil Ismailyho balón z křídla, a okamžitě tak ukončil domácí akci.
     
    81
    V ochozech panuje podstatně živější atmosféra než před Andrého zásahem. Svatyně Remeše je pod velkým tlakem, hosté to budou mít ještě těžké.
     
    80
    Praporek tentokrát šel nahoru na druhém konci hřiště. Cavaleiro se snažil něco vymyslet na pravé straně, než jeho snahy utnul asistent rozhodčího.

    Vojtěch Martinek

    Branky: 79. André (Ismaily) – 12. Daramy (Munetsi), 16. Nakamura (Munetsi)

    Karty:   63. Santos (LIL) – 53. Nakamura (REI), 65. Foket (REI)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 7:0. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 4:19.
    Lille OSC: Chevalier – Santos, Yoro, Umtiti (46. Alexsandro), Ismaily – André (C), Gomes – Yazıcı (23. Žegrova), Haraldsson (64. Cavaleiro), Cabella – David.
    Náhradníci: Mannone – Gudmundsson, Zedadka, B. Diakité, Miramón, Virginius.

    Trenér: Paulo Fonseca.

    Stade de Reims: Y. Diouf – Foket (88. Agbadou), Okumu, Abdulhamíd (C), De Smet – Matusiwa, Munetsi, Teuma (77. Edoa) – Itó (88. I. Diakité), Daramy (77. Salama), Nakamura (77. Khadra).
    Náhradníci: Olliero – Richardson, O. Diakité, Diakhon.

    Trenér: Will Still.

    Rozhodčí: Wattellier – Zakrani, Coniglio.
    bahis siteleri