Florida – Nashville 5:2 (kon.) | Montreal – New Jersey 2:4 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 6:0 (kon.)
Toronto – Ottawa 3:4 (po pr.) | Winnipeg – Edmonton 5:0 (kon.) | Calgary – Seattle 3:5 (kon.)
Colorado – Vegas 3:2 (kon.) | Seattle – Calgary 2:3 (0:2 po s.n.)
konec
Florida Panthers
5:2 (4:0, 0:1, 1:1)
Nashville Predators
Úterý 26.09.2023, 00:00 • Amerant Bank Arena, Sunrise • Příprava NHL
Partner:
     
    58:49
    Florida právě vstřelila branku!
    A prázdnou branku hostí vzápětí trefuje DMITRIJ KULIKOV! Je rozhodnuto. Bez asistence.
    57:37 Tye FELHABER - 4:2
     
    57:37
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou gólů! Gurjanov poslal do šance TYEHO FELHABERA, který si položil Guzdu a zasunul puk do odkryté branky – 4:2. Asistence: Denis Gurjanov a Marc Del Gaizo.
    28:35 Jake LIVINGSTONE - 4:1
     
    28:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! Jakuv Trenin zavezl puk do útočného pásma. Tam ho předal JAKEOVI LIVINGSTONEOVI, který se zleva natlačil až před Bobrovského a dokázal poslat kotouč za jeho záda – 4:1. Asistence: Jakuv Trenin a Gustav Nyquist.
    18:29 Dmitrij KULIKOV - 4:0
     
    18:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Je tu další vlastní gól hostí! Obránce DMITRIJ KULIKOV podpořil akci svého týmu na pravém křídle. Saros proti němu povyjel, ovšem Kulikov si ho naznačením položil. Poté kotouč nahrával před odkrytou branku, kam si najížděl Matthew Tkachuk, ale hrací předmět si srazil do vlastní klece vracející se Roest. Asistence: Sam Bennett a Nick Cousins.
    14:38 Niko MIKKOLA - 3:0
     
    14:38
    Florida právě vstřelila branku!
    A je to už 3:0! Panteři nyní soupeře dlouho svírali v jeho obranném pásmu. Nakonec to byl NIKO MIKKOLA, který nahrál z pravé strany puk před branku a ten se zřejmě po odrazu od bránícího hráče ocitl za zády Sarose. Asistence: Sam Bennett a Dmitrij Kulikov.
    09:52 Sam BENNETT - 2:0
     
    09:52
    Florida právě vstřelila branku!
    Cats přidávají druhý gól! Byla to podobná situace jako při první trefě. Branku tentokrát objel Matthew Tkachuk a po jeho zakončení Saros vyrazil puk k SAMOVI BENNETTOVI, který ho dorazil za záda gólmana Preds – 2:0. Asistence: Matthew Tkachuk a Nick Cousins.
    08:25 Kevin STENLUND - 1:0
     
    08:25
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Justin Sourdif objel s pukem branku a dostal ho do brankoviště, kde si počínal nejdůrazněji KEVIN STENLUND, který dokázal touš protlačit za záda Sarose. Asistence: Justin Sourdif a Josh Davies.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Stenlund (Sourdif, Davies), 10. Bennett (Tkachuk, Cousins), 15. Mikkola (Bennett, Kulikov), 19. Kulikov (Bennett, Cousins), 59. Kulikov – 29. Livingstone (Trenin, Nyquist), 58. Felhaber (Gurjanov, Gaizo)


    Florida Panthers: Bobrovskij (33. Guzda) – Kinnunen, Mikkola, Fitzgerald, Mahura, Kulikov, Coughlin – Tkachuk, Bennett, Cousins – Reinhart, Sawchyn, Lomberg – Sourdif, Stenlund, Davies – Giiles, Wise, McAllister.
    Trenér: Paul Maurice

    Nashville Predators: Saros (33. Askarov) – Carrier, Lauzon, Livingstone, Molendyk, McKeown, Del Gaizo – Gurjanov, Glass, Nyquist, Evangelista, Sissons, Trenin – Felhaber, McCarron, Weatherby – L'Heureux, Roest, Mutter.
    Trenér: Andrew Brunette

    Rozhodčí: St. Laurent, Luxmore – Deschamps, Kelly
    bahis siteleri