Florida – Nashville 5:2 (kon.) | Montreal – New Jersey 2:4 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 6:0 (kon.)
Toronto – Ottawa 3:4 (po pr.) | Winnipeg – Edmonton 5:0 (kon.) | Calgary – Seattle 3:5 (kon.)
Colorado – Vegas 3:2 (kon.) | Seattle – Calgary 2:3 (0:2 po s.n.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
3:4 (2:3, 0:0, 1:0 - 0:1)
Ottawa Senators
Úterý 26.09.2023, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:48 Jakob CHYCHRUN - 3:4
     
    63:48
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté, kteří přišli o vítězství pět sekund před koncem, se nakonec mohou radovat z výhry. JAKOB CHYCHRUN dorazil za záda Jonese střelu Greiga. Asistence: Ridly Greig.
    59:55 Mitchell MARNER - 3:3
     
    59:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak přeci se domácím daří využít přesilovku! Puk se odrazil z prostoru před brankovištěm doleva k MITCHELLOVI MARNEROVI, který doklepl puk za záda Sogaarda! Asistence: Tyler Bertuzzi, John Klingberg.
    16:50 Joseph BLANDISI - 2:3
     
    16:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Ale ne na dlouho! JOSEPH BLANDISI se přetahoval před brankovištěm Ottawy se soupeřem, trefila ho střela zpoza pravého kruhu a kotouč se od něho odrazil do Sogaardovy klece! Asistence: Easton Cowan, Topi Niemelä.
    16:23 Jakob CHYCHRUN - 1:3
     
    16:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Rychlá kombinace Ottawy přenesla puk na pravou stranu k JAKOBOVI CHYCHRUNOVI, jenž křižnou ránou na vzdálenější tyč vrací Ottawě dvoubrankové vedení! Asistence: Thomas Chabot, Vladimir Tarasenko.
    10:09 Easton COWAN - 1:2
     
    10:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Ač EASTON COWAN neproměnil samostatný nájezd před několika minutami, tantokrát se při přesilové hře dokázal prosadit! Zaujal pozici mezi kruhy před brankovištěm, dostal přihrávku zpoza branky od Gregora a prostřelil Sogaarda! Asistence: Noah Gregor, Nick Abruzzese.
    06:37 Dominik KUBALÍK - 0:2
     
    06:37
    Ottawa právě vstřelila branku!
    DOMINIK KUBALÍK byl ve správný čas na správném místě. Výborně clonil torontskému brankáři a střelu Thomsona protečoval za Wollova záda! Přesně proto jej Ottawa v létě získala. Asistence: Lassi Thomson, Mathieu Joseph.
    01:16 Roby JARVENTIE - 0:1
     
    01:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A přichází bleskový gól! ROBY JARVENTIE si po ztrátě Toronta narazil s Dominikem Kubalíkem, čímž si rozhýbal brankáře Wolla a zakončil do horní části jeho klece! Asistence: Dominik Kubalík.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 11. Cowan (Gregor, Abruzzese), 17. Blandisi (Cowan, Niemelä), 60. Marner (Bertuzzi, Klingberg) – 2. Jarventie (Kubalík), 7. Kubalík (Thomson, Joseph), 17. Chychrun (Chabot, Tarasenko), 64. Chychrun (Greig)


    Toronto Maple Leafs: Woll (31. Jones) – Giordano, Klingberg, Kokkonen, McCabe, Niemela, Rifai – Abruzzese, Bertuzzi, Blandisi, Cowan, Gregor, Holmberg, Kämpf, Marner, Matthews, Reaves, Robertson, Tverberg
    Trenér: Sheldon Keefe

    Ottawa Senators: Sogaard (Merilainen) – Chychrun, Chabot, Larsson, Thomson, Hamara, Guenette – Tarasenko, Greig, Batherson – Kubalík, Jarventie, Joseph – Crookshank, Ostapchuk, Reinhardt – Imama, Pilon, Currie
    Trenér: D.J. Smith

    Rozhodčí: Nicholson, Kea – Cherrey, Brisebois
    bahis siteleri