Havířov – Šumperk 10:5 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 3:2 (kon.) | Nový Jičín – Opava 5:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – SHKM Hodonín 1:4 (kon.) | Hronov – Letňany 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Děčín 4:6 (kon.)
Písek – Kobra 4:3 (po pr.) | Tábor – Cheb 11:0 (kon.) | Vyškov – Žďár n/S 5:2 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Vrchlabí 5:6 (po pr.) | Řisuty – Příbram 2:14 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 27.09.2023, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • Skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky druholigového hokeje, před námi je 2. kolo 2. ligy – Východní konference, ve kterém se proti sobě mimo jiné postaví také HC Bobři Valašské Meziříčí a HC ISMM Kopřivnice. Utkání s nádechem derby, s odkazem na velice napjaté poslední play-off, startuje v 18:00.
     
    HC ISMM Kopřivnice

    Tatrovka nezačala přípravné období vůbec špatně, na úvod si poradila s Valmezem 4:3, poté dala lekci ambicióznímu Havířovu, který porazila jasně 6:1. Následně prohrála s Bobry 3:5, chuť si ale dvakrát spravila na Novém Jičínu, který dvakrát porazila shodně 5:4 v prodloužení. V rámci přátelských utkání přivítali kopřivničtí hokejisté také tým z 1. hokejové slovenské ligy Považskou Bystricu. Necelých 7 minut před koncem, za stavu 3:1 pro hosty ale došlo na ledě k několika potyčkám a přítomní rozhodčí dospěli k rozhodnutí zápas ukončit.

    Poslední prověrku sehráli svěřenci kouče Majkuse v havířovské Gascontrol aréně. Zde už na Havíře podruhé nevyzráli a prohráli vysoko 9:1. ,,Havířov dneska ukázal, že bude patřit k favoritům soutěže. Soupeři jsme sice zápas ulehčili vlastními chybami, ale to nic nemění na tom, že byl dnes jasně lepší," hodnotil hlavní lodivod Tatrovky po zápase pro klubový web.

    Tatrovka udržela většinu kádru z minulé sezóny, v bráně zůstávají Baldik s Kubáněm, k nim nově přibyl mladý Ondřej Majer, které si fanoušci mohou pamatovat z jeho krátkého působení ve Valašském Meziříčí. Stěžejní postavou Kopřivnice je poslední dvě sezóny kanonýr s prvoligovými zkušenostmi Michal Velecký, i na něj se může tým kouče Majkuse spolehnout tuto sezónu stejně jako na Patrika Golu, Jakuba a Matěje Machovy, Jiřího Pargáče nebo Dominika Suchého, všichni hráči patří k pevnému jádru moravskoslezského týmu už několik let. Po roce stráveném ve druhé francouzské lize se do města velkých nákladních vozidel vrací bek Filip Krzak, ten by měl zalepit díru v obraně po odchodu Dominika Ficka do Havířova, odtud naopak do týmu přišel útočník David Pastor.

    V úvodním utkání hostila Kopřivnice doma semifinalistu z poslední sezóny Vyškov. Po první periodě, která skončila 2:2 se mohlo zdát, že zápas bude vyrovnaný i v dalších dějstvích. Vyškovští ale ve druhé třetině zahájili kanonádu a odskočili na 6:2, poté přidali ještě dva góly. Velkou zásluhu na tom měl hlavně střelec Tomáš Komínek, ten do brány Tatry poslal 3 góly a na další 2 nahrál. Nejproduktivnějším hráčem Kopřivnice byl v utkání se dvěma brankami David Pastor, gól a jednu asistenci zaznamenal Vojtěch Pindel.

    SESTAVA KOPŘIVNICE V POSLEDNÍM UTKÁNÍ: Kubáň (32. Baldik) – Marek, Petrek, Krzak, Bartošák, Hlaváč, Mar. Novák, Spurný – Velecký, Pindel, Suchý (A) – Pastor, O. Sluštík (A), A. Urban – Pargač, J. Mach (C), M. Mach – Indrst, Kubík.
     
    HC Bobři Valašské Meziříčí

    Valaši odehráli poslední přípravný zápas před více jak týdnem a od té doby se už jen pilně připravují start sezóny. ,,Výsledkově nám příprava celkem vyšla, herně tam ale rezervy byly. Musíme zapracovat hlavně na obraně. Máme tady nové kluky Václava Kočího s Jakubem Velikovským, kteří zatím hráli jen juniorskou soutěž a postupně poznávají, že ten rozdíl u mužského hokeje je velký. Oba si musí zvyknout, hrát více zodpovědně, protože i jedna malá chyba může být potrestána," zmínil hlavní kouč Lukáš Plšek v předsezonním rozhovoru.

    Ještě před startem sezóny byly do Valmezu vyřízeny střídavé starty vsetínskému mladíkovi Markovi Melenovskému mladšímu, který barvy Bobrů jednou oblékl také v předešlé sezóny. Jednalo se o utkání 16. kola odehraného v Kopřivnici, mladý debutant si zde tehdy připsal první gól mezi muži, který byl navíc vítězný. Ve Valmezu budou v rámci střídavých startů působit také útočník Marco Lukačka a brankář Adam Vohlídka z Rožnova pod Radhoštěm. Naopak dres Černých Vlků oblékne Adam Kubín a útočníci Marek Urban se Šimonem Kuchaříkem, který se potřebuje rozehrát po vážném zranění.

    Po odchodu Jana Křivohlávka si Bobři museli zvolit nového kapitána. Tím bude pro nadcházející ročník zkušený Ondřej Holomek, jeho asistenty jsou Lukáš Finsterle a Michael Vavřík.

    Valašskému Meziříčí nezačala nová sezóna příliš vesele, na úvod totiž padlo s nováčkem soutěže Technikou Brno 6:4, i když se Bobrům vždy podařilo alespoň snížit, Brňané do několika málo chvil odpověděli dalším gólem . Valmez doplatil hlavně na řadu neproměněných akcí a spoustu chyb v obraně. ,,Vsadil jsem jen na kluky, co tady dva měsíce trénují, neřešil jsem žádné střídavé starty z vyšších lig. Chtěl jsem, aby si to ti hráči odehráli, po prvním zápase nad nimi rozhodně hůl nelámu ale máme velké problémy hlavně vzadu a musíme na tom zapracovat," zmínil hlavní trenér Lukáš Plšek v pozápasovém ohlasu.

    Bobři se nyní nemohou spolehnout na útočníka Tomáše Vávru, ten momentálně vypomáhá při velké marodce Vsetínu v Chance lize a neveze si zde vůbec špatně, z 5 utkání si zatím odnesl 5 bodů za dva góly a tři nahrávky, v posledních dvou kláních proti Jihlavě a Porubě navíc nastoupil v první formaci.

    Po prvním utkání je momentálně nejproduktivnějším hráčem Bobrů s jedním gólem a nahrávkou obránce Matěj Sviták, prosadili se také Tomáš Andris, Šimon Kuchařík a David Kozubík, který Valmezu zařídil první branku v nové sezóně.

    SESTAVA VALMEZU V POSLEDNÍM UTKÁNÍ: Ševců (Vohlídka) – Foltýn, Kočí, Holomek (C), Velikovský, Holiš, Sviták, Liss – Andris, Romančík, Finsterle (A) – Martinec, Pokorný, Kozubík – Stodůlka, Martiník, Vavřík (A) – M. Urban, Kuchařík.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Bobři Valašské Meziříčí: Ševců (Vohlídka) – Foltýn, Kočí, Velikovský, Holomek, Sviták, Liss, Holiš – Andris, Romančík, Finsterle – Melenovský, Pokorný, Kozubík – Stodůlka, Vavřík, Kuchařík – M. Urban, Martiník, Martinec.

    Trenér: Lukáš Plšek

    HC ISMM Kopřivnice: Baldík (Kubáň) – Hrůzek, Petrek, Marek, Bartošák, Spurný, Krzak, Zeman, Kelnar – Velecký, Pindel, Brodek – Pastor, O. Sluštík, Suchý – Pargač, J. Mach, M. Mach – Indrst, Kubík, A. Urban.

    Trenér: Ladislav Majkus

    Rozhodčí: Kohoutek – Tvrdý, Augusta.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:04
    Na buly proti sobě Michal Romančík (Val. Meziříčí) a Vojtěch Pindel (Kopřivnice). U puku jsou první Bobři.
     
    00:10
    Michael Foltýn (Val. Meziříčí) nahodil puk dopředu. U kotouče jsou nyní hosté a snaží se rozehrát.
     
    00:33
    Jeden z kopřivnických hráčů vyhodil puk na icing. vhazuje se po Baldikově levici. Ten má následně první zákrok.
     
    00:49
    David Kozubík (Val. Meziříčí) vypálil z mezikruží, branku ale minul. Ke kouči se znovu dostali hosté a ti vyhazují, je z toho opět icing.
     
    01:00
    Dominik Pokorný (Val. Meziříčí) vyhrál buly a nabil Kozubíkovi, ten pálil naprázdno. Bobři napadají u brány Tatrovky, ke střele se ale nemají.
     
    01:29
    Valaši dostali puk blízko Baldika a svými hokejkami se zasekli u jeho betonu, hra je pozastavena, gólman puk pokryl.
     
    01:54
    Tatra chtěla jít do útoku, u vlastní branky se ale touše zmocnil Richard Liss a vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    01:58
    Na buly před Ševců lepší Tatra, Filip Krzak (Kopřivnice) chtěl jet dopředu ale byl zblokován. Puk následně končí v jeho obranné třetině.
     
    02:33
    Tatra znovu nešťastně vyhazuje a je z toho další icing. Ondřej Martiník (Val. Meziříčí) pálil z blízka na Baldika, ten opět zasahuje.
     
    02:37
    Michael Foltýn (Val. Meziříčí) po vhazování hned vypálil na Baldika, branku těsně minul. Následně se touše zmocnil Martin Kubík (Kopřivnice) a vyjel si až mezi kruhy, odtud poprvé v utkání prověřil brankáře Ševců.
     
    03:13
    Puk byl vyhozen do obranné třetiny hostí, zde do jednoho z hráče Tatry najel Ondřej Holomek (Val. Meziříčí). Vojtěch Pindel (Kopřivnice) odjíždí na střídačku, vylučovat se ale nebude.
     
    03:49
    Richard Liss (Val. Meziříčí) bojoval o puk u vlastní s Jiřím Brodkem (Kopřivnice), úspěšnější hráč hostů a Tatra může jít do útoku.
     
    04:44
    Nápor u brány domácích a Ševců má další zákrok.
     
    04:54
    Michal Romančík (Val. Meziříčí) nabil z poza branky na modrou, kde čekal Michael Foltýn (Val. Meziříčí), ten hned pálil. Baldik puk vyrazil do ochranné sítě.
     
    05:30
    Hosté pod náporem Bobrů. Finsterle nahrál k modré na Michaela Foltýna (Val. Meziříčí) a ten znovu pálí, nepřesně.
     
    06:14
    Filip Indrst (Kopřivnice) dostal ve středním pásmu puk a vydal se dopředu, obrana Valmezu ho ale vzápětí zastavila.
     
    06:43
    Před Baldikem se ocitl osamocený puk, nejblíže jemu byl Michal Romančík (Val. Meziříčí), ten ho ale včas nezastihl. Vzápětí na to se dostal do úniku Michal Velecký (Kopřivnice) a vypálil na Ševců, ten má puk v lapačce.
     
    07:16
    Daniel Stodůlka (Val. Meziříčí) chtěl zastavit jednoho z obránců u své útočné modré tak aby se mohl s pukem dostat dopředu Šimon Kuchařík (Val. Meziříčí), je ale pískán ofsajd.
     
    07:35
    Václav Kočí (Val. Meziříčí) se dostal s pukem až před Baldika a následně pálil. Brankář puk vyrazil a s menším zmatkem u brankoviště si taky poradil. Na další střelu stačil také.
     
    08:21
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice:
    Matej Petrek – 2 min., podrážení.
     
    08:30
    Václav Kočí (Val. Meziříčí) dostal pas od Andrise a pálil z úhlu, na jeho střelu si ale Baldik počkal a ramenem ji vyrazil.
     
    08:45
    Michael Foltýn (Val. Meziříčí) znovu na střele nepřesný. Bobři kombinují u branky soupeře.
     
    09:11
    Michal Romančík (Val. Meziříčí) zkusil poslat puk před Baldikem, tomu projel touš kolem betonu ale projel těsně kolem brankoviště.
     
    09:59
    David Kozubík (Val. Meziříčí) zkusil střelu z boku, na tu si ale Baldik znovu v poklidu počkal a zastavil ji.
     
    10:10
    Holomek poslal od modré puk po zemi až betonům, brankář vyraží.
     
    10:40
    Tatra stále pod náporem Bobrů.
     
    11:14
    Tatra vyhazuje ven z pásma, u puku je ale Tomáš Martinec (Val. Meziříčí) a rozehrává na druhou stranu.
     
    11:41
    Souboj o puk za brankou, na něm lepší Jiří Brodek (Kopřivnice) a žene se k brance. Obrana domácích si ale s atakem poradila.
     
    12:30
    Útok Tatry se snaží znovu rozestavit, Bobři ji ale tvrdými hity zastavují.
     
    12:57
    Icing ze strany domácích, vhazuje se před Ševců. Na buly lepší Michal Romančík (Val. Meziříčí) a Bobři mohou do útoku.
     
    10:19
    Tatra puk získala a znovu se snaží rozestavit ve své útočné třetině, avšak marně.
     
    13:58
    Pokorný nahrál na Melenovského, jejich útok ale zastavil Jiří Brodek (Kopřivnice). Zanedlouho se do úniku dostal na druhé straně Filip Indrst (Kopřivnice) a vypálil na Ševců, ten má po delší době další zákrok.
     
    15:01
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Daniel Stodůlka – 2 min., hákování.
     
    15:01
    Také Kopřivnice si zahraje přesilovku, buly před Ševců.
     
    15:10
    Valmez hned vyhazuje a do útoku šel Ondřej Martiník (Val. Meziříčí), zde byl ale neúspěšný a dopředu může znovu jít Tatra.
     
    15:57
    Hostům se přesilovka nedaří, další únik od Bobrů, Michal Romančík (Val. Meziříčí) ale na Baldika nevyzrál.
     
    16:35
    Tatra se na delší dobu přesunula před Ševců, Matěj Mach (Kopřivnice) čeká u modré na podporu spoluhráčů, ti se ale ne a ne dostat dostat dopředu. Domácí jsou už v plném počtu.
     
    17:14
    Ofsajd ze strany Kopřivnice. Na buly lepší Michal Romančík (Val. Meziříčí) a posílá Bobry dopředu. Filip Indrst (Kopřivnice) se ale u modré zmocnil kotouče a žene se do útoku, zde je ale pískán faul – Romančík jde na trestnou.
     
    17:42
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Michal Romančík – 2 min., hákování.
     
    17:43
    Tatra kombinuje, Michal Velecký (Kopřivnice) pálí nepřesně.
     
    18:06
    Bobři znovu vyhazují a Kopřivnice musí svůj útok zakládat odznovu.
     
    18:38
    Michal Velecký (Kopřivnice) znovu pálí, tentokrát z pravého kruhu, Ševců znovu zasahuje.
     
    18:38
    Michael Foltýn (Val. Meziříčí) má puk a vyhazuje ven za modrou. Ondřej Sluštík (Kopřivnice) se dokázal ve středním pásmu zmocnit puku a nahrál na Pargáče, pul byl ale za modrou a je tak pískán ofsajd.
     
    19:10
    Valmez opět vyhazuje.
     
    19:57
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Dva hráči Bobrů se dokázali dostat do samostatného úniku, po několika nahrávkách před brankou se prosazuje MICHAL ROMANČÍK a těsně před koncem třetiny dostává Bobry do vedení. Asistence: Marek Melenovský ml a Lukáš Finsterle.
    19:57 Michal ROMANČÍK - 1:0
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první periodu zápasu. Už to vypadalo, že se skóre měnit do konce třetiny nebude měnit, 3 vteřiny před koncem se ale z úniku 2 na 0 prosadil po pasu Melenovského Michal Romančík a vstřelil tak svůj první gól v dresu Bobrů po návratu.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:48
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Na buly proti Vojtěchu Pindelovi (Kopřivnice) lepší Michal Romančík (Val. Meziříčí). Bobři se dostali do útoku a hned z toho byla šance.
     
    20:48
    Michal Velecký (Kopřivnice) nahrál před branku Bobrů, Michal Romančík (Val. Meziříčí) ale rychle zareagoval a vyhazuje na icing.
     
    20:52
    Na buly před Ševců lepší Tatra a hned napadá. Brankář puk vyráží a do útoku mohou jít domácí.
     
    21:28
    Matej Petrek (Kopřivnice) chtěl rozehrát dozadu, Bobři ale rychle zareagovali a znovu napadají.
     
    22:06
    Kopřivnice je zatlačena vzadu. Filip Krzak (Kopřivnice) nakonec dostává puk a posílá ho dopředu, zde už ale čeká Matěj Sviták (Val. Meziříčí) a žene Bobry znovu do útoku.
     
    23:00
    Daniel Stodůlka (Val. Meziříčí) nahrál před branku na Martince, zde mu ale v další akci zabránil Jiří Brodek (Kopřivnice) a posílá touš na své spoluhráče.
     
    23:35
    Václav Kočí (Val. Meziříčí) zkoušel střelu na Baldika, ta mu ale nevyšla a na druhé straně se vzápětí uvolnil jeden z útočníku hostí, ten poslal puk přesně na hruď Ševců.
     
    24:01
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Rychlá protiútok ze strany Bobrů a ti odskakují na rozdíl dvou branek. Za Valmez se po nahrávce Andrise prosazuje LUKÁŠ FINSTERLE. Asistence: Tomáš Andris, Jakub Velikovský.
    24:01 Lukáš FINSTERLE - 2:0
     
    25:03
    Marek Melenovský (Val. Meziříčí) nabil Foltýnovi a ten z boku pálí, přesně na vyrážečku Baldika. Ihned po tom se do akce 2 na 1 dostala Kopřivnice, taktéž neúspěšně.
     
    25:49
    Buly před Baldikem, Tatra je u puku a chce jet dopředu, její úmysly ale zmařil ofsajd.
     
    26:12
    Vojtěch Pindel (Kopřivnice) prověřil Ševců střelou z leva.
     
    26:36
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Lukáš Finsterle – 2 min., krosček.
     
    26:36
    A je tady možnost pro Kopřivnici snížit. Tatra kombinuje u branky, Miroslav Marek pálí ale nepřesně.
     
    Jiří Pargač (Kopřivnice) objel branku nahrál na Matěje Macha (Kopřivnice), ten střelou minul.
     
    28:00
    Domácí vyhazují. Michal Velecký (Kopřivnice) poslal pas za branku, odtud hráči kombinují až k brankovišti.
     
    28:30
    Kopřivnice právě vstřelila branku! Tatrovka snižuje na rozdíl jedné branky, po menší šarvátce před brankovištěm se prosazuje RENÉ BARTOŠÁK. Asistence: Jakub Mach, Dominik Suchý.
    28:30 René BARTOŠÁK - 2:1
     
    29:34
    Na ledě došlo k pranici mezi Foltýnem a Vojtěchem Pindelem. Rozhodčí diskutují na ledě o udělení trestu.
     
    29:34
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Michael Foltýn – OK + 5 min., hrubost.
     
    29:34
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice:
    René Bartošák – OK + 5 min., hrubost.
     
    29:40
    Hraje se i nadále 5 na 5, oba hráči odchází do šatny.
     
    30:04
    Bobři se ženou do útoku, je tady ale faul ze strany hostí.
     
    30:20
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice:
    Miroslav Marek – 2 min., podrážení.
     
    30:30
    Dominik Pokorný (Val. Meziříčí) posouvá puk dopředu, Kopřivnice ale atak odráží a posunuje touš k Ševců, ten ho hokejkou nahrává dopředu.
     
    31:25
    Hosté pod tlakem. Puk je vyhozen ven z hřiště a mají tak alespoň chvíli na to si oddychnout.
     
    31:37
    Buly po Baldikově levici. Ondřej Sluštík posunuje své spoluhráče do útoku, je tu ale pískán další faul.
     
    31:51
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Richard Liss – 2 min., držení.
     
    31:55
    Tomáš Andris (Val. Meziříčí) se posunul s Kočím za útočnou modrou, hned za ni ale jejich atak překazila obrana soupeře. Miroslav Marek (Kopřivnice) už naskakoval na led, ovšem tak nešťastně, že je z toho ofsajd.
     
    32:30
    Tatra hraje přesilovku. Dominik Suchý (Kopřivnice) s pukem u modré, nahrává na Veleckého. Puk už klouzal kousek od brankoviště, na poslední chvíli ho ale jeden z hráčů Bobrů vyhodil.
     
    32:56
    Buly po levé ruce Ševců. Bobři pod tlakem. Filip Krzak (Kopřivnice) nahrál na Jakuba Macha (Kopřivnice) ten před branku na Adama Urbana (Kopřivnice) na jehož akci si Ševců počkal. Na následnou střelu stačil také.
     
    34:03
    Domácí hrají v plném počtu. Matěj Mach (Kopřivnice) v souboji o puk s Holomkem, úspěšnější hráč hostí a ti tak napadají u branky Ševců.
     
    35:03
    Dominik Pokorný (Val. Meziříčí) se vydal po pasu Melenovského za modrou, jeho atak ale hned překazila obrana Kopřivnice, která hru otočila na druhou stranu. Maskovaný muž Valmezu má další zákrok.
     
    35:24
    Dominik Pokorný (Val. Meziříčí) vybojoval puk ve středním pásmu, branku ale minul. Zanedlouho se do dalšího úniku dostali kopřivničtí hráči, šanci ale znovu zmařil připravený brankář Ševců.
     
    36:13
    Filip Krzak (Kopřivnice) nahrál za branku na Jiřího Brodka (Kopřivnice) a ten zkoušel kličku před golmanem. Nepovedla se mu, Tatra ale pokračuje v nátlaku.
     
    37:05
    Valmezu se po delší době daří vyhodit. Ondřej Sluštík (Kopřivnice) má ale kotouč a je už vepředu. Kopřivnice pokračuje s náporem.
     
    37:52
    Ondřej Holomek (Val. Meziříčí) rozehrál odzadu, Martinec má touš za brankou a snaží se ho dostat k brankovišti. Obrana Kopřivnice je urputná.
     
    38:34
    Richard Liss (Val. Meziříčí) pálí z pravého kruhu, střelu brankář vyrazil.
     
    39:08
    Tomáš Andris (Val. Meziříčí) z úniku přestřelil. Hraje se na obě strany velice rychlý hokej.
     
    39:39
    Pískán úmyslný ofsajd Kopřivnice, hra se na chvíli pozastaví ale je již jasné, že i poslední třetina bude pokračovat ve vysokém tempu.
     
    39:51
    Pokorný se ještě zkouší dostat přes obranu soupeře, moc času už ale nemá.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou druhou třetinu, ve které jsme mohli vidět několik zajímavých momentů. Napřed se hostům podařilo v přesilovce po zásluze Bartošáka snížit, zanedlouho na to jsme byli na ledě svědky potyčky mezi Foltýnem a PIndelem, oba také vyfasovali tresty do konce utkání. Do konce třetiny se už nakonec skóre neměnilo a Valmez tak po dvou dvacetiminutovkách vede nad Kopřivnicí 2:1.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:40.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:04
    Na buly znovu Michal Romančík (Val. Meziříčí) s Vojtěche Pindelem (Kopřivnice). Úspěšnější hráč Bobrů.
     
    40:13
    Michal Romančík (Val. Meziříčí) přejel před Baldikem a zkoušel bekhendové zakončení. To se mu nevyvedlo, následně zkoušel pálit další z útočníků Valmezu, přestřelil.
     
    40:35
    Ondřej Holomek (Val. Meziříčí) rozehrál, Bobři napadají soupeře před brankou. Václav Kočí (Val. Meziříčí) se s kotoučem dostal po několika kličkách až před brankoviště, jeho střela byla vyražena ven do ochranné sítě.
     
    41:03
    Dominik Pokorný (Val. Meziříčí) se zmocnil puku na pravé straně a hned pálil, puk je vyražen do ochranné sítě.
     
    41:24
    Buly ve středním pásmu. Na něm lepší Jakub Mach (Kopřivnice). Pargáč s pukem za brankou domácích, brání mu Sviták.
     
    41:51
    Bobři pod tlakem, další střela minula branku.
     
    42:06
    Hraje se rychlý hokej na obou stranách. Velikovský po nahrávce Holomka namířil na Baldika, ten puk vyrazil svým betonem.
     
    42:53
    Adam Urban (Kopřivnice) bojuje o puk s Martiníkem za brankou Valmezu. Hráč Bobrů vybojoval kotouč a poslal ho na Martince. Ten přejel před brankovištěm Baldika a zkusil poslat kotouč před ním, neúspěšně.
     
    44:10
    Další rychlý protiútok ze strany Valmezu. Tatra se ale rychle zmocnila puku a žene se dopředu.
     
    44:46
    Hra se znovu obrací, dopředu jde Dominik Pokorný (Val. Meziříčí) a Marek Melenovský (Val. Meziříčí), druhý jmenovaný ale ztrácí puk a ten je tak v držení hostí.
     
    45:21
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice:
    Jiří Pargač – 2 min., podrážení.
     
    45:21
    Bobři mají k dispozici další přesilovou hru. Vhazuje se před Baldikem.
     
    45:27
    Finsterle nahrál přes kruhy na Romančíka, ten hned pálil – nepřesně.
     
    45:54
    Václav Kočí (Val. Meziříčí) se dostal s pukem před Baldika, ten má puk pod svou výstrojí.
     
    46:04
    Bobři rychle kombinují. Pindel po chvíli sevření dostává puk a omylem ho vyhazuje na střídačku. Buly po Baldikově pravici. Do konce trestu Pargáče zbývá necelá minuta.
     
    46:43
    Golman Kopřivnice na chvilku odkryl svou branku, nikdo na dorážku se zde ale nenacházel.
     
    47:25
    Nepřehledná situace před bránou Kopřivnice, puk klouzal kolem brankoviště, za branou se ale nedostal. Tatra se vzápětí dostává do úniku, Holomek fauluje.
     
    47:28
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Ondřej Holomek – 2 min., podrážení.
     
    47:46
    Tatra s vervou napadá. Ševců musí rychle zasahovat proti jedné ze střel a vyráží puk do ochranné sítě.
     
    48:04
    Tatra kombinuje, na modré Jakub Mach s Pargáčem. Puk je za brankou, odtud je vyhozen až za modrou.
     
    48:46
    Valmez podruhé vyhazuje, Martiník pozdržel hru v útočném pásmu.
     
    49:04
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice:
    Dominik Suchý – 2 min., držení.
     
    49:04
    Vhazuje se před Baldikem, do konce trestu Holomka zbývá 20 minut.
     
    49:33
    Holomek je už na ledě. Po odpískání vysoké hole se vhazuje v obranné třetině Tatry. Kočí na puku, nahrávka na Andrise. Ten pas nezachytil a musí tak dozadu.
     
    50:00
    Ondřej Holomek (Val. Meziříčí) rozehrává, následně u modré nahrává na Andrise, tomu střela z první nevyšla.
     
    50:37
    Matěj Sviták (Val. Meziříčí) jde odzadu, David Kozubík (Val. Meziříčí) přejíždí přes modrou a nahrává k mantinelu na Melenovského, ten prověřil Baldika.
     
    51:23
    Jakub Velikovský (Val. Meziříčí) pálí od modré, jeho střel Baldik vyrazil.
     
    52:04
    Jiří Pargač (Kopřivnice) uhájil puk před Svitákem a drží ho za svou brankou. Chce dostat své spoluhráče dopředu a vyhazuje, je z toho icing.
     
    52:09
    Baldik na chvíli ztratil hůl, před ním projížděl Martinec. Brankář ale zkušeně zasahuje.
     
    52:37
    Další šarvátka, proti sobě Ondřej Holomek (Val. Meziříčí) a David Pastor (Kopřivnice).
     
    52:37
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Ondřej Holomek – 5 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice:
    David Pastor – 5 min., hrubost.
     
    52:41
    Už se hraje dál 5 na 5, oba mají osobní tresty. Ševců zasahuje proti zabloudilému puku a pozastavuje hru.
     
    52:57
    Melenovský se posouvá dopředu a napadá Baldika, je ale pískán další faul.
     
    53:13
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice:
    Matej Petrek – 2 min., faul loktem.
     
    53:13
    Buly na straně Tatry. Pokorná na Melenovského...
     
    53:33
    Nad Tatrou se blýská, potřetí v zápase! MAREK MELENOVSKÝ dostal přesný pas od Pokorného a svou rychlou střelou rozsvítil světélko nad Baldikovou brankou. Asistence: Dominik Pokorný, Tomáš Holiš.
    53:33 Marek MELENOVSKÝ - 3:1
     
    54:23
    Bobři jsou pod tlakem Tatry. Sviták se dopouští dalšího faulu.
     
    54:35
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Matěj Sviták – 2 min., podrážení.
     
    54:37
    Ondřej Sluštík (Kopřivnice) s pukem u modré, halou ale znovu zní zvuk píšťalky.
     
    54:43
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Lukáš Finsterle – 2 min., sekání.
     
    54:43
    Buly před Ševců, na něm lepší Tatra.
     
    55:05
    Michal Velecký (Kopřivnice) se Suchým u modré, posílají puk před brankáře, gólman má další zákrok.
     
    55:25
    Michal Velecký (Kopřivnice) pálí, nepřesně. Zanedlouho po něm Matěj Mach (Kopřivnice), taktéž mimo.
     
    55:49
    Kopřivnice právě vstřelila branku! Tatrovka se nedá a z přesilovky snižuje. Po kombinaci nahrávek se do sítě Valmezu prosazuje DOMINIK SUCHÝ. Asistence: Michal Velecký, Matěj Mach.
    55:49 Dominik SUCHÝ - 3:2
     
    56:16
    Vyloučení v týmu HC Bobři Valašské Meziříčí:
    Jakub Velikovský – 2 min., vysoká hůl.
     
    56:19
    Valmez znovu pod tlakem. Sluštík nahrál od pravého kruhu na Veleckého, ten kotouč ztratil a Bobři mohou vyhodit.
     
    56:58
    Hráči Kopřivnice znovu kombinují a tlačí se před branku.
     
    57:09
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice:
    Dominik Suchý – 2 min., hákování.
     
    57:18
    Buly před Baldikem, na straně Valmezu i Tatry 4 hráči.
     
    57:40
    Tatra se ale nedá, Miroslav Marek (Kopřivnice) dostal rychlý pas před brankou a hned vypálil.
     
    58:02
    Kozubík vyhazuje do středního pásna, puku se ujímá Melenovský.
     
    58:26
    Vepředu se moc dlouho neohřál, obrana Tatry jeho akce překazila.
     
    58:31
    Matěj Mach vybojoval puk u mantinelu a nahrál Veleckému, ten míchal před Ševců. Mladý gólman má puk bezpečně pod sebou.
     
    58:48
    Bobři na puku, Romančík od středu pálí na brankáře, ten rozehrává.
     
    59:15
    Hosté v plném počtu. Bobři chtějí jít do útoku, Baldik je už na střídačce, je ale pískán ofsajd.
     
    59:24
    Buly ve středním pásmu dál od střídaček. Baldik jde znovu z branky.
     
    Konec zápasu. (20:25:44)

    Jan Kozák

    Branky a nahrávky: 20. Romančík (Melenovský, Finsterle), 25. Finsterle (Andris, Velikovský), 54. Melenovský (Holiš, Pokorný) – 29. Bartošák (J. Mach, Suchý), 56. Suchý (Velecký, M. Mach)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Ševců (Vohlídka) – Foltýn, Kočí, Velikovský, Holomek, Sviták, Liss, Holiš – Andris, Romančík, Finsterle – Melenovský, Pokorný, Kozubík – Stodůlka, Vavřík, Kuchařík – M. Urban, Martiník, Martinec.
    Trenér: Lukáš Plšek

    HC ISMM Kopřivnice: Baldík (Kubáň) – Hrůzek, Petrek, Marek, Bartošák, Spurný, Krzak, Zeman, Kelnar – Velecký, Pindel, Brodek – Pastor, O. Sluštík, Suchý – Pargač, J. Mach, M. Mach – Indrst, Kubík, A. Urban.
    Trenér: Ladislav Majkus

    Rozhodčí: Kohoutek – Tvrdý, Augusta
    bahis siteleri