Štrasburk – Lens 0:1 (kon.)
konec
RC Štrasburk
0:1 (0:1)
Racing Lens
Pátek 29.09.2023, 21:00 • Stade de la Meinau, Štrasburk • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (23:08:20)
     
    Hosté se díky úspěchu posouvají ven ze sestupových pozic, nově jsou třináctí a příští týden se pokusí své umístění ještě vylepšit v utkání proti Lille. Štrasburk se pak bude snažit si spravit chuť proti Nantes.
     
    Strhující závěr na Stade de la Meinau branku nepřinesl, všechny body tak putují na konto Lens! Hosté dnes na půdě Štrasburku potvrdili vzestupnou formu, svěřence kouče Vieiry za celých devadesát minut pustili jen do hrstky větších šancí a celkem zaslouženě si do tabulky připisují druhou výhru v sezóně. Pod rozhodující gól se podepsal Elye Wahi, pro kterého to byl první zásah ve žlutočerveném dresu od příchodu z Montpellier.
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 16:13.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Hra se drží na středu hřiště. Blíží se konec, co nevidět uslyšíme píšťalku hlavního sudího.
     
    90+4
    Střela dalšího hráče ve žlutočerveném sice nebyla špatná, ale chyběla jí dávka přesnosti. Sels bude rozehrávat, Štrasburku se krátí čas na vyrovnání.
    90+3. Thomasson neproměnil obrovskou šanci.
     
    90+3
    Obrovská šance na druhé straně hřiště! Thomasson se zvládl na moment odpoutat od dotěrného Sissoka a z výborné pozice zakončil, míč ale poslal jen tak metr vedle pravé tyče!
    90+2. Perrinovu hlavičku vytáhl na roh Samba.
     
    90+2
    Štrasburští teď měli vyrovnání na dosah ruky, výborný Samba ale udržel svůj tým ve hře parádním zákrokem a Perrinovu hlavičku vyrazil za bránu! Uvidíme roh pro domácí...
     
    90+1
    Neil El Aynaoui (LNS) si během svého krátkého pobytu na trávníku stihl připsat žlutou kartu, Gabriela nyní zatáhl za rukáv a stáhl na trávník.
     
    90
    Závěr utkání se protáhne aspoň o 5 minut.
     
    89
    Guilavogui se nenechal jen tak odbýt a po překonání domácího zadáka ve vápně napálil odražený míč, který nicméně šel vysoko nad Selsovu svatyni.
     
    88
    Žlutočervení se pomalu prokousávají zpět do útoku. Vše zatím nasvědčuje tomu, že si dnes na Stade de la Meinau připíší svou druhou sezónní výhru.
     
    87
    Sissoko během souboje o letící míč ramenem tečoval Dansovu hlavu, rozhodčí nařizuje volný kop pro Lens z pozice jen těsně před hostujícím vápnem.
     
    86
    Aguilar na pravém kraji vápna nasměroval přetažený centr z opačné strany zpět na střed, jeho spoluhráč před Selsem ale neobstál v konkurenci silnějších zadáků.
     
    85
    Střídání v týmu Racing Club de Lens:
    ze hřiště odchází Andy Diouf, přichází Neil El Aynaoui.
     
    83
    Delaine vhazuje míč do hry těsně vedle hostujícího vápna. Uvidíme, co modří vymyslí tentokrát.

    Vojtěch Martinek

    Branky: 16. Wahi (Sotoca)

    Karty:   63. Emegha (SSG), 69. Doukouré (SSG) – 33. Gradit (LNS), 45+3. Medina (LNS), 54. N. Mendy (LNS), 90+1. El Aynaoui (LNS)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 16:13.
    RC Štrasburk: Sels (C) – Senaya, Nyamsi, Perrin, Delaine – H. Diarra (81. I. Sissoko), Doukouré, Deminguet (61. Sahi) – Gabriel, Emegha (70. Mothiba), Bakwa (61. Gameiro).
    Náhradníci: Bellaarouch – A. Sylla, Mwanga, Guilbert, Sobol.

    Trenér: Patrick Vieira.

    Racing Lens: Samba (C) – Gradit, Danso, Medina – Aguilar, N. Mendy (66. Samed), A. Diouf (85. El Aynaoui), Machado (75. Frankowski) – Sotoca, Fulgini (75. Thomasson) – Wahi (66. Guilavogui).
    Náhradníci: Leca – Maouassa, Chusanov, Saïd.

    Trenér: Franck Haise.

    Rozhodčí: Brisard – Mugnier, Auger.
    bahis siteleri