Pittsburgh – Ottawa 0:3 (kon.) | Columbus – St. Louis 5:3 (kon.) | New Jersey – NY Islanders 6:5 (kon.)
Philadelphia – Boston 3:1 (kon.) | Toronto – Montreal 4:5 (po pr.) | Calgary – Winnipeg 5:4 (kon.)
Seattle – Edmonton 1:4 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
4:5 (2:1, 1:1, 1:2 - 0:1)
Montreal Canadiens
Úterý 03.10.2023, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:31 SUZUKI - 4:5
     
    60:31
    Montreal právě vstřelil branku!
    Famózní obrat Montrealu je dokonán, pouhých 31 vteřin po začátku prodloužení rozhoduje o jejich dnešním triumfu NICK SUZUKI, který brilantně trefuje branku z prostoru mezikruží. Asistence: Close Caufield a Jordan Harris.
    59:19 ANDERSON - 4:4
     
    59:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Canadiens se rozhodli pro risk bez gólmana a ten jim v samotném závěru základní hrací doby přináší ovoce! Pravý horní růžek branky bezmocného Samsonova našel bezpečně JOSH ANDERSON. Asistence: Kirby Dach a Nick Suzuki.
    53:43 KOVACEVIC - 4:3
     
    53:43
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak pozor, ještě není hotovo! Na inkasovanou branku dokázali hosté perfektně zareagovat a zásluhou JOHNATHANA KOVACEVICE snižují na 3:4. Kanadský snajpr se trefil excelentně dělovkou od modré čáry. Asistence: Arber Xhekaj a Juraj Slafkovský.
    51:38 TAVARES - 4:2
     
    51:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Kapitán jak se patří! JOHN TAVARES parádním zakončením poslal Allena k zemi a bez jakýchkoliv potíží proměnil parádní kombinaci ve čtvrtou branku svého týmu. Asistence: Sam Lafferty a Timothy Liljegren.
    39:49 DACH - 3:2
     
    39:49
    Montreal právě vstřelil branku!
    Do kabin ovšem nečekaně odcházejí výrazně spokojenější hráči Canadiens! V oslabení se po skvělém pasu Monahana prosazuje KIRBY DACH a drží Montreal v kontaktu. Asistence: Sean Monahan a Johnathan Kovacevic.
    34:45 DOMI - 3:1
     
    34:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    MAX DOMI dává svému týmu dvoubrankový náskok! Nylander ho skvěle našel před brankou soupeře a zcela nedostoupený Domi neměl nikterak těžkou práci. Asistence: William Nylander.
    12:10 TAVARES - 2:1
     
    12:10
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Také Javorové listy svou první přesilovku v zápase využívají, před brankou soupeře se nejrychleji po Matthewsově pasu zorientoval jeho zamýšlený adresát JOHN TAVARES a Toronto obrací skóre zápasu. Asistence: Austin Matthews a Timothy Liljegren.
    07:13 GREGOR - 1:1
     
    07:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Vůbec první střelu na branku ze strany Toronta se podařilo proměnit v gól NOAHU GREGOROVI. Jeho nenápadná rána z levé strany podle všeho lehce líznula Xhekaje a právě drobná nečekaná změna trajektorie způsobila, že byl Allen na tento pokus krátký. Asistence: Ryan Reaves.
    03:24 NORLINDER - 0:1
     
    03:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    Přesilovka nicméně vzápětí přináší úspěch, skóre dnešního zápasu otevírá MATTIAS NORLINDER. Jeho ránu Samsonov před výtečně clonícího Monahana prakticky neměl šanci vidět, skvělá spolupráce speciální formace hostí. Asistence: Nick Suzuki a Sean Monahan.

    Tadeáš Rulf

    Branky a nahrávky: 8. Gregor (Reaves), 13. Tavares (Matthews, Liljegren), 35. Domi (Nylander), 52. Tavares (Lafferty, Liljegren) – 4. Norlinder (Suzuki, Monahan), 40. Dach (Monahan, Kovacevic), 54. Kovacevic (Xhekaj, Slafkovsky), 60. Anderson (Dach, Suzuki), 61. Suzuki (Caufield, Harris)


    Toronto Maple Leafs: Samsonov (Petruzzelli) – Rielly, Brodie,McCabe, Liljegren, Benoit, Kokkonen – Bertuzzi, Matthews, Marner – Knies, Tavares, Lafferty – Domi, Nylander, Robertson – Gregor, Kämpf, Reaves
    Trenér: Sheldon Keefe

    Montreal Canadiens: Allen (Primeau) – Xhekaj, Kovacevic, Norlinder, Savard, Harris, Mailloux – Caufield, Suzuki, Anderson – Harvey-Pinard, Dach, Slafkovsky – Pearson, Monahan, Gallagher – Heineman, Evans, Yionen – Barron
    Trenér: Martin St. Louis

    Rozhodčí: Syvret, Lambert – Alphonso, Barton
    bahis siteleri