Columbus – Buffalo 5:3 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 1:2 (kon.)
Edmonton – Calgary 7:2 (kon.) | Vancouver – Seattle 1:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
5:3 (2:1, 1:2, 2:0)
Buffalo Sabres
Čtvrtek 05.10.2023, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:32 Kirill MARČENKO - 5:3
     
    58:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Skutečně Buffalo odvolalo brankáře, nicméně se k ničemu nedostalo. Naopak do útoku vyrazili domácí a KIRILL MARČENKO dává pojistku do prázdné klece. Bez asistence.
    48:43 Adam FANTILLI - 4:3
     
    48:43
    Columbus právě vstřelil branku!
    ADAM FANTILLI si sjel k modré čáře a vyslal výbornou střelu z dálky, která Luukkonenovi propadla za záda. Columbus se vrací do vedení. Asistence: Ivan Provorov, Damon Severson.
    38:45 Zach BENSON - 3:3
     
    38:45
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Merzlikins sice napřed dokázal zažehnat hrozbu z úniku Bensona, ale v pokračující akci Buffala se puk po kombinaci dostal do pravého kruhu opět k ZACHOVI BENSONOVI, který tentokrát zamířil přesně a prostřelil brankáře Columbusu. Asistence: Mattias Samuelsson.
    33:53 Owen POWER - 3:2
     
    33:53
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    OWEN POWER se zmocnil puku v útočném pásmu, projel mezi kruhy až do pravého kruhu a bekhendovou střelou na bližší tyč obstřelil Merzlikinse. Asistence: JJ Peterka.
    20:23 Johnny GAUDREAU - 3:1
     
    20:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    JOHNNY GAUDREAU si sjel před brankoviště Buffala a zaujal výborné postavení. Pak už stačilo Marčenkovi jen přihrát právě před brankoviště, odkud Gaudreau poslal kotouč do branky Sabres. Asistence: Kirill Marčenko, Patrik Laine.
    11:40 Zemgus GIRGENSONS - 2:1
     
    11:40
    Buffalo právě vstřelilo branku!
    ZEMGUS GIRGENSONS z pravé strany povyjel od mantinelu blíž k brance a vypálil nad lapačku Merzlikinse. Puk skončil v síti pod horní tyčí. Hosté tak snižují na 1:2. Asistence: Ryan Johnson, Mattias Samuelsson.
    09:04 Emil BEMSTRÖM - 2:0
     
    09:04
    Columbus právě vstřelil branku!
    V podstatě ve stejnou chvíli, kdy skončil Tuchův trest, podařilo se EMILOVI BEMSTRÖMOVI procpat dorážku střely od modré čáry za zády Luukkonena a zvýšit vedení Blue Jackets na 2:0! Asistence: Ivan Provorov, Damon Severson.
    06:15 Patrik LAINE - 1:0
     
    06:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    PATRIK LAINE potvrzuje výbornou střeleckou formu v probíhajícím tréninkovém kempu! Proti Buffalu dal už v minulém utkání dva góly a dnes otevírá skóre, když si sjel vedle brankoviště, dostal přihrávku od Gaudreaua zpoza klece a zvedl svou střelu do pravého horního rohu Luukkonenovy klece. Asistence: Johnny Gaudreau, Jake Bean.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 7. Laine (Gaudreau, Bean), 10. Bemström (Provorov, Severson), 21. Gaudreau (Marčenko, Laine), 49. Fantilli (Provorov, Severson), 59. Marčenko – 12. Girgensons (Johnson, Samuelsson), 34. Power (Peterka), 39. Benson (Samuelsson)


    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Čajan) – Werenski, Peeke, Provorov, Severson, Bean, Gudbranson – Marčenko, Laine, Gaudreau – Texier, Jenner, Bemström – Danforth, Fantilli, Johnson – Robinson, Kuraly, Sillinger
    Trenér: Pascal Vincent

    Buffalo Sabres: Luukkonen (Comrie) – Clifton, Dahlin, Jokiharju, R. Johnson, Power, Samuelsson – Greenway, Mittelstadt, Tuch – Peterka, Biro, Olofsson – Benson, Krebs, Rousek – Girgensons, Jost, Okposo
    Trenér: Don Granato

    Rozhodčí: Syvret, Brenk – Kovachik, Grillo
    bahis siteleri