Třinec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | K. Vary – Litvínov 1:4 (kon.) | Kladno – Mountfield HK 3:4 (po pr.)
Pardubice – Kometa Brno 5:3 (kon.) | Olomouc – Plzeň 3:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
1:4 (1:2, 0:2, 0:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 06.10.2023, 17:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:47
    Ihned po vhazování se dostal ke střele Ondřej Beránek, Zajíček znovu připravený.
     
    52:22
    Obrovská neschopnost energetiků trefit prázdnou bránu. Na tři pokusy se Karlovarští pokoušeli dobít bránu Zajíčka, ale ani Jan Hladonik, který stál s kotoučem přímo u branky nedokázala uklidit puk za brankovou čáru.
     
    50:41
    Po chybě Lukase Zetterberga se do úniku dostal Matúš Sukel', ale Dominik Frodl byl výrazně proti inkasování páté branky a vytáhl perfektní zákrok.
     
    50:05
    David Kaše (LIT) se usadí na trestnou lavici za podrážení.
     
    48:22
    Na druhé straně se v dobré šanci ocitl Liam Kirk. Po jeho akci přichází reklamní brejk.
     
    40:25
    Na kruhu zůstal úplně volný Jiří Černoch, který se do střely příliš opřel a poslal puk vysoko nad litvínovskou bránu.
     
    39:41
    Domácí si v závěru zahrají přesilovou hru. Na lavici hříchů usedl Radim Šalda, který se provinil držením hole.
     
    36:13
    Ondřej Beránek manipuloval s kotoučem a nakonec si našel vhodnou pozici.O puk se pak strhla mela v předbrankovmé prostoru, když kotouč vyjel na volného Havlína, jehož střela z vrcholu kruhu skončila v náruči Šimona Zajíčka.
     
    35:20
    Blízko snížení byl nyní Vít Jiskra, který zůstal sám mezi kruhy, odkud se mu nepodařilo překonat maskovaného muže chemiků.
     
    33:20
    Verva se zabydluje v pásmu Energie. Dělovou ránu od modré vyslal Marek Baránek a odražený kotouč skoro zapadl za Frodlova záda.
     
    30:41
    Karlovarští si mohli zahrát přesilovou hru, ovšem faulovaný Dávid Gríger předvedl gesto fair-play a ve hře se bude pokračovat ve standardním počtu hráčů na ledě.
     
    28:00
    Litvínov právě vstřelil branku! David Kaše se prokličkoval až do pásma a předal puk MARKU BARÁNKOVI, který střelou z mezikruží navýšil vedení chemiků. Asistence: David Kaše.
     
    25:02
    Zajíček opět nechal volnou bránu a prostor měl Tomáš Redlich, který minul prázdnou brázdu chemiků.
     
    24:26
    Tomáš Rachůnek byl v neuvěřitelné šanci, když se k němu dostal odražený kotouč, ale Šimon Zajíček vytasil životní zákrok a zastavil puk na čáře.
     
    23:48
    Litvínov právě vstřelil branku! Jenže je to právě Verva, která dokázala navýšit skóre. Do úniku dva jednoho se vydal Nicolas Hlava s PETREM KOBLASEOU. První jmenovaný potáhl kotouč a počkal si střelce gólu, před kterým zůstala částečně otevřená brána a šikovný snajpr v koncovce nemýlil. Asistence: Nicolas Hlava.
     
    15:44
    Další oslabení na straně Energie. Na trestnou lavici zamířil Ondřej Beránek (KVA).
     
    13:02
    Karlovy Vary právě vstřelily branku! Energie snižuje na rozdíl jedné branky. DALIMIL MIKYSKA si počkal na vhodný okamžik a ve správnou chvíli vyslal dělovou ránu, která zapadla do litvínovské brány. Asistence: Ondřej Beránek.
     
    09:20
    Rozehrávku Energie zachytil Matúš Sukel', který se během několika málo vteřin řítil sám na Dominika Frodla. V koncovce však přestřelil karlovarskou svatyni.
    08:43 Janis JAKS - 0:2
     
    08:43
    Litvínov právě vstřelil branku! Dělovkou od modré čáry využil přesilovou hru JANIS JAKS a Verva je před polovinou první třetiny už ve dvoubrankovém vedení. Asistence: David Kaše.
     
    08:12
    Dvě minuty za sekání inkasoval od sudích Michal Plutnar (KVA).
     
    05:16
    Domácí si zahrají přesilou hru. Na trestnou lavici míří Matúš Sukel' (LIT), který se provinil sekáním soupeře.
     
    04:57
    Redlich se vší silou pokoušel dotlačit puk i se Zajíčkem do brány Litvínova, ale maskovaný muž Vervy se nenechal.
     
    02:19
    Litvínov právě vstřelil branku! Zpoza kruhu otevřel gólový účet zápasu ONDŘEJ JURČÍK a karlovarský brankář se za ránou pouze stačil ohlédnout. Asistence: Martin Havelka, Patrik Demel.
     
    02:12
    Nebezpečná šance chemiků. Abdul to zkoušel z levého kruhu z otočky. Scházely pouze milimetry, aby puk prošel za brankovou čáru.
    Marken.cz

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 14. Mikyska (O. Beránek, Černoch) – 3. Jurčík (Havelka, Demel), 9. Jaks (D. Kaše), 24. Koblasa (Hlava), 28. Baránek (D. Kaše)


    HC Energie Karlovy Vary: Frodl (Habal) – Plutnar, Huttula, Havlín, Dlapa, Pulpán (A), Stříteský, Mikyska – Hladonik, Černoch (C), O. Beránek – Rachůnek (A), Gríger, Kangasniemi – Redlich, Jiskra, Zetterberg – Koffer, Kofroň, O. Procházka.
    Trenér: David Bruk

    HC VERVA Litvínov: Zajíček (M. Tomek) – Zile, Demel (A), Baránek, Jaks, Czuczman, Zeman, Šalda – Kudrna, Sukeľ (C), Koblasa – Hlava, D. Kaše, O. Kaše (A) – Válek, Kirk, Abdul – Jurčík, Gut, Havelka.
    Trenér: Karel Mlejnek

    Rozhodčí: Jeřábek, Jaroš – Hynek, Hnát

    Diváci: 5477
    bahis siteleri