Columbus – Washington 2:4 (kon.) | Philadelphia – NY Islanders 5:2 (kon.) | Tampa – Florida 3:6 (kon.)
Toronto – Detroit 4:3 (po pr.) | NY Rangers – Boston 1:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 0:3 (kon.)
Dallas – St. Louis 0:4 (kon.) | Nashville – Carolina 5:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 2:3 (0:1 po s.n.)
Los Angeles – San Jose 4:3 (po pr.) | Anaheim – Arizona 2:4 (kon.) | Vegas – Colorado 4:3 (kon.)
po prodl.
Los Angeles Kings
4:3 (1:1, 1:1, 1:1 - 1:0)
San Jose Sharks
Pátek 06.10.2023, 03:00 • Delta Center, Salt Lake City • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:17 Adrian KEMPE - 4:3
     
    60:17
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo hodně rychlé prodloužení! Hned první útok domácího týmu končí gólem za zády Blackwooda, když se z okraje levého kruhu prosadil střelou na vzdálenější tyč ADRIAN KEMPE. Asistence: Drew Doughty, Anže Kopitar.
     
    59:11
    Trestů je podle hlášení hlasatele o poznání víc. Byly uděleny tresty na 2+2 minuty a osobní tresty. Zadina s Andersonem ke dvojnásobným dvouminutovým trestům dostali osobní tresty na deset minut. Stejné tresty, tedy 2+2 za hrubost a 10 minut osobní trest vyfasovali Pierre-Luc Dubois a Kyle Burroughs. A na závěr Kevin Fiala a Tomáš Hertl dostali dvouminutové tresty za nesportovní chování.
     
    59:11
    Prozatím dostali dvojnásobné dvouminutové tresty za hrubost Mikey Anderson a Filip Zadina.
    54:15 Thomas BORDELEAU - 3:3
     
    54:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose se skutečně povedlo i potřetí v tomto utkání vyrovnat! THOMAS BORDELEAU využil za brankou Los Angeles ztráty soupeře, dostal puk do alespoň nějakého střeleckého úhlu vedle brankoviště a podstřelil Copleyho. Asistence: William Eklund.
     
    52:42
    Hertl prokázal svou rychlost a technické kvality, když se prokličkoval za obranu a prodral se až před brankoviště. Kličku do bekhendu však Copley dokázal vytěsnit a zabránil možnému krásnému gólu českého forvarda.
     
    49:56
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings:
    Kevin Fiala – 2 min., hrubost.
     
    48:28
    Kings se po ztrátě útočného pásma zase rychle vrátili před branku soupeře a Lizotte pořádně protáhl svou prudkou ránou k levé tyči Blackwooda. Tomu se povedlo roztáhnout v brankovišti a lapačkou zabránit skoro jistému gólu soupeře. Komerční pauza.
     
    47:50
    Velká šance Kings, kteří nyní doslova ostřelovali branku Blackwooda. Ten šel nakonec do rozkleku a doufal, že ho puk bude trefovat, což se nakonec také stalo. Hosté teď ustáli velký tlak.
    43:28 Trevor MOORE - 3:2
     
    43:28
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Výborná akce Los Angeles, kterému se znovu daří dostat do vedení. Puk se dostal na zadní mantinel, odkud přišel přesný pas Arvidssona mezi kruhy, kde se do střely z voleje opřel TREVOR MOORE. A Blackwood byl bez šance. Asistence: Viktor Arvidsson, Phillip Danault.
     
    37:44
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings:
    Kevin Fiala – 2 min., sekání.
     
    35:32
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks:
    Ty Emberson – 2 min., sekání.
    34:45 Mike HOFFMAN - 2:2
     
    34:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks vyrazili ze svého pásma do rychlého protiútoku. Hoffman přenesl z levé strany hru na pravé křídlo, odkud Hertl prudce vypálil zpoza kruhu. Copley puk vyrazil na levou stranu, kde ale operoval právě MIKE HOFFMAN, jehož dorážka končí v síti! Asistence: Tomáš Hertl.
     
    29:09
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks:
    Matt Benning – 2 min., sekání.
    28:16 Anže KOPITAR - 2:1
     
    28:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Los Angeles se ubránilo náporu, vyrazilo do útoku a byť to vypadalo na rychlou ztrátu, k puku se ještě dostal u mantinelu Doughty, který nacentroval před brankoviště soupeře. Tam se po puku marně natahoval Byfield, avšak na levé straně brankoviště letící přihrávku trefil ANŽE KOPITAR, který překonal Blackwooda. Asistence: Drew Doughty.
     
    27:38
    Hosté se vrátili do útoku a Labancovu střelu ještě dorážel Peterson, ale Copley i vleže dokázal takřka zázračně kotouč vyrazit mimo brankoviště.
     
    22:51
    Jako prvním se to nakonec povedlo hráčům Kings a Arvidssonova střela z levé strany propadla Blackwoodovi za záda! Brankář San Jose kotouč ale zpomalil, takže se líně klouzal brankovištěm a defenziva Sharks ho dokázala odpálit.
     
    18:59
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings:
    Brandt Clarke – 2 min., podrážení.
    17:39 Alexandr BARABANOV - 1:1
     
    17:39
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Povedený tlak San Jose v této přesilovce přináší své ovoce. ALEXANDR BARABANOV protečoval střelu od modré čáry a usměrnil kotouč za záda brankáře Copleyho. Asistence: Mikael Granlund, Anthony Duclair.
     
    16:05
    Vylučuje se na straně Kings. U mantinelu chtěl Grundstrom trefit tělo soupeře, ale minul a pouze mu podrazil nohu.
     
    09:53
    Vylučuje se na straně Kings. Dvě minuty obdržel Brandt Clarke za nedovolené bránění. Komerční pauza.
    08:27 Pierre-Luc DUBOIS - 1:0
     
    08:27
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí otevírají skóre zápasu! Fiala výborně našel přihrávkou v pravém kruhu PIERRA-LUCA DUBOISE, jenž střelou z voleje překonal brankáře hostí. Asistence: Kevin Fiala, Vladislav Gavrikov.
     
    04:34
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks:
    Nico Sturm – 2 min., podrážení.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 9. Dubois (Fiala, Gavrikov), 29. Kopitar (Doughty), 44. Moore (Arvidsson, Danault), 61. Kempe (Doughty, Kopitar) – 18. Barabanov (Granlund, Duclair), 35. Hoffman (Hertl, Blackwood), 55. Bordeleau (Eklund)


    Los Angeles Kings: Copley (Talbot) – Roy, Englund, Doughty, Anderson, Gavrikov, Clarke – Kempe, Kopitar, Moore, Fiala, Danault, Arvidsson, Lizotte, Byfield, Lewis, Laferriere, Dubois, Grundstrom
    Trenér: Todd McLellan

    San Jose Sharks: Blackwood (Kahkonen) – Ferraro, Burroughs, Knyzhov, Benning, Vlasic, Emberson – Zadina, Hertl, Hoffman, Eklund, Granlund, Kunin, Barabanov, Bordeleau, Duclair, Peterson, Sturm, Labanc
    Trenér: David Quinn

    Rozhodčí: MacCauley, Samuels-Thomas – T. Gawryletz, B. Gawryletz
    bahis siteleri