Havířov – Poruba 2011 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třemošná 4:2 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:2 (0:0, 1:1, 3:1)
HC Meteor Třemošná
Pátek 06.10.2023, 19:45Liga juniorů • 7. kolo
Partner:
     
    59:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí si pojišťují vítězství gólem do prázdné brány. TADEÁŠ KOUBEK vystihl rozehrávku soupeře a zakončil do odkryté klece. Asistence: Michal Janko.
     
    57:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se dvě a půl minuty dostávají do vedení! David Krejčí si najel s kotoučem po levé straně do útočného pásma. Mezitím si nikým nezpozorován najel před bránu LUKÁŠ NOVÝ, kterého Krejčí našel geniální nahrávkou. Asistence: David Krejčí, Jan Kuchta.
     
    46:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři rychle vyrovnávají! Kryštof Chymo využil špatnou rozehrávku a střídání soupeře a dostal se do přečíslení 2 na 1! Chymo nahrál před bránu MATĚJI VILDOMCOVI, jenž prostřelil přesouvajícího se brankáře! Asistence: Kryštof Chymo.
     
    45:55
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Meteor jde do vedení! JIŘÍ BENÍŠEK nahodil kotouč před bránu z nulového úhlu a Novák si smolně srazil puk do vlastní brány. Asistence: Matyáš Beran.
     
    27:40
    Třemošná právě vstřelila branku!
    Meteor sice nevyužil přesilovou hru, stále však držel soupeře pod tlakem. Hosté nakonec našli v obraně Havlíčkově Brodě skulinu, když Matoušek vybojoval kotouč, který rychle nahrál na levou tyč MATYÁŠI KRASANOVSKÉMU, jenž překonal přesouvajícího se Nováka. Asistence: Michal Matoušek.
     
    23:18
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Michal Janko vystřelil tvrdou ránu z osy hřiště, puk ale letěl mimo bránu. Naštěstí pro domácí se hrací předmět odrazil na pravou stranu, kde téměř z nulového úhlu dorazil puk do odkryté klece YANNICK WINDEGGER! Asistence: Michal Janko, Tadeáš Koubek.

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 24. Windegger (Janko, Koubek), 47. Vildomec (Chymo), 58. Nový (Krejčí, Kuchta), 60. Koubek (Janko) – 28. Krasanovský (Matoušek), 46. Beníšek (Beran)


    BK Havlíčkův Brod: Novák (Sigmund) – Pražák, Kuchta (C), Byakov, Vaněček, Vildomec, Chymo, Novotný – Windegger, Koubek, Janko (A) – Nový, Krejčí (A), Peš – Fiala, Machovský, Machač
    Trenér: Václav Adam

    HC Meteor Třemošná: Ženíšek (Smola) – Hnát, Malý, Matoušek, Holubec, Bláha, Prošek (A), Skala – Krasanovský (C), Beníšek, Matějka, Sieger, Pluhař, Šmíd, Beran, Kaiser, Routa, Reiser, Albrecht
    Trenér: Vladimír Bednář

    Rozhodčí: Jakub Jančí – Marek Tichý, Jakub Kučera
    bahis siteleri