Havířov – Poruba 2011 3:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Třemošná 4:2 (kon.)
konec
AZ Havířov
3:6 (1:1, 1:3, 1:2)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pátek 06.10.2023, 18:00 • Gascontrol aréna • Liga juniorů • 7. kolo
Partner:
     
    55:19
    Havířov právě vstřelil branku! Samostatný nájezd jel sám faulovaný MATEUSZ SIEKIERKA, pěkně naznačil rameny a provedl velmi podařený blafák do bekendu. Bez asistence.
     
    44:59
    Poruba právě vstřelila branku! Situace dva na jednoho. Porubský Sobol volil střelu, Maňásek ji vykopl svým levým betonem, jenže puk se odrazil jen k volnému DENISOVI DOBŠOVI, který dorážel prakticky do prázdné brány. Asistence Petr Sobol.
     
    42:15
    Poruba právě vstřelila branku! Hosté nyní předvedli rychlý protiútok, po kterém odskakují už do tříbrankového vedení. Gól vstřelil nejlepší hráč zápasu TOMÁŠ HANSEL. Bez asistence.
     
    36:52
    Poruba právě vstřelila branku! Hosté využívají velké chyby jednoho z domácích beků. Jako slepý k houslím se mezi kruhy dostal k puku TOMÁŠ ŠŤASTNÝ a hbitou střelou pod vyrážečku nedal Maňáskovi šanci.
     
    28:29
    Poruba právě vstřelila branku! A další využitá přesilovka, tentokrát možná domácí brankář nemá zcela čisté svědomí. Od modré pálil DANIEL KOSINA, bylo to spíše takové nahození na teč, které Maňásek minul svou vyrážečkou, puk zaplul přesně pod břevno. Asistence Ilja Khromyshkyn.
     
    26:16
    Poruba právě vstřelila branku! Hosté využívají přesilovku, po tlaku na brankoviště se puk dostal k osamocenému PETRU SOBOLOVI, který Mańáska překonal z bezprostřední blízkosti. Asistence Tomáš Hansel a Rodion Koida.
     
    22:27
    Havířov právě vstřelil branku! Nádherná akce Havířova, byť měl na hokejkách i trochu štěstí. Ťukes na jeden dotek, kotouč doputoval až na brankoviště, kde byl osamocený MAREK ĆMIEL, který si zkušeně položil gólmana a zasunul kotouč do brány. Asistence Lukáš Žák a Hugo Zálesňák.
     
    12:55
    Havířov právě vstřelil branku! Nádhernou přihrávku od modré narýsoval Ćmiel, mezi kruhy našel zcela volného JAKUBA TOMU, který tzv. angličanem, tedy střelou o tyč, zamířil nad vyrážečku porubského brankáře. Asistence Marek Ćmiel a Jan Valouch.
     
    6:18
    Poruba právě vstřelila branku! Veliké havířovské zaváhání ve středním pásmu, na středové čáře se ke kotouči dostal TOMÁŠ HANSEL, prchl obráncům a šikovným blafákem překonal tváří v tvář domácího gólmana. Asistence Tomáš Šťastný a Radek Martiňák.

    Lukáš Jandora

    Branky a nahrávky: 13. Toma (Ćmiel, Valouch), 23. Ćmiel (Žák, ZálesŇák), 56. Siekierka – 7. Hansel (Šťastný, Martiňák), 27. Sobol (Hansel, Koida), 29. Kosina (Khromyshkyn), 37. Šťastný, 43. Hansel, 45. Dobša (Sobol)


    AZ Havířov: Maňásek (Münch) – Maršálek, Kalina "C", Brančík, Kreutz, Ćmiel, Bortoli, Valouch, Juřík – Toma, Barnošák, Zálesňák, Vizváry, Jarolím, Lipka, Žák, Siekierka "A", Kubečka, Bielesz, Konesz
    Trenér: Jan Křivohlávek

    HC RT TORAX Poruba 2011: Drabčík (Sobol) – Karal, Janeček "A", Bodnar, Činčala, Telnov, Shevchuk, Kosina – Šťastný, Šindler, Hansel, Skřipčák "C", Koida, Sobol, Matějka, Martiňák, Šrubař, Khromyshyn, Dobša, Rigo
    Trenér: Tomáš Potěšil

    Rozhodčí: Michael Hranoš — Martin Konvička, Kamila Smetková
    bahis siteleri