Plzeň – Vítkovice 1:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 3:4 (kon.) | Sparta – Liberec 1:4 (kon.)
Třinec – K. Vary 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 3:2 (po pr.) | Litvínov – Motor ČB 4:3 (kon.)
Mountfield HK – Pardubice 2:4 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
1:0 (0:0, 0:0, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 08.10.2023, 15:00 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    A další veledůležitý zákrok Pavláta proti střele Lakatoše ihned po vhazování.
     
    59:36
    Důležitý zákrok Dominika Pavláta! Brankář indiánů ve velké šanci vychytal Stuarta Percyho střílejícího z pravého kruhu.
     
    58:39
    Vítkovice to zkoušejí v šesti!
     
    56:19
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Juraj Mikuš – 2 min., podrážení.
     
    55:07
    Obrovská možnost Robertse Bukartse! Lotyše v barvách Ridery oslovil Chlán krásným pasem před bránu. Bukarts to zkoušel na přední tyč, ale výborně ho vykryl Dominik Pavlát.
     
    50:58
    Hosté stupňují svůj tlak! Zcela osamocený vyplaval před Pavlátem Krieger, plzeňský brankář jeho střelu vykryl. Hned poté zase dorážel Lakatoš, ale ani on maskovaného muže domácích nepřekonal.
     
    48:15
    Krátce po gólu indiánů mohl zvýšit jejich vedení Jan Schleiss! Kapitán Západočechů z pravého kruhu rozezvučil spojnici.
     
    47:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je TOMÁŠ DUJSÍK. Máme tu první branku utkání! Střela Tomáše Dujsíka skončila na tyči, od které se odrazila a následně doskákala až za brankovou čáru a Plzeň jde do vedení. Asistence: Ondřej Matýs a Adrián Holešinský.
     
    42:34
    David Kvasnička dostal krásnou křižnou přihrávku od Hrabíka a ihned pálil. Mířil však pouze do středu brány a Klimeš jeho pokus lapil.
     
    40:23
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Jakub Lev – 2 min., sekání.
     
    36:23
    Ondřej Matýs měl na holi první branku utkání! Plzeňský útočník si našel sraženou ránu Zámorského a z brankoviště ihned zakončoval. Jen díky zásahu soupeře se kotouč odrazil nad.
     
    33:32
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Michal Houdek – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Mário Grman – 2 min., hrubost.
     
    33:04
    Obrovská možnost na straně hostů a vynikající Dominik Pavlát! Jakub Kotala našel v mezikruží zcela osamoceného Claireauxe, jehož pokus rychlým přesunem zneškodnil Dominik Pavlát.
     
    29:48
    Petr Fridrich si pěkným manévrem dokázal pokrýt kotouč a natlačit se do prostoru pravého kruhu. Přes osu se mu ještě nabízel Mueller, ale český reprezentant raději zvolil překvapivou střelu na bližší tyč. Dominik Pavlát si s ní poradil a i nadále drží svůj tým.
     
    29:25
    Nejprve se do toho pořádně opřel Zámorský a Klimeše zachránilo držadlo hole. O pár sekund později zase nahození Kvasničky proskákalo jen kousek vedle klece Vítkovic.
     
    24:41
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Petr Chlán – 2 min., hákování.
     
    24:41
    Jakub Pour kličkou na druhou tyč Klimeše neprostřelil.
     
    24:11
    Fantastický Dominik Pavlát! Roberts Bukarts dojel lob padající za modrou čáru a natlačil se nikým nechráněný před Pavláta. Plzeňský brankář vytasil parádní zákrok lapačkou.
     
    22:19
    Tutovka domácího týmu! Jakub Šiler vymyslel geniální přihrávku na Jana Piskáčka a plzeňský obránce se do toho opřel z první. Výborně zakročil Lukáš Klimeš, který si poradil i s dotírajícími hráči.
     
    21:45
    Před Filipem Jansou vyplaval odražený kotouč, ale plzeňský útočník ho nedokázal dopravit do odkryté sítě.
     
    19:25
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera:
    Peter Krieger – 2 min., nedovolené bránění.
     
    19:17
    Skákavý kotouč si Dominik Lakatoš i přes stíhajícího Zámorského dokázal pokrýt a z levé strany střílel na bližší tyč. Pavlát proti jeho pokusu dobře vystrčil pravý beton a zakročil.
     
    14:51
    Peter Mueller vymyslel v přečíslení krásný pas na Bukartse, který si puk potáhl a tvrdě vystřelil na bližší tyč. Svůj pokus však namířil těsně vedle a Pavlát zasahovat nemusel.
     
    12:45
    Při vlastní oslabení se dostal do samostatného úniku Jakub Pour. Domácí útočník se i přes nátlak vracejícího se hráče dostal k zakončení, ale Klimeše střelou mezi betony nepřekonal.
     
    11:50
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Petr Straka – 2 min., faul loktem.
     
    10:06
    Po střele jednoho z hráčů Ridery měl na hokejce úvodní branku Marek Kalus. Útočník hostí ale nedokázal zamést kotouč do volné klece.
     
    07:34
    Skryté nahození Dujsíka od pravého mantinelu nadělalo Lukáši Klimešovi velké problémy. Vítkovický brankář tento pokus nakonec dokázal vyrazit a jeho spoluhráči následně zamezili všem dorážkám.
     
    05:57
    Velká šance hostů! Roberts Bukarts narýsoval přesný křižný pas na hůl Juraji Mikušovi, který ranou z první trefil jen betony pozorného Pavláta.
     
    03:32
    Petr Fridrich si dojel vlastní sraženou střelu a z pravého kruhu okamžitě pálil na Pavláta. Plzeňský maskovaný muž si připsal výborný zákrok levým betonem.
    Marken.cz

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky a nahrávky: 48. Dujsík (Matýs, Holešinský)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Hlavaj) – Kvasnička, Zámorský, Houdek, Dujsík, Malák, Piskáček (A) – Hrabík, Lev (A), Schleiss (C) – Holešinský, Mertl, Matýs – Pour, Adam, Rekonen – Straka, Jansa, Indrák – Šiler.
    Trenér: Petr Kořínek.

    HC Vítkovice Ridera: Klimeš (Machovský) – Percy, Grman, Mikuš, Raskob, Gewiese, L. Kovář, Prčík – Bukarts, Chlán, Mueller (A) – Fridrich, Krieger, Lakatoš (C) – Kotala, Claireaux, Kalus – Lednický, Dej (A), Krejsa.
    Trenér: Miloš Holaň.

    Rozhodčí: Sýkora, Jaroš – Brejcha, Hynek.
    bahis siteleri