Plzeň – Vítkovice 1:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 3:4 (kon.) | Sparta – Liberec 1:4 (kon.)
Třinec – K. Vary 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 3:2 (po pr.) | Litvínov – Motor ČB 4:3 (kon.)
Mountfield HK – Pardubice 2:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 08.10.2023, 17:00 • WERK Arena, Třinec • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Kundrátek prudce pálil od modré čáry, brankář Habal puk vyrazil nad sebe, kde se kotouč snažil dorazit Roman, ale ani nadvakrát nedostal puk do branky.
     
    58:29
    Třinecké obraně ujel Kofroň, zkusil si rozhýbat gólmana, ale střelou mezi nohy na Mazance nevyzrál!
     
    57:53
    Na ledě se ocitl po zásahu soupeře Hudáček. S krvavým šrámem míří na střídačku. Na trestnou lavici putoval tentokrát někdo jiný než Havlín. Čtyřminutový trest si odsedí Ondřej Procházka za vysokou hůl.
     
    57:46
    Daňo si najel v přečíslení tři na dva mezi kruhy, ale prudkou střelou poslal puk vedle branky!
     
    56:16
    Jiskra vzal trestné střílení na sebe, rozjel se před Mazance a forhendovou kličkou napálil puk do betonu třineckého gólmana.
     
    56:16
    Trestné střílení pro karlovarskou Energii, protože Kundrátek podrazil unikajícího Jiskru.
     
    52:08
    Výhoda skončila v levém rohu útočného pásma Třince. Nakonec je vyloučen Havlín za nedovolené bránění, potřetí v tomto utkání.
     
    46:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Třinečtí ujeli do přečíslení dva na jednoho, Kurovský přihrál z pravé strany na osu hřiště VILIAMU ČACHOVI, který si najel před Habala a kličkou do bekhendu zasunul puk k pravé tyči, kam ještě karlovarský brankář natáhl beton, ale puku v cestě do branky nezabránil! Asistence: Daniel Kurovský, Vladimír Dravecký – 5:1.
     
    44:37
    Tak to byla velká šance Mikysky, který si najel mezi kruhy na přihrávku Grígera zpoza branky a prudce vystřelil, jenže těsně vedle pravé tyče. Domácí fanoušci si hluboce oddechli.
     
    37:15
    Nahození Dlapy od levého mantinelu proskákalo kolem Mazance k pravé tyči, kde se zjevil zcela volný Kofroň, který ze vzduchu napálil puk do týče. Následně jeho spoluhráči nedokázali překonat ležícího Mazance s bránícím hráčem v brankovišti.
     
    35:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují o další gól! Adámek odehrál puk od červené čáry po mantinelu, Pánik protečoval puk přes modrou čáru do útočného pásma, kam si dojel pro kotouč Voženílek, podíval se na obsazení spoluhráčů a přihrál na levou stranu zcela volnému MARTINU RŮŽIČKOVI, který ze své oblíbené pozice napálil puk do pravého horního růžku! Asistence: Daniel Voženílek, Richard Pánik – 4:1.
     
    31:13
    Nahození Zetterberga od pravého mantinelu proletělo kolem karlovarského hráče vedle třinecké branky. Předtím fauloval Kundrátek a nabídl tím přesilovku soupeři, když na útočné modré podrazil karlovarského hráče.
     
    30:13
    Velká šance Ocelářů, přečíslení dva na jednoho vyřešil po přihrávce Čacha k pravé tyči Kurovský střelou do brankáře Habala, ten stihl přesunout beton na druhou stranu.
     
    25:49
    Oceláři jdou do čtyř, na trestnou lavici usedl Čacho, který před brankou podrazil Jiskru. Třinecký útočník je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    24:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři využili druhou přesilovou hru, z pravého kruhu, konkrétně z bodu pro vhazování, natáhl ke střele ANDREJ NESTRAŠIL a prostřelil brankáře Habala! Asistence: Daniel Voženílek – 3:1.
     
    23:47
    Voženílek zkoušel projít od levého mantinelu k brance, ale byl zahákován Havlínem. Toho čeká dvouminutový trest. Rozhodčí jeho čin posoudili jako podrážení.
     
    19:29
    Energie si zahraje přesilovou hru, na dvě minuty za hákování byl vyloučen Vladimír Dravecký.
     
    06:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Karlovarští se dlouho s nerozhodného stavu netěšili, hned z dalšího útoku vrátil Ocelářům vedení MILOŠ ROMAN, který si od levého mantinelu nabruslil před branku, objel clonící dvojici i brankáře Habala a bekhendem poslal puk do odkryté brány! Asistence: Petr Vrána – 2:1.
     
    06:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočeši vyrovnávají! Od modré čáry vystřelil Bartejs, brankář Mazanec jeho střelu pouze vyrazil před DÁVIDA GRÍGERA, který puk na dva doteky dorazil do odkryté branky! Asistence: Tomáš Bartejs, Iikka Kangasniemi – 1:1!
     
    01:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři bleskově využili přesilovou hru. Z pravé strany střílel Voženílek, jeho rána se odrazila od zadního mantinelu k levé tyči, kam si najel MARKO DAŇO, který rychle dorazil puk do odkryté branky! Asistence: Daniel Voženílek, Martin Marinčin – 1:0!
     
    01:16
    Oceláři si zahrají první přesilovou hru, na dvě minuty byl vyloučen Havlín za nedovolené bránění.
    Marken.cz

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 2. Daňo (Voženílek, Marinčin), 7. M. Roman (Vrána), 25. Nestrašil (Voženílek), 36. M. Růžička (Voženílek, Pánik), 47. Čacho (Kurovský, Dravecký) – 7. Gríger (Bartejs, Kangasniemi)


    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Švančara) – Marinčin, Smith, Polášek, J. Jeřábek, Adámek, Nedomlel, Kundrátek – M. Růžička (A), Voženílek, Pánik – Daňo, Hudáček, Nestrašil – Hrehorčák, Vrána (C), M. Roman – Kurovský, Čacho, Dravecký (A).
    Trenér: Moták.

    HC Energie Karlovy Vary: Habal (Ebenstreit) – Huttula, Plutnar, Mikyska, Havlín, Dlapa, Pulpán (A), Bartejs – O. Beránek, Černoch (C), O. Procházka – Kangasniemi, Gríger, Rachůnek (A) – Zetterberg, Jiskra, Redlich – Kofroň, Záhejský, Koffer.
    Trenér: Bruk.

    Rozhodčí: Kika, Cabák – Hlavatý, Lederer.

    Diváci: 4415
    bahis siteleri