Los Angeles – Vegas 4:7 (kon.) | Arizona – Anaheim 7:1 (kon.) | Florida – Tampa 2:4 (kon.)
Minnesota – Dallas 4:0 (kon.) | Detroit – Toronto 4:3 (kon.) | Ottawa – Montreal 4:6 (kon.)
Washington – Columbus 2:4 (kon.) | St. Louis – Chicago 5:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
4:3 (0:0, 3:2, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Neděle 08.10.2023, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Leafs se dostávají na dostřel jedné branky, když se SAM LAFFERTY zpoza brankové čáry vytočil u levé tyče do brankoviště a forhendem překonal Hussa přes clonu soupeřova beka u vzdálenější tyčky. Asistence: Nick Abruzzese, Mikko Kokkonen.
     
    45:09
    Detroit právě vstřelil branku!
    V doznívající přesilovce se puk proskákal na levý kruh k DANIELU SPRONGOVI. Ten si touš na čepeli uklidnil a vyslal prudkou střelu tahem do pravého horního rohu. Asistence: Lucas Raymond, Jeff Petry.
     
    39:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Pytel s góly se rozthnul, když od modré čáry vyslal příklep Fischer. Jeho pokus se odrazil od bruslí Lagessona přímo na čepel JOEA VELENA, který okamžitě zakončoval pod lapačku překvapeného Wolla. Asistence: Christian Fischer, Klim Kostin.
     
    39:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    BEN CHIAROT vyslal příklep od modré čáry, jeho dělovka proletěla chumlem hráčů před bránou, Joseph Woll nemohl nic vidět přes clonícího Spronga, kotouč tak zaletěl k levé tyči pod jeho rukavicí. Asistence: Jeff Petry, Andrew Copp.
     
    37:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    Perron z levého křídla nahodil kotouč do brankoviště, kde se nejprve odrazil od brusle Larkina, poté Kokkonena a až k Fischerovi. Byl to však kapitán DYLAN LARKIN, který byl u touše první a mohl ho tak zasunout pod Wolla. Asistence: David Perron, Christian Fischer.
     
    30:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nahození od modré čáry v podání TOMMYHO MILLERA bylo před Hussovou svatyní tečováno Moritzem Seiderem, finský brankář přes Ellisovo stínění nemohl nic vidět. Asistence: Kyle Clifford, Max Ellis.
     
    27:05
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs aplikují pravidlo "nedáš, dostaneš." Puk si ve středním pásmu přebral MAX ELLIS, který si stáhl hru na pravé křídlo a v souboji jeden na jednoho prostřelil Seidera. Puk se následně odrazil od Hussovy rukavice do branky. Asistence: Kyle Clifford, Tommy Miller.

    Jiří Pudich

    Branky a nahrávky: 38. Larkin (Perron, Fischer), 40. Chiarot (Petry, Copp), 40. Veleno (Fischer, Kostin), 46. Sprong (Raymond, Petry) – 28. Ellis (Clifford, Miller), 31. Miller (Clifford, Ellis), 59. Lafferty (Abruzzese, Kokkonen)


    Detroit Red Wings: Husso (Reimer) – Määttä, Chiarot, Gostisbehere, Petry, Seider, Walman – Fabbri, Copp, Raymond, Kostin, Rasmussen, Fischer, Compher, Perron, Larkin, Sprong, Veleno, DeBrincat
    Trenér: Derek Lalonde

    Toronto Maple Leafs: Woll (Hildeby) – Benoit, Kokkonen, Lagesson, Lajoie, Miller, Niemelä, Rifai – Abruzzese, Clifford, Cowan, Ellis, Gregor, Hirvonen, Holmberg, Järnkrok, Lafferty, Minten, Robertson, Shaw, Tverberg
    Trenér: Sheldon Keefe

    Rozhodčí: Pochmara, Dunning – Grillo, Baker
    bahis siteleri