Los Angeles – Vegas 4:7 (kon.) | Arizona – Anaheim 7:1 (kon.) | Florida – Tampa 2:4 (kon.)
Minnesota – Dallas 4:0 (kon.) | Detroit – Toronto 4:3 (kon.) | Ottawa – Montreal 4:6 (kon.)
Washington – Columbus 2:4 (kon.) | St. Louis – Chicago 5:3 (kon.)
konec
St. Louis Blues
5:3 (2:1, 2:2, 1:0)
Chicago Blackhawks
Neděle 08.10.2023, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    41:05 Jake NEIGHBOURS - 5:3
     
    41:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    JAKE NEIGHBOURS si v tomto utkání už několikrát vylámal na Mrázkovi zuby, tentokrát ale dostal před brankovištěm dostatek času i prostoru, aby si českého brankáře položil a po kličce do bekhendu ho obhodil. Asistence: Torey Krug, Kevin Hayes.
    32:28 MacKenzie ENTWISTLE - 4:3
     
    32:28
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Krásná akce MACKENZIEHO ENTWISTLA, který se dostal k puku na vlastní modré čáře, dostal se svou rychlostí až za posledního obránce a před brankovištěm zatočil kličkou do forhendu na pravou stranu, díky čemuž se mu povedlo zasunout puk mezi beton Binningtona a pravou tyč klece. Asistence: Mike Hardman, Petr Mrázek.
    30:22 Joey ANDERSON - 4:2
     
    30:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blesková odpověď Chicaga. Katchouk vystřelil od modré čáry a před brankovištěm se povedlo puk protečovat JOEYMU ANDERSONOVI. Asistence: Boris Katchouk, Kevin Korchinski.
    29:38 Robert THOMAS - 4:1
     
    29:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku. Puk se několikrát odrazil před brankovištěm od nohou hráčů, kteří tam postávali, až se nakonec dostal do pravého kruhu k ROBERTOVI THOMASOVI, jenž vsítil svou druhou branku v utkání a celkově pátou v přípravě. Asistence: Jordan Kyrou, Pavel Bučněvič.
    27:21 Mackenzie MACEACHERN - 3:1
     
    27:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Mrázek potřetí kapituluje. Znovu přitom trestuhodně propadla hostující obrana, která pustila Blues do přečíslení. Matthias Laferriere našel z pravé strany křižným pasem MACKENZIEHO MACEACHERNA, který si počkal na pohyb Mrázka, načež ho obstřelil. Asistence: Mathias Laferriere, Tyler Tucker.
    14:01 Lukas REICHEL - 2:1
     
    14:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A hosté také dávají kontaktní gól! Binnington odražený puk neodpálil dostatečně důrazně a toho se ujal LUKAS REICHEL, jenž prudkou střelou z pravého kruhu brankáře Blues překonal. Bez asistence.
    05:27 Robert THOMAS - 2:0
     
    05:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Mrázek se při snaze o vykrytí soupeře dostal mimo brankoviště. Kyrou zajel za branku, objel ji a našel volného ROBERTA THOMASE, který měl i po zpracování dost času, aby vystřelil do zčásti odkryté branky a překonal vracejícího se Mrázka. Asistence: Jordan Kyrou, Pavel Bučněvič.
    03:52 Nikita ALEXANDROV - 1:0
     
    03:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jenže defenziva Chicaga zaspala při návratu Blues do útočného pásma. NIKITA ALEXANDROV byl vyslán Bortuzzem za obranu soupeře a při nájezdu na branku se mu povedlo podpíchnout puk pod Mrázkův beton. Využitá přesilovka. Asistence: Robert Bortuzzo, Scott Perunovich.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. Alexandrov (Bortuzzo, Perunovich), 6. Thomas (Kyrou, Bučněvič), 28. MacEachern (Laferriere, Tucker), 30. Thomas (Kyrou, Bučněvič), 42. Neighbours (Krug, Hayes) – 15. Reichel, 31. Anderson (Katchouk, Korchinski), 33. Entwistle (Hardman, Mrázek)


    St. Louis Blues: Binnington (41. Hofer) – Krug, Rosen, Perunovich, M. Kessel, Tucker, Bortuzzo – Bučněvič, Thomas, Kyrou, Vrána, Hayes, Neighbours, Bolduc, Dean, Walker, MacEachern, Alexandrov, M. Laferriere
    Trenér: Craig Berube

    Chicago Blackhawks: Mrázek (Soderblom) – Kaiser, Korchinski, Phillips, Tinordi, Vlasic, Zajcev – Anderson, Athanasiou, Bjork, Dach, Entwistle, Gust, Guttman, Hardman, Johnson, Katchouk, Reichel, Seney
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: South, Sullivan – Fournier, Jackson
    bahis siteleri