Los Angeles – Vegas 4:7 (kon.) | Arizona – Anaheim 7:1 (kon.) | Florida – Tampa 2:4 (kon.)
Minnesota – Dallas 4:0 (kon.) | Detroit – Toronto 4:3 (kon.) | Ottawa – Montreal 4:6 (kon.)
Washington – Columbus 2:4 (kon.) | St. Louis – Chicago 5:3 (kon.)
konec
St. Louis Blues
5:3 (2:1, 2:2, 1:0)
Chicago Blackhawks
Neděle 08.10.2023, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Walker se dostal s pukem do středního pásma, ale střelou z dálku napálil tyč!
     
    57:28
    Blackhawks se dostali do útoku a odvolávají Mrázka na střídačku.
     
    55:46
    Mrázek úspěšně vyrazil střelu Kyroua zpoza kruhů a svým zákrokem nastartoval přečíslení čtyř proti dvěma. Jenže Chicagu scházela rychlost v pohybu a ze šance vůbec nic nebylo.
     
    44:39
    A další zteč Chicaga v oslabení! Tentokrát to i skončilo střelou po křižné přihrávce na levou stranu, Guttmana ale Binnington vychytal.
     
    43:29
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    Colton Dach – 2 min., hákování.
    41:05 Jake NEIGHBOURS - 5:3
     
    41:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    JAKE NEIGHBOURS si v tomto utkání už několikrát vylámal na Mrázkovi zuby, tentokrát ale dostal před brankovištěm dostatek času i prostoru, aby si českého brankáře položil a po kličce do bekhendu ho obhodil. Asistence: Torey Krug, Kevin Hayes.
     
    34:29
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues:
    Tyler Tucker – 2 min., hákování.
    32:28 MacKenzie ENTWISTLE - 4:3
     
    32:28
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Krásná akce MACKENZIEHO ENTWISTLA, který se dostal k puku na vlastní modré čáře, dostal se svou rychlostí až za posledního obránce a před brankovištěm zatočil kličkou do forhendu na pravou stranu, díky čemuž se mu povedlo zasunout puk mezi beton Binningtona a pravou tyč klece. Asistence: Mike Hardman, Petr Mrázek.
    30:22 Joey ANDERSON - 4:2
     
    30:22
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blesková odpověď Chicaga. Katchouk vystřelil od modré čáry a před brankovištěm se povedlo puk protečovat JOEYMU ANDERSONOVI. Asistence: Boris Katchouk, Kevin Korchinski.
    29:38 Robert THOMAS - 4:1
     
    29:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku. Puk se několikrát odrazil před brankovištěm od nohou hráčů, kteří tam postávali, až se nakonec dostal do pravého kruhu k ROBERTOVI THOMASOVI, jenž vsítil svou druhou branku v utkání a celkově pátou v přípravě. Asistence: Jordan Kyrou, Pavel Bučněvič.
     
    29:12
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    David Gust – 2 min., sekání.
     
    29:12
    A další hrubka obrany Chicaga, která si nechala utéct Neoghbourse, jehož našel na útočné modré spoluhráč od levého mantinelu. Mrázek tentokrát zachránil svůj tým zákrokem lapačkou, ale tohle jsou hrubky, které brankáře staví zkrátka do kritických okamžiků.
    27:21 Mackenzie MACEACHERN - 3:1
     
    27:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Mrázek potřetí kapituluje. Znovu přitom trestuhodně propadla hostující obrana, která pustila Blues do přečíslení. Matthias Laferriere našel z pravé strany křižným pasem MACKENZIEHO MACEACHERNA, který si počkal na pohyb Mrázka, načež ho obstřelil. Asistence: Mathias Laferriere, Tyler Tucker.
     
    23:37
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues:
    Tyler Tucker – 2 min., podrážení.
    14:01 Lukas REICHEL - 2:1
     
    14:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A hosté také dávají kontaktní gól! Binnington odražený puk neodpálil dostatečně důrazně a toho se ujal LUKAS REICHEL, jenž prudkou střelou z pravého kruhu brankáře Blues překonal. Bez asistence.
     
    06:15
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    Wyatt Kaiser – 2 min., hákování.
    05:27 Robert THOMAS - 2:0
     
    05:27
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Mrázek se při snaze o vykrytí soupeře dostal mimo brankoviště. Kyrou zajel za branku, objel ji a našel volného ROBERTA THOMASE, který měl i po zpracování dost času, aby vystřelil do zčásti odkryté branky a překonal vracejícího se Mrázka. Asistence: Jordan Kyrou, Pavel Bučněvič.
    03:52 Nikita ALEXANDROV - 1:0
     
    03:52
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jenže defenziva Chicaga zaspala při návratu Blues do útočného pásma. NIKITA ALEXANDROV byl vyslán Bortuzzem za obranu soupeře a při nájezdu na branku se mu povedlo podpíchnout puk pod Mrázkův beton. Využitá přesilovka. Asistence: Robert Bortuzzo, Scott Perunovich.
     
    02:02
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks:
    Reese Johnson – 2 min., podrážení.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 4. Alexandrov (Bortuzzo, Perunovich), 6. Thomas (Kyrou, Bučněvič), 28. MacEachern (Laferriere, Tucker), 30. Thomas (Kyrou, Bučněvič), 42. Neighbours (Krug, Hayes) – 15. Reichel, 31. Anderson (Katchouk, Korchinski), 33. Entwistle (Hardman, Mrázek)


    St. Louis Blues: Binnington (41. Hofer) – Krug, Rosen, Perunovich, M. Kessel, Tucker, Bortuzzo – Bučněvič, Thomas, Kyrou, Vrána, Hayes, Neighbours, Bolduc, Dean, Walker, MacEachern, Alexandrov, M. Laferriere
    Trenér: Craig Berube

    Chicago Blackhawks: Mrázek (Soderblom) – Kaiser, Korchinski, Phillips, Tinordi, Vlasic, Zajcev – Anderson, Athanasiou, Bjork, Dach, Entwistle, Gust, Guttman, Hardman, Johnson, Katchouk, Reichel, Seney
    Trenér: Luke Richardson

    Rozhodčí: South, Sullivan – Fournier, Jackson
    bahis siteleri