Havlíčkův Brod – Havířov 3:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
AZ Havířov
Neděle 08.10.2023, 19:15Liga juniorů • 8. kolo
Partner:
     
    59:19
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Siekierka – 2 min., faul kolenem.
     
    58:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Troufám si říct, že Bruslaři přiklepli definitivní razítko na svůj tříbodový triumf! YANNICK WINDEGGER získal kotouč ve středním pásmu, najel si do útočného pásma a zblízka neomylně trefil prázdnou bránu Slezanů! Domácí vedou o tři branky a hosté už to budou mít hodně těžké! Bez asistence.
     
    56:33
    Pražák a Nový stříleli na prázdnou bránu ze středního pásma! První jmenovaný trefil protihráče a druhý pálil těsně vedle!
     
    55:58
    Bruslaři získali puk a Peš se dostal ke střele na prázdnou klec Havířova! O kousek ji však minul a píská se icing domácích!
     
    55:38
    Valouch našel pasem zpoza brány Tomku, který okamžitě z první z bezprostřední blízkosti vypálil! Naštěstí pro Bruslaře netrefil bránu!
     
    55:07
    Hosté sází vše na jednu kartu a zkoušejí to v šesti hráčích v poli bez gólmana Müncha, který zůstal na střídačce!
     
    51:14
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Siekierka – 2 min., podrážení.
     
    50:37
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Bjakov – 2 min., podrážení.
     
    42:44
    Hosté měli skvělou šanci snížit! Kolat nahodil puk od modré čáry a těsně před brankářem Sigmundem tečoval letící kotouč Siekierka, ale jen do Sigmundova betonu!
     
    39:25
    Další velká šance domácích Bruslařů! Kuchta našel krásným pasem od modré čáry před bránou osamoceného Peše, který se snažil zakončil rychle bekhendem, ale střela mu nesedla a kotouč zamířil vedle levé Münchovy tyčky!
     
    37:24
    Obrovská šance hostů na snížení! Do kotouče se opřel Tomka a jeho bomba zacinkala na Sigmundovu tyčku!
     
    36:56
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Vildomec – 2 min., nedovolené bránění.
     
    31:18
    Tak tohle je neuvěřitelné! Koubek nádherně namazal z pravého křídla před bránu Pešovi, na kterého zívala úplně odkrytá brány, ale trestuhodně napálil jen hůl brankáře Müncha, jenž zamezil jisté pohromě!
     
    29:06
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Koubek – 2 min., hákování.
     
    23:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři navyšují svůj náskok a vedou už o dvě branky! Tadeáš Koubek přiťukl puk JANU KUCHTOVI, který se mezi přesilou protihráčů prokličkoval až do prostoru mezi kruhy a nechytatelnou bombou propálil gólmana Müncha k jeho levé tyčce! Maskovaná opora Azetu neměla vůbec žádnou šanci včas zareagovat! Asistence: Tadeáš Koubek, Yannick Windegger.
     
    20:23
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Siekierka – 2 min., sekání.
     
    19:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku! Bruslaři dávají soupeři gól do šatny a ujímají se důležitého vedení! Jan Kuchta odvedl velký kus skvělé práce, když zavezl puk až do útočného pásma a od hrazení naservíroval geniální pas před brankoviště na najíždějícího HYNKA PEŠE, jenž z pokleku ranou z první propálil gólmana Müncha, který neměl šanci! Asistence: Jan Kuchta.
     
    10:33
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Jungwirth – 2 min., hákování.
     
    10:20
    Machač přebral nahrávku v předbrankovém prostoru a tvrdě zapálil zápěstím. Jeho dělovka zacinkala na spojnici břevna a tyčky!
     
    06:54
    Vyloučení v týmu AZ Havířov:
    Vizváry – 2 min., podrážení.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 20. Peš (Kuchta), 24. Kuchta (Koubek, Windegger), 59. Windegger


    BK Havlíčkův Brod: Sigmund (Novák) – Pražák, Kuchta (C), Bjakov, Vaněček, Vildomec, Chymo, Novotný – Windegger, Koubek, Janko (A) – Nový, Krejčí, Peš – Fiala, Jungwirth, Machač.
    Trenér: Václav Adam

    AZ Havířov: Münch (Maňásek) – Maršálek, Kreutz, Kalina (A), Čmiel, Bortoli, Valouch, Juřík – Siekierka, Toma, Barnošák, Kolat (C), Middleton, Zálesňák, Jarolím, Kubečka, Lipka, Bielesz, Vizváry.
    Trenér: Jan Křivohlávek

    Rozhodčí: Martin Vepřovský – Kristýna Hájková, Jan Topolský
    bahis siteleri