Tampa – Nashville 5:3 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:3 (1:0, 0:1, 4:2)
Nashville Predators
Úterý 10.10.2023, 23:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Nikita KUČEROV - 5:3
     
    59:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! NIKITA KUČEROV se v závěru dostal k puku, dojel s ním do útočného pásma a ještě si šikovně vylepšil pozici, ze které pak už trefil opuštěnou klec soupeře. Bez asistence.
    50:52 Nick PAUL - 4:3
     
    50:52
    Tampa právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka a vedení na svou stranu zase strhávají domácí! Puk se dostal přes Braydena Pointa mezi kruhy k Michailovi Sergačjovovi. Ten vystřelil, Saros vyrazil jen ke clonícímu NICKOVI PAULOVI a ten vrátil kotouč za záda bezmocného finského gólmana – 4:3. Asistence: Michail Sergačjov a Brayden Point.
    48:48 Thomas NOVAK - 3:3
     
    48:48
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku využili a je to 3:3! Z levého kruhu vypálil THOMAS NOVAK, který to trefil výborně a navíc využil i výborné clony Philipa Tomasina. Johansson zřejmě nic neviděl a kotouč zapadl k jeho bližší tyčce. Asistence: Philip Tomasino a Gustav Nyquist.
    43:07 Brandon HAGEL - 3:2
     
    43:07
    Tampa právě vstřelila branku!
    BRANDON HAGEL trestné střílení proměnil! Rozjel se z levé strany a dokázal zamířit nad pravý beton Sarose. Ten sice kotouč lehce tečoval, ale gólu nezabránil. Je tu tedy blesková otočka Tampy – 3:2.
    42:25 Nick PAUL - 2:2
     
    42:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Smůla pro Romana Josiho! Tomu nejprve nebyl uznán gól, poté byl vyloučen a nabídnutou přesilovku navíc Blesky využily! Po střele Stamkose z levého kruhu se dostali k dorážkám Brayden Point a NICK PAUL a druhý jmenovaný nakonec dotlačil hrací předmět za brankovou čáru. Asistence: Brayden Point a Steven Stamkos.
    40:11 Juuso PÄRSSINEN - 1:2
     
    40:11
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté skórují po 11 sekundách třetí části! Ryan O'Reilly sebral na útočné modré puk Stamkosovi a hrací předmět se dostal k Filipovi Forsbergovi. Ten pak krásnou přihrávkou uvolnil JUUSA PÄRSSINENA, který se ocitl sám před Johanssonem a poslal kotouč mezi jeho betony – 1:2. Asistence: Filip Forsberg a Ryan O'Reilly.
    36:15 Ryan O'REILLY - 1:1
     
    36:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají a podtrhují svůj zlepšený výkon z posledních minut! Přečíslení 2 na 1 skvěle vyřešil Filip Forsberg, který nechal odklouzat bránícího Hedmana a pak poslal nahrávku před branku na RYANA O'REILLYHO, jenž dobře nastavil čepel hole a zblízka puk usměrnil za záda brankáře Johanssona. Asistence: Filip Forsberg a Ryan McDonagh.
    09:48 Nikita KUČEROV - 1:0
     
    09:48
    Tampa právě vstřelila branku!
    První gól nové sezóny NHL střílí NIKITA KUČEROV! Z modré čáry mu nahrál doprava Victor Hedman a domácí útočník se trefil z jedničky ke vzdálenější tyčce. Asistence. Victor Hedman a Brayden Point.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Kučerov (Hedman, Point), 43. Paul (Point, Stamkos), 44. Hagel (TS), 51. Paul (Sergačjov, Point), 60. Kučerov (Paul, Sergačjov) – 37. O'Reilly (F. Forsberg, McDonagh), 41. Pärssinen (F. Forsberg, O'Reilly), 49. Novak (Tomasino, Nyquist)


    Tampa Bay Lightning: J. Johansson (Tomkins) – Perbix, Hedman (A), D. Raddysh, Sergačjov, Černák, de Haan – Kučerov (A), Point, Stamkos (C) – Motte, Cirelli, Hagel – Sheary, Paul, Eyssimont – Merelä, Glendening, Jeannot.
    Trenér: Jon Cooper

    Nashville Predators: Saros (Lankinen) – Schenn, Josi (C), A. Carrier, McDonagh (A), Barrie, Lauzon – Pärssinen, O'Reilly (A), F. Forsberg – Sherwood, Glass, Nyquist – Evangelista, Novak, Tomasino – Co. Smith, Sissons, Trenin.
    Trenér: Andrew Brunette

    Rozhodčí: Rooney, Brenk – Alphonso, Brisebois

    Diváci: 19 092
    bahis siteleri