Třebíč – Prostějov 3:0 (kon.) | Vsetín – Znojmo 3:2 (po pr.) | Litoměřice – Kolín 4:2 (kon.)
Pardubice B – Zlín 1:2 (po pr.) | Slavia – Frýdek-M. 3:2 (kon.) | Přerov – Jihlava 1:3 (kon.)
Poruba 2011 – Sokolov 2:0 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
SC Marimex Kolín
Středa 11.10.2023, 17:30 • Kalich aréna, Litoměřice • Chance liga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:48 Kale COSTA - 4:2
     
    56:48
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí celek odskakuje na rozdíl dvou branek, po druhé v utkání se prosazuje KALE COSTA! Nahození od modré čáry tečoval mezi kruhy a Soukup na tento pokus nezvládl zareagovat. Asistence: Matěj Toman a Jakub Černohorský.
    44:01 Markus KORKIAKOSKI - 3:2
     
    44:01
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Také domácí využívají přesilovou hru a jdou opět do vedení! MARKUS KORKIAKOSKI dostal přihrávku na brankovou čáru, odkud hned zakončoval. Finskému střelci se povedlo trefit branku téměř z nulového úhlu. Asistence: Přemysl Svoboda a Michael Krutil.
    40:47 Josef SKOŘEPA - 2:2
     
    40:47
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovku a vyrovnávají stav duelu na 2:2! Štěpán Němec zakončoval po ledě a Pařík jeho střelu zneškodnil, na bekhendovou dorážku JOSEFA SKOŘEPY ale už nedosáhl. Asistence: Štěpán Němec a Petr Kolmann.
    33:04 Riku SIHVONEN - 2:1
     
    33:04
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Zničehonic se dostali domácí do útoku a přihrávku před branku dostal Černohorský, který udělal parádní kličku, po které oslovil RIKUA SIHVONENA. Ten zakončil z první, puk se nakonec dostal do branky přes rameno brankáře. Asistence: Jakub Černohorský a Petr Ton.
    22:09 Kale COSTA - 1:1
     
    22:09
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Nyní se už domácí prosazují a postarala se o to dvojice, která se dobře zná z Ústí nad Labem. Kordule pronikl podél levého mantinelu a naservíroval kotouč do prázdné branky, kde se prosadil KALE COSTA. Asistence: Pavel Kordule.
    10:32 Stanislav VRHEL - 0:1
     
    10:32
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Po další chybě v obraně se hosté dostali ke kotouči a Ouřada vyslal tvrdou střelu z levého kruhu, ale Pařík si připsal zákrok. K dorážce se nicméně dostal STANISLAV VRHEL, který kolem betonu brankáře poslal hosty do vedení. Asistence: Kryštof Ouřada.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 23. Costa (Kordule), 34. Sihvonen (Černohorský, Ton), 45. Korkiakoski (P. Svoboda, Krutil), 57. Costa (M. Toman, Černohorský) – 11. Vrhel (Ouřada), 41. Skořepa (Š. Němec, Kolmann)


    HC Stadion Litoměřice: Pařík (Cichoň) – Tomek, Krutil, Husák, Strejček, Aubrecht, Černohorský, Pavlák – Guman, Jícha, P. Svoboda – Sihvonen, Kuťák, Ton – J. Koláček, Korkiakoski, M. Toman – Kordule, Costa, Vitouch.
    Trenér: Miroslav Přerost

    SC Marimex Kolín: Soukup (Tichý) – Kolmann, Pinkas, Gaspar, Hampl, J. Šedivý, Piegl, Š. Němec – Z. Král, Skořepa, Dlouhý – Ouřada, Morong, Vrhel – Pajer, P. Moravec, Síla – K. Lang, Bernat, D. Šedivý.
    Trenér: Jan Šťastný

    Rozhodčí: Petružálek, Zubzanda – Belko, Kotlík
    bahis siteleri