Buffalo – NY Rangers 1:5 (kon.) | Columbus – Philadelphia 2:4 (kon.) | New Jersey – Detroit 4:3 (kon.)
Dallas – St. Louis 2:1 (2:1 po s.n.) | Minnesota – Florida 2:0 (kon.) | Nashville – Seattle 3:0 (kon.)
San Jose – Vegas 1:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
Vegas Golden Knights
Pátek 13.10.2023, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:11 Brayden PACHAL - 1:4
     
    42:11
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Golden Knights dělají další důležitý krok směrem k očekávanému zisku dvou bodů. Křižnou přihrávku Karlssona ještě Dorofejev zpomalil pro BRAYDENA PACHALA, který dostal příliš mnoho volného prostoru, kanadský zadák vstřelil svůj premiérový gól v NHL v kariéře svižnou ránou zápěstím na vyrážečku brankáře. Asistence: Pavel Dorofejev a William Karlsson.
    39:24 Nicolas ROY - 1:3
     
    39:24
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Evidujeme další gól v síti Sharks! Röndbjerg nastartoval po pravé straně NICOLASE ROYE, jenž dobruslil až do kruhu, odtud zamířil parádně do bližší, levé šibenice. Kähkönen jenom bezmocně rozhodil rukama. Asistence: Jonas Röndbjerg a Keegan Kolesar.
    38:31 Nicolas HAGUE - 1:2
     
    38:31
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Hosté dávají důležitý gól do šatny! Eichel posunul puk na modrou čáru k Pietrangelovi, přes nějž se dostal do pravého kruhu k druhému přítomnému obránci na ledě, NICOLAS HAGUE rozvlnil síť ostrou forhendovou střelou mezi gólmanovy betony. Asistence: Alex Pietrangelo a Jack Eichel.
     
    31:26
    První přesilovku v zápase si vyzkouší hokejisté Vegas. Na lavici hanby usedl Matt Benning, na útočné modré podrazil Barbaševa.
     
    25:25
    Šikovně se Shea Theodore proháčkoval od pravého mantinelu až před bránu, v dobré palebné pozici forhendem trefil levou část brankové konstrukce!
    17:48 Filip ZADINA - 1:1
     
    17:48
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Nahození Thruna se od brusle Hertla šťastně odrazilo k dalšímu Čechovi FILIPU ZADINOVI, který si kotouč potáhl do pravého kruhu a z otočky mířil do malé mezírky mezi Thompsonovým tělem a levou rukou. Asistence: Tomáš Hertl a Henry Thrun.
    15:25 Michael AMADIO - 0:1
     
    15:25
    Vegas právě vstřelilo branku!
    Krátce po ubráněném oslabení střílí hostující favorit vedoucí gól! William Karlsson v plné rychlosti dojel za bránu soupeře, pokračoval v pohybu a zprava ve finále vyslal parádní křižný pas přesně do hokejky MICHAELA AMADIA, proti jehož střele zápěstím pod břevno nemohl ležící Kähkönen dělat vůbec nic. Asistence: William Karlsson a Nicolas Hague.
     
    13:19
    Druhá početní převaha pro Sharks. I druhý faul hostů můžeme považovat za zbytečný, Ivan Barbašev krosčekoval Granlunda v momentě, kdy nehrozilo nebezpečí.
     
    07:41
    Před bránou hostujícího celku zůstal trestuhodně volný Filip Zadina, tváří v tvář Thompsonovi ovšem český forvard forhendovou střelou neuspěl.
     
    05:46
    První přesilovou hru si zahraje domácí mužstvo. Naprosto zbytečný útočný faul udělal Pavel Dorofejev, držením si pomohl proti Vlasicovi.
     
    03:21
    Hned ve třetí minutě byla k vidění bitka! Hit Kylea Burroughse na Amadia se rozhodl potrestat Keegan Kolesar. A uspěl, protože v bitce měl navrch, soupeře dokázal povalit na led jako první. Oba hráči inkasovali tradiční pětiminutové tresty.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 18. Zadina (Hertl, Thrun) – 16. Amadio (W. Karlsson, Hague), 39. Hague (Pietrangelo, Eichel), 40. N. Roy (Röndbjerg, Kolesar), 43. Pachal (Dorofejev, W. Karlsson)


    San Jose Sharks: Kähkönen (Blackwood) – Burroughs, Ferraro (A), Benning, M. Vlasic, Rutta, Thrun – Zadina, Hertl (A), Hoffman – Kunin, Granlund, Eklund – Duclair, Bordeleau, Barabanov – Zetterlund, Sturm, G. Smith.
    Trenér: David Quinn

    Vegas Golden Knights: L. Thompson (Hill) – Pietrangelo (A), Hague, Theodore, McNabb, Pachal, Hutton – Marchessault, Eichel, Barbašev – Stone (C), Stephenson, Cotter – Amadio, W. Karlsson (A), Dorofejev – Kolesar, N. Roy, Röndbjerg.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Rozhodčí: Dwyer, Lee – Cherrey, Knorr

    Diváci: 17 435
    bahis siteleri