Finsko – Česko 7:8 (1:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
Finsko
7:8 (1:3, 4:2, 2:2)
Česko
Pátek 20.10.2023, 11:30 • Kupittaan palloiluhalli, Turku • Euro Floorball Tour (juniorky)
    60:00 Sofie GOCOVÁ - 7:8
     
    60:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Česko.
    Autorem vítězné branky je SOFIE GOCOVÁ.
    59:21 Sofie GOCOVÁ - 7:7
     
    59:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Powerplay přináší vyrovnávací trefu! Nepřesná rána Klubalová se od zadního mantinelu šťastně odrazila k SOFII GOCOVÉ, tato florbalistka pohotovou bekhendovou dorážkou usměrnila míček za záda překvapené Saarinenové. Asistence: Karolína Klubalová.
    53:57 Tanja PARVIAINENOVÁ - 7:6
     
    53:57
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Velká chyba gólmanky Svrčkové! Z vlastní poloviny nahazovala na bránu Česka TANJA PARVIAINENOVÁ. Matýsková ve snaze o odkopnutí míčku promáchla, čímž překvapila gólmanku, jíž balónek doputoval do sítě přes pravou ruku. Bez asistence.
    52:11 Nowa Veteläinen Lindgrenová - 6:6
     
    52:11
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Štekerová přišla o míček a soupeřky trestaly měrou vrchovatou. Suhonenová zleva přihrála do středu NOWĚ VETELÄINEN LINDGRENOVÉ, proti její svižné střele Svrčková dala nohy k sobě příliš pozdě. Asistence: Pinja Suhonenová.
    44:40 Lucie BALDREICHOVÁ - 5:6
     
    44:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme tu hattrick! LUCIE BALDREICHOVÁ se jako blesk prohnala kolem Leppänenové a rázem před sebou měla už jenom gólmanku. První střelu Saarinenová vyrazila pravou nohou, proti dorážce již neměla žádnou šanci. Bez asistence.
    38:32 Lucie BALDREICHOVÁ - 5:5
     
    38:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko dnes táhne hlavně druhá útočná formace. Břeská naslepo našla mezi třemi protihráčkami přesně ten prostor, kudy běžela LUCIE BALDREICHOVÁ, jež zakončila pohlednou akci střelou nad levé rameno brankářky. Asistence: Andrea Břeská.
    36:04 Bea TAIPALEOVÁ - 5:4
     
    36:04
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finská reprezentace je v obrovském laufu, střílí třetí gól v průběhu tří minut a rázem je o krok napřed! BEA TAIPALEOVÁ obdržela nikým neatakovaná míček do středu, z první prostřelila bezmocnou Novotnou dobře mířeným projektilem po její levé ruce. Asistence: Jenni Leppänenová.
    35:24 Pinja SUHONENOVÁ - 4:4
     
    35:24
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel, je srovnáno! Osamocená PINJA SUHONENOVÁ zpoza brány vyběhla na pravé straně, odkud dokonale zaskočila Novotnou forhendovým pokusem na přední tyčku, tento gól jde z velké části na vrub gólmanky. Asistence: Janina Rinneová.
    34:14 Bea TAIPALEOVÁ - 3:4
     
    34:14
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Domácí jsou znovu na dostřel! U pravého mantinelu se čelem k bráně soupeřek natočila BEA TAIPALEOVÁ a vyprodukovala rychlou střelu zápěstím na bližší tyč, Novotná reagovala pozdě. Asistence: Jenni Leppänenová.
    29:41 Andrea BŘESKÁ - 2:4
     
    29:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká devatenáctka si bere zpět dvoubrankový náskok! Zpoza brány vymyslela Baldreichová nahrávku na hranu brankoviště, kde Oikarinenová nepohlídala ANDREU BŘESKOU, ta forhendem propasírovala míček za brankovou čáru. Asistence: Lucie Baldreichová.
    26:27 Tanja PARVIAINENOVÁ - 2:3
     
    26:27
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Krásná individuální akce končí zaslouženým snížením. TANJA PARVIAINENOVÁ se nejprve parádně vymotala u pravého mantinelu z obležení dvou konkurentek, načež si hodila míček mezi nohama Baldreichové, celou akci završila nechytatelnou střelou zápěstím na levou ruku Novotné. Bez asistence.
    19:00 Karolína LÍSKOVCOVÁ - 1:3
     
    19:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, Češky střílí druhý gól v rozmezí šestnácti vteřin! Od pravého mantinelu Lovíšková procpala míček do středu na KAROLÍNU LÍSKOVCOVOU, ta dlouho nevymýšlela a gólovou ránu zápěstím usměrnila přesně k pravé tyčce. Asistence: Barbora Lovíšková.
    18:44 Anna SIGMUNDOVÁ - 1:2
     
    18:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na polovině hřiště vybojovala míček Klubalová a vyslala spoluhráčky do přečíslení. Břeská si poradila na jedničku, doprava nahrála ANNĚ SIGMUNDOVÉ, jež udělala Saarinenové forhendový blafák a zakončovala do prázdné brány. Asistence: Andrea Břeská.
    15:15 Lucie BALDREICHOVÁ - 1:1
     
    15:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Před LUCIÍ BALDREICHOVOVOU se otevřel pravý mantinel, čehož talentovaná Češka využila k bleskovému zařízení a rychlou ránu napálila kolem masky Saarinenové pod břevno. Asistence: Sofie Gocová.
    04:49 Milla GRANLUNDOVÁ - 1:0
     
    04:49
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Vedení na svou stranu strhávají domácí Finky! Kapitánka MILLA GRANLUNDOVÁ se po pravém mantinelu protáhla kolem Fuchsové a naběhla do středu, odkud vyslala svižnou ránu zápěstím do pravého horního rohu. Asistence: Veera Kurikkalaová.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 5. Granlundová (Kurikkalaová), 27. Parviainenová, 35. Taipaleová (Leppänenová), 36. Suhonenová (Rinneová), 37. Taipaleová (Leppänenová), 53. Lindgrenová (Suhonenová), 54. Parviainenová – 16. Baldreichová (Gocová), 19. Sigmundová (Břeská), 19. Lískovcová (Lovíšková), 30. Břeská (Baldreichová), 39. Baldreichová (Břeská), 45. Baldreichová, 60. Gocová (Klubalová), rozh. náj. Gocová

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Milla Granlundová (FIN)
    1:1   Karolína Klubalová (CZE)
    2. série:
    1:1   Janina Rinneová (FIN)
    1:2   Sofie Gocová (CZE)
    3. série:
    1:2   Elsa Holopainenová (FIN)


    Využití: 0:0. Zásahy brankářů: 25:13.
    Finsko: Saarinenová (Vantosová) – Leppänenová, Kurikkalaová, Luostarinenová, Kahilaová, Virtanenová, Kotamäkiová, Rinneová – Granlundová, Oikarinenová, Parviainenová, Puolakkaová, Ranneová, Sinkková, Suhonenová, Taipaleová, Lindgrenová, Nousiainenová, Nevalainenová, Hanaová, Holopainenová, Kaihuaová, Katajistová, Mäkeläová, Märkäläová.
    Česko: Novotná (41. Svrčková) – Sigmundová, Jirásková – Machálková, Fáčková, Zerzánová, Klubalová, Gocová, Lovíšková, Fuchsová, Matýsková, Sikorová, Kubalčíková, Břeská, Hlaviznová, Baldreichová, Skoková, Lískovcová, Štekerová.

    Diváci: 205
    bahis siteleri