Dubnica – Pov. Bystrica 5:1 (kon.) | Skalica – Vlci Žilina 2:4 (kon.) | Modré Krídla – Žiar nad Hronom 4:0 (kon.)
Prešov – Topoľčany 2:4 (kon.)
konec
HC Prešov
2:4 (1:1, 1:0, 0:3)
HC Topoľčany
sk Středa 25.10.2023, 18:00 • Zimný štadión Prešov • 1. liga (SR) • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Katastrofálne skončila záverečná tretina. Prešov si však nezaslúžil vyhrať, pretože v druhej tretine nevyužil ponúknuté presilovky. Topoľčany ostali trpezlivé a domácich vytrestal Šachvorostov za zlé striedanie gólom na 2:3. Následný vabank Šarišanom nevyšiel a posledný klinec do ich rakvy zabil Stránsky. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (20:18:36)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:14
    Topoľčany dali gól! ADAM STRÁNSKY napravil zaváhanie Gaťára. Asistencia: Miroslav Pupák.
     
    58:57
    Jakub Gaťár mal na hokejke poistku! Opustenú svätyňu netrafil!
     
    58:45
    Prešov hrá power-play!
     
    58:16
    Topoľčany dali gól! Je to tu. Semaňák sa nechal vylákať pred bránku. VIKTOR ŠACHVOROSTOV tak ostal nepokrytý a trafil sa medzi Rychlíkove nohy, ktorý sa presúval zľava vpravo. Asistencie: Oleksandr Plochotnik a Andrej Legalin.
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty tretej tretiny.
     
    57:59
    Prešov oddychový čas!
     
    57:59
    Prešovskí hokejisti so školáckou chybou! Toto je doslova pozvánka pre hostí, aby sa pokúsili rozhodnúť o výhre ešte v riadnej hracej dobe!
     
    57:59
    Vylúčenie v tíme HC Prešov:
    hráčska lavica Prešov – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.
     
    57:52
    Topoľčanom narastajú krídla.
     
    57:04
    Lukáš Klíma sa pokúšal vybojovať si palebnú pozíciu. Kostrbatá strela skončila na Pulščákovi a puk si hneď zobral Ščurko.
     
    56:02
    Kohút s ľahkosťou prekorčuľoval ľavú stranu! Mal tam tiež Poliačeka, ale jeho nesprávne rozhodnutie znamená premrhaný puk!
     
    54:11
    Adam Stránsky mohol nakloniť misky váh na stranu Topoľčian! Za domácich sa obranným zákrokom prezentoval Pulščák!
     
    53:10
    Topoľčany dali gól! VIKTOR ŠACHVOROSTOV už s následnou šancou naložil správnym spôsobom. Využil voľné medzikružie na strelu zápästím. Rychlík doteraz pomáhal Prešovu, ale teraz bol bezmocný. Asistencie: Miroslav Pupák a Andrej Legalin.
     
    52:48
    Pánik si trúfol na útočný výlet, ktorý takmer priniesol vyrovnávajúci gól! Ale Šachvorostov nenašiel recept na Rychlíka!
     
    51:43
    Bystroň s problémami vyšiel spoza Rychlíka a ešte horšie rozohrával. Vpravo nebol absolútne žiadny Prešovčan. Ľahko získaný puk pre Topoľčany.
     
    Reklamná prestávka.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 9. Leščenko (Ťavoda, Tkáč), 26. Poliaček (D. Kohút) – 1. Bartakovics (M. Novák), 54. Šachvorostov (Pupák, Legalin), 59. Šachvorostov (Plochotnik, Legalin), 60. Stránsky (Pupák)


    HC Prešov: Rychlík – Semaňák, Putala, Ťavoda, Pulščák, J. Nemec, Bystroň, Kráľovský, Janák – Leščenko, D. Kohút, Poliaček – Chalupa, Toma, Tkáč – K. Jendroľ, Ščurko, Milý – Hrabčák, Frič, Vaculík.
    Trenér: Tibor Tartaľ.

    HC Topoľčany: Borák – Bystričan, J. Urban, M. Novák, Sedlák, Dosek, Kupec, Pupák, Pánik – Legalin, Plochotnik, Šachvorostov – L. Klíma, Bartakovics, M. Surový – Matej, Stránsky, H. Ručkay – D. Gergel, Gaťár, Piačka.
    Trenér: Roman Stantien.

    Rozhodčí: Kocúr, Tornay – Janiga, Tomáš.
    bahis siteleri