Jihlava – Kolín 3:2 (po pr.) | Litoměřice – Vsetín 4:1 (kon.) | Poruba 2011 – Třebíč 2:1 (po pr.)
Pardubice B – Frýdek-M. 5:4 (po pr.) | Sokolov – Prostějov 2:3 (po pr.) | Přerov – Slavia 4:2 (kon.)
po prodl.
HC Dynamo Pardubice B
5:4 (3:1, 1:2, 0:1 - 1:0)
HC Frýdek-Místek
Středa 25.10.2023, 18:00 • Zimní stadion Chrudim • Chance liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (20:41:39)
     
    V prodloužení bylo na vidění opravdu spousta šancí na obou stranách a už to vypadalo, že budou muset rozhodnout samostatné nájezdy. Jan Kolář však v samotném závěru vymyslel výbornou akci, kterou zakončil gólem sekundu před koncem a jsou z toho dva body pro Pardubice B. Frýdek tak čeká na výhru už dlouhých dvanáct zápasů, v prodloužení navíc prohrál potřetí v řadě.
     
    Konec zápasu.
    64:59 Jan KOLÁŘ - 5:4
     
    64:59
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Frýdek-Místek prohrává třetí prodloužení v řadě a druhý bod zůstane v Chrudimi! Už to vypadalo, že domácí nemají dostatek času na zkompletování akce, ale JAN KOLÁŘ si ten čas našel. Nejprve jen tak tak udržel kotouč v pásmu, následně si ho vyměnil s Josefem Mikyskou a bez větších problémů mohl zakončit do odkryté klece. Asistence: Josef Mikyska.
     
    64:05
    Michal Pochobradský dostal příliš mnoho prostoru a mohl jít do bekhendového blafáku, nakonec však ani nezakončil.
     
    63:25
    Robin Kaplan byl nyní sám ve střelecké pozici, ale Patrik Švančara si s jeho projektilem poradil s ledovým klidem a ještě bleskově rozehrál.
     
    63:00
    Tomáš Kaut už se řídil do úniku, přihrávku od Robina Kaplana ale byla příliš prudká, kvůli čemuž mu kotouč utekl.
     
    62:35
    Kamil Walega si sympatickým způsobem hledal cestu před bránu, až na poslední chvíli mu jeden z bránících hráčů stačil vypíchnout kotouč.
     
    61:58
    Frýdek už hraje v plném počtu, ale stále se nedostal ke kotouči. Ke kusu gumy se dostal až Patrik Švančara, který nic neriskoval a přerušil hru.
     
    61:22
    Další střela už se konala po pěkné kombinaci a připsal si jí Daniel Herčík, Patrik Švančara se však výtečně přesunul a hlavně díky němu zápas pořád pokračuje!
     
    61:00
    Domácí se okamžitě usadili v pásmu, následně sám zkusil štěstí Lukáš Žálčík, ale svou nepřesnou střelou vyhnal svůj tým z pásma.
     
    60:23
    Pardubice téměř okamžitě rozhodly v prodloužení, a to když Martin Bučko na první pokus sice Patrika Švančaru nepřekonal, ale na druhý už ano, avšak branka nemůže platit, protože rozhodčí předtím přerušili hru, jelikož brána byla vychýlena ze svého obvyklého postavení!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina byla na góly zdaleka nejchudší, Frýdek ale vstřelil klíčovou branku, díky čemuž zápas dospěl minimálně do prodloužení. O vyrovnávací gól se postaral šťastnou tečí Michal Hotěk, který využil zoufalého nahození Jakuba Doktora. Každopádně i do prodloužení budou Pardubice vstupovat ve výhodě, protože budou hrát ještě minutu a půl přesilovou hru. Uvidíme, jestli ji využijí.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:55
    Josef Mikyska si ještě připsal nebezpečnou střelou z levé strany, Patrik Švančara však jistě vytasil lapačku. Pro svůj tým minimálně jeden bod nejspíš udrží.
     
    59:35
    Oddechový čas pro Pardubice B.
     
    59:35
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek:
    2 min. HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Oskar Haas.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 4. Hrníčko (J. Kolář, Herčík), 13. Rákos (Herčík, J. Kolář), 20. Urban (Voženílek), 29. Herčík (Chabada, Kaut), 65. J. Kolář (J. Mikyska) – 11. Výtisk (Marosz), 21. Doktor (Svačina, Haas), 31. Svačina, 48. Hotěk (Doktor)


    HC Dynamo Pardubice B: Vomáčka (Honzík) – Zdráhal, Chabada, J. Kolář, Bučko, Voženílek, Kubíček, Tvrdík – Hrníčko, Rákos (A), Herčík – Urban, J. Mikyska, Pochobradský – Kaplan, Kaut (C), Lichtag – Rouha, Zeman, Žálčík (A).
    Trenér: Richard Král.

    HC Frýdek-Místek: Švančara (Mokry) – Š. Havránek, Haman (A), Výtisk (C), D. Kowalczyk, Urbanec (A), Hrachovský – Hotěk, Walega, Svačina – Doktor, Marosz, Ramik – Haas, Šuhaj, Z. Sedlák – Geidl, Macháček, R. Toman – R. Veselý.
    Trenér: Martin Hrnčár.

    Rozhodčí: Wagner, Veselý – Roischel, Juránek

    Diváci: 509
    bahis siteleri