Radnik Bijelina – Gentofte 3:6 (kon.) | Interobal Plzeň – Riga FC 1:7 (kon.)
konec
KMF Radnik Bijelina
3:6 (2:1)
JB Futsal Gentofte
Čtvrtek 26.10.2023, 16:00 • SH Lokomotiva Plzeň • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    36:56
    Gentofte právě vstřelilo branku!
    Pavič nafilmoval pád v levé části brankoviště. Do střelecké listiny se zapsal také druhý gólman. NIK ANDERSEN vykopl z vlastního vápna do prázdné brány.
     
    34:29
    Gentofte právě vstřelilo branku!
    OSCAR HANSEN posílá míč z vlastní obranné poloviny po zemi do prázdné brány. Arnautovič už nestihl odvrátit balón.
     
    33:33
    Gentofte právě vstřelilo branku!
    Čistý hattrick EMILA RASMUSSENA dokonán a je to znovu hodně podobná branka. Po autu zprava se ujal míče kapitán Gentofte a vyslal střelu ze střední vzdálenosti, tu si srazil Ružičič rukama do přední tyče a od ní se odrazil do sítě.
     
    27:52
    Bijelina právě vstřelila branku!
    Gólman DANIJEL RUŽIČIČ si postavil penaltu a vymetl ze svého pohledu levou šibenici. Andersen trefil stranu při chybně nařízeném pokutovém kopu.
     
    25:26
    Gentofte právě vstřelilo branku!
    Není to tak dlouho, co bosenský tým mohl pomýšlet na výhru proti Plzni. Nyní je na pokraji vyřazení, protože remíza pro něj nic neřeší. EMIL RASMUSSEN obdržel přihrávku prohozem na levou stranu a odrazem o přední tyč zmrazil Radnik.
     
    20:29
    Gentofte právě vstřelilo branku!
    Pane jo, tohle se musí na takové úrovni chytat! EMIL RASMUSSEN využil autu zprava na osu a ze střední vzdálenosti skóroval k levé tyči. Ružičič zůstal při střele z takových patnácti metrů jen stát na čáře.
     
    18:41
    Gentofte právě vstřelilo branku!
    Ta však končí pouze tím, že RASMUS JOHANSSON posíolá míč z vlastního vápna do prázdné brány.
     
    06:25
    Bijelina právě vstřelila branku!
    Pavlovič zrychlil křižným pasem zleva na pravou stranu a ačkoliv nezakončil MIROSLAV MILJKOVIČ úplně čistě, tak překonal Andersena pod břevno.
     
    05:33
    Bijelina právě vstřelila branku!
    Tento gól jde za Andersenem. Toho nachytal MILJAN ODŽAKLIČ střelou z pravé strany na přední tyč, Andersen neudržel míč v náruči a ten skončil těsně za čárou.

    Vít Muzikář

    Branky: 6. Odžaklič, 7. Milkovič (Pavlovič), 28. Ružičič (pen.) – 19. Johansson, 21. E. Rasmussen (Johansson), 26. E. Rasmussen (Johansson), 34. E. Rasmussen, 35. O. Hansen, 37. Andersen

    Karty:   1. Pavič (BIJ), 16. Marinkovič (BIJ), 23. Odžaklič (BIJ), 28. Pavlovič (BIJ) – 35. Haagh (trenér) (GNT)   28. Odkažlič (BIJ)


    KMF Radnik Bijelina: Ružičič (Bečirovič) – Pavlovič, Marinkovič, Pavič (C), Isanovič – Odžaklič, Arnautovič, E. Hodžič, Trifkovič, Jovič, Miljkovič, S. Hodžič, Rakič.
    Trenér: Marin Čorluka

    JB Futsal Gentofte: Andersen (Peytz) – El-Ouaz, Johansson, Veis, E. Rasmussen (C) – O. Hansen, M. Rasmussen, Larsen, Fogt, Mushtak, Youssef, M. Hansen, Jorgensen.
    Trenér: Christoffer Haagh

    Rozhodčí: Gonçalo (POR), Fernandes (POR) – Kuckyj (UKR)
    bahis siteleri