Boston – Anaheim 3:4 (po pr.) | Carolina – Seattle 3:2 (po pr.) | Detroit – Winnipeg 1:4 (kon.)
Montreal – Columbus 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Colorado 4:0 (kon.) | Tampa – San Jose 6:0 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 6:2 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 3:2 (kon.) | Dallas – Toronto 1:4 (kon.)
Calgary – St. Louis 0:3 (kon.) | Edmonton – NY Rangers 0:3 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
3:4 (0:1, 3:0, 0:2 - 0:1)
Anaheim Ducks
Pátek 27.10.2023, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:08 Mason MCTAVISH - 3:4
     
    62:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hotovo, vymalováno! Anaheim dokonal skvělý obrat a nakonec bere dva body! Leo Carlsson po přechodu do útočného pásma vybídl na levé straně MASONA MCTAVISHE, který to trefil skvěle. 3:4 po prodloužení. Asistence: Leo Carlsson a Jackson LaCombe.
    59:45 Troy TERRY - 3:3
     
    59:45
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři nakonec zaslouženě srovnali, neboť závěr byl z jejich strany opravdu parádní! Velký tlak využil TROY TERRY, který měl ale hodně štěstí. Jeho ránu tečoval těsně před bránou Brad Marchand. 3:3. Asistence: Pavel Mintjukov a Ryan Strome.
    58:05 Leo CARLSSON - 3:2
     
    58:05
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté měli obrovský tlak, který nakonec dokázali proměnit! Od Terryho se kotouč odrazil na brankoviště, kde poměrně šťastně uspěl LEO CARLSSON. Ještě to bude velké drama! 3:2. Asistence: Troy Terry a Sam Carrick.
    36:40 David PASTRŇÁK - 3:1
     
    36:40
    Boston právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do dvoubrankového náskoku! Charlie McAvoy předal kotouč do strany DAVIDU PASTRŇÁKOVI, který vystřelil, avšak jeho pokus až k bráně nedoputoval. Puk ovšem zůstal u brankoviště, kde se nejlépe zorientoval právě český střelec. 3:1. Asistence: Pavel Zacha a Charlie McAvoy.
    23:01 Matt GRZELCYK - 2:1
     
    23:01
    Boston právě vstřelil branku!
    Tuto branku si John Gibson za rámeček nedá! Boston se dlouho v útočném pásmu držel na kotouči, až Charlie McAvoy našel na pravém kruhu MATTA GRZELCYKA, jehož rána z první propadla výstrojí hostujícího brankáře až za čáru. 2:1. Asistence: Charlie McAvoy a Matthew Poitras.
    21:41 Charlie COYLE - 1:1
     
    21:41
    Boston právě vstřelil branku!
    První dnešní bostonská přesilovka je využita! McAvoy přihrál na levý kruh Davidu Pastrňákovi, jemuž se sice rána vůbec nepovedla, ale kotouč zamířil k CHARLIEMU COYLEOVI, který zakončil do odkryté klece. 1:1. Asistence: David Pastrňák a Charlie McAvoy.
    15:00 Radko GUDAS - 0:1
     
    15:00
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Skóre utkání otevírá RADKO GUDAS! Český obránce nahodil kotouč od modré čáry, přičemž u brankoviště sváděli souboj Mason McTavish a Hampus Lindholm. Od brusle domácího beka se kotouč odrazil za čáru, nicméně domácí ještě zkoušeli trenérskou výzvu, jestli náhodou útočník Ducks nebránil brankáři v zákroku. Branka ale platí! 0:1. Asistence: Urho Vaakanainen a Ryan Strome.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 22. Coyle (Pastrňák, McAvoy), 24. Grzelcyk (McAvoy, Poitras), 37. Pastrňák (Zacha, McAvoy) – 15. Gudas (Vaakanainen, R. Strome), 59. Carlsson (Terry, Carrick), 60. Terry (Mintjukov, R. Strome), 63. McTavish (Carlsson, LaCombe)


    Boston Bruins: Ullmark (Swayman) – McAvoy (A), Grzelcyk, Carlo, H. Lindholm, Shattenkirk, Forbort – Pastrňák (A), Zacha, Marchand (C) – Geekie, Poitras, DeBrusk – Frederic, Coyle, J. van Riemsdyk – P. Brown, Beecher, Boqvist.
    Trenér: Jim Montgomery

    Anaheim Ducks: Gibson (Dostál) – LaCombe, Fowler (A), Gudas, Vaakanainen, Ljubuškin, Mintjukov – Terry (A), Carlsson, Zegras – R. Strome, McTavish, Vatrano – Silfverberg, Henrique (A), Max Jones – Leason, Carrick, R. Johnston.
    Trenér: Greg Cronin

    Rozhodčí: Luxmore, Hebert – Daisy, Knorr

    Diváci: 17 850
    bahis siteleri