Boston – Anaheim 3:4 (po pr.) | Carolina – Seattle 3:2 (po pr.) | Detroit – Winnipeg 1:4 (kon.)
Montreal – Columbus 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Colorado 4:0 (kon.) | Tampa – San Jose 6:0 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 6:2 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 3:2 (kon.) | Dallas – Toronto 1:4 (kon.)
Calgary – St. Louis 0:3 (kon.) | Edmonton – NY Rangers 0:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
Winnipeg Jets
Pátek 27.10.2023, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky a příznivce toho nejlepšího světového hokeje!

    Dnes nás čeká souboj ve formě hrajícího Detroitu s Winnipegem, i ten zažívá povedené období. Je tedy na co se těšit!

    Začínime v 1:00, přeji Vám příjemnou zábavu.
     

    Red Wings se až překvapivě dobře daří. Detroit v rámci atlantické divize dýchá na krk prvnímu Bostonu, ztráta činí pouhý bodík. Kdo by to byl řekl...

    Ve famózní formě je devítigólový Alex DeBrincat, tomu, řekněme, restart po angažmá v Ottawě vychází skvěle. Body jako na běžícím páse sbírá Dylan Larkin (4+10), v lize byste našli jen tři produktivnější beky než je Moritz Seider. 34 vstřelených branek? Nikdo nezvládl víc, kór v rámci konference je ten náskok velký. Díky takové ofenzivě tedy nemusí Red Wings trápit ani slabší výkonost brankářské jedničky Ville Hussa, ten je po pěti zápasech pod 90%. Zkušený James Reimer odchytal sice dva výtečné zápasy (96.3%), kartami ale zatím nezamíchal.

    Nás tak může mrzet maximálně to, že takovou jízdu zažívají Rudá Křídla až po tom, co je opustila česká kolonie, z celého zástupu Čechů nezbyl v klubu jediný...
     


    Winnipeg je v trošku složitější situaci. Šest bodů je pěkné číslo, to jistě, nicméně na klidnou pozici to zatím nestačí. Stejný počet bodů má i Arizona nebo Nashville, o bod ztrácejí Blues a jen o dva poslední Chicago s Connorem Bedardem. Každý úspěch se tak bude počítat, na ledě Detroitu to každopádně bude těžké. V posledních dvou zápasech každopádně Jets bodovali, skolit McDavidův Edmonton i souseda v tabulce St. Louis jsou velmi cenné skalpy.

    V tabulce obdržených ani vstřelených gólů Winnipeg nijak nevyčnívá, nicméně obě hodnoty jsou veskrze průměrné. Oproti Detroitu je jinak slušná ofenziva vyloženě slabá, oba gólmani včetně hvězdného Connora Helleybucka jsou hodně pod 90%... Když se podíváte na celkový obrázek, špatné to není. Ale bude to stačit na válec z Detroitu?
     
    Naděje Winnipegu stoupá tím, že nejistý start hlásí ostrostřelec Alex DeBrincat, jehož skolila nějaká viróza. To je naopak pro domácí velmi nepříjemná zpráva.
     
    Poslední vzájemné zápasy:

    x

    Winnipeg vs Detroit 6:2

    Detroit vs Winnipeg 7:5
     
    Předpokládané úvodní sestavy:

    Detroit Red Wings: Reimer (Husso) – Walman, Seider, Chiarot, Holl, Gostisbehere, Määttä – DeBrincat, Larkin, Raymond – Copp, Rasmussen, Compher – Sprong, Veleno, Perron – Berggren, Czarnik, Fischer.

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, DeMelo, Dillon, Pionk, Samberg, Schmidt – Connor, Scheifele, Iafallo – Perfetti, Naměstnikov, Ehlers – Niederreiter, Lowry, Appleton – M. Barron, Kupari, D. Gustafsson.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Začínáme výhrou hostů na holi a následnou chybou při rozehrávce. Jets se provinili těsným icingem.
     
    00:11
    Ou, tak tohle je nešťastné, Perron šel za pukem a vysokou holí trefil Pionka. Velká šance pro Winnipeg.
     
    00:11
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings:
    David Perron – 2 min., vysoká hůl.
     
    00:39
    Úvod oslabení se Red Wings – 13. nejlepší celek NHL v této činnosti – podařil. Nyní se ale bude opakovat buly v útočném pásmu.
     
    01:14
    Tohle byl zajímavý moment! Kyle Connor se napřáhl ke své typické ráně z kruhu, urazil ale Chariotovi nůž z brusle. Ještě se chvíli hrálo, na brankovišti hrozil třeba Iafallo.
     
    01:44
    Michael Rasmussen zahrozil při vlastním oslabení, byl sice dobře dostoupen, bránu ale i tak trefil. Je z toho vhazování v útočném pásmu.
     
    02:15
    David Perron sprintoval přímo z trestné lavice do úniku, Neal Pionk byl ale o krok rychlejší. Oba si zopakovali souboj z první minuty, opět spokojenější hostující bek.
     
    03:49
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings:
    Justin Holl – 2 min., podrážení.
     
    03:55
    Alex Iafallo a Mark Scheifele hrozí z brankoviště. Nakonec právě první zmíněný dokázal přímo ohrozit bránu, James Reimer připraven.
     
    04:23
    Pěkná kombinace a záměrná teč Marka Scheifeleho! James Reimer měl i kus štěstí, puk jej trefuje.
     
    04:57
    Ehlersova rána míjí bránu, Winnipeg pokračuje v kombinaci.
     
    05:17
    Larkin zapracoval dobře do obrany, pak ještě vyzval na rychlostní souboj Ehlerse. Uspěl nakonec hostující borec.
     
    05:52
    Cole Perfetti to zkusil z levé strany, tohle zakončení ale nemělo velkou šanci na úspěch.
     
    06:33
    Jets z dvou přesilovek gól nemají, alespoň se ale hostující tým rozjel a nyní se snaží tlačit. Až se Detroit probere, měl by ale opět převzít iniciativu.
     
    07:42
    No, jen jsem to dořekl a je to tu! Tohle bylo konečně střídání, jaké si domácí aréna přeje, v nejlepší šanci byl z druhé vlny Justin Holl, jenž byl ale vyrušen dojíždějícím obráncem. Pálil ale i Larkin, Seider, DeBrincat.
     
    08:31
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets:
    Rasmus Kupari – 2 min., vysoká hůl.
     
    08:51
    Jets ihned po buly puk vyhodili, následně kotouč znovu získali a ušetřili spoustu času. Red Wings se stále nevrátili do pásma.
     
    08:59
    Přihrávka rukou, hra je přerušena.
     
    09:28
    Zatím to není ono. Detroit naháněl puk po mantinelech, nakonec přišla chybička a hosté opět vyhazují. Zpět musí obránce Moritz Seider.
     
    10:27
    Zajímavý pokus! Už to vypadalo, že se podařilo zachytit domácí cross přes pásmo, kotouč ale vyplaval přímo na hůl Jakea Walmana, ten se napřáhl a pálí! Connor Hellebuyck měl spoustu práce, ale zasahuje.
     
    11:47
    Austin Czarnik udělal náramnou kličku a vracel do brankoviště, kde se nejspíš měl pohybovat Fisher. Kotouč ještě zachytil obránce, domácí pokračují v kombinaci.
     
    12:45
    DeBrincat neměl šanci takové nahození přes půlku hřiště zpracovat, puk ale alespoň líznul a zrušil tak případný icing. Hrají Jets.
     
    13:57
    Nikolaj Ehlers nahodil kotouč do brankoviště, kde byl tou dobou slušný provoz. James Reimer nakonec nejspíš ani nemusel zasáhnout.
     
    14:25
    Kotouč vypadl ze hřiště, hra je přerušena.
     
    16:22
    Cole Perfetti míchal, míchal a ostře vypálil. Mimo.
     
    16:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets jdou do vedení! NIKOLAJ EHLERS se vytočil v mezikruží, zamířil a naprosto parádně poslal kotouč do horního růžku Reimerovy brány, zkušený gólman v podstatě neměl šanci – 0:1.
    16:28 Nikolaj EHLERS - 0:1
     
    17:30
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    No tak se podívejme, už je to o dva góly! Josh Morrissey chtěl centrovat před bránu, kde se pohyboval Iafallo, obránce Holl ale kotouč nešťastně srazil přímo na hůl KYLE CONNORA! Nikdo z přítomných nedokázal reagovat na změnu směru – 0:2.
    17:30 Kyle CONNOR - 0:2
     
    18:12
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings:
    2 min..
     
    18:53
    Zatím se domácímu výběru daří bránit, přichází také vyhození.
     
    19:14
    Josh Morrissey to vzal od modré na sebe, napřáhl se a pálí! James Reimer dobře viděl, puk šel na střed brány. Žádný problém pro zkušeného gólmana.
     
    19:22
    A rychlé vyhození.
     
    19:43
    Dylan Larkin málem proskočil do úniku, Nino Niederreiter ale vše na poslední chvilku zachránil. Směrem dopředu už to ale Jets nestihnou.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Asi bych před zápasem netipoval, že po první třetině bude stav 0:2. A netvrdil bych to ani v průběhu třetiny, domácí se oklepali z těžkého startu, ubránili dvě přesilovky, začali být lepší. Pak přišla ostrá rána Ehlerse. Jeden gól, stále se relativně nic nedělo. Další střídání? Smolný odraz, Connor zvyšuje na 0:2. A korunu všemu dal Holl, jenž dostal hned poté další dvojku.

    Tady ale čeká Jets stále těžká šichta, Red Wings jsou ve formě, hrají doma, gólů dali doposud nejvíc z celé NHL. Ještě je spousta času. Na druhou stranu, pro Winnipeg v podstatě snový start.

    Detroit Red Wings – Winnipeg Jets po dvaceti minutách 0:2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:04
    Hosté mají ještě deset vteřinek přesilovky, vyhráli sice buly, nicméně tohle stihnout nemohou.
     
    20:40
    Dylan DeMelo dobře do obrany, když čistě odstavil jednoho ze soupeřů. O pár desítek vteřin později se ukázal i druhý domácí bek, Josh Morrissey, tentokrát směrem dopředu. Pohyb to byl pěkný, střela také. Tohle ale v bráně skončit nemohlo...
     
    21:38
    Jets jsou na startu třetiny o kus aktivnější, Red Wings se nedostávají dále než na mantinel.
     
    22:01
    Postavení mimo hru v podání Winnipegu. Hra je přerušena.
     
    22:28
    David Gustafsson byl chvíli volný v mezikruží, dostal přihrávku a okamžitě pálí! Kotouč letěl naštěstí pro domácí mimo, tady by Reimer asi nedokázal zasáhnout.
     
    22:59
    Nino Niederreiter se prokousal až k zakončení, James Reimer vyráží.
     
    23:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    Sníženo! Dylan Larkin šikovně nahodil do brankoviště, kde výborně pracoval LUCAS RAYMOND, ten se nenechal odstavit a umně zasunul kotouč mmezi betony Connora Hellebuycka. Asistence: Dylan Larkin a Moritz Seider.
    23:18 Lucas RAYMOND - 1:2
     
    25:09
    Red Wings samozřejmě cítí šanci a přidali na vyšší rychlostní stupeň. V nejzajímavější šanci byl asi nabruslený Larkin, na střelu ale nakonec nedošlo.
     
    25:27
    Šance na druhé straně, Josh Morrissey dostal na levé straně trochu prostoru a z krátkého nápřahu pálí! James Reimer připraven.
     
    26:19
    Oba týmy si opět vyměnily pozdravy, nyní se hostujícímu celku píská icing. Vracíme se do útočného pásma Detroitu.
     
    26:32
    Seiderovo nahození trefilo jednoho z hostů, kombinace ale každopádně pokračovala a Michael Rasmussen ukázal hezkou kličku! Zakončení z toho nakonec nebylo, což je velká škoda, tohle mohl být krásný gól.
     
    26:55
    Hra se nám teď trošku kouskuje, pískal se ofsajd, zakázané uvolnění a nyní kotouč vypadl ze hřiště. Vhazuje se před Reimerem.
     
    27:19
    Seider se snažil najít Coppa, tuhle myšlenku ale jeden z hostů přečetl a vypíchl kotouč. Následně se do další příležitosti prokousal se štěstím Michael Rasmussen, nicméně ani tentokrát z toho není zakončení.
     
    28:00
    Kyle Connor se zjevil u levé tyče a James Reimer o něm zjevně vůbec nevěděl, díval se totiž na úplně druhou stranu! Stačilo trefit do prázdné, ale hostující ostrostřelec vypálil špatně, kotouč se odráží od betonu nic netušícího gólmana.
     
    29:02
    Josh Morrissey si opět zajímavě najel na levou stranu a znovu pálí, tentokrát tahem. James Reimer připraven. Kombinace Jets ještě pokračuje.
     
    30:06
    Red Wings si předávali kotouč po mantinelu, z čehož se snažili něco vytvořit. Kombinace to nebyla nejhorší, nicméně bez zakončení.
     
    30:22
    Sudí se teď sjíždějí k sobě a řeší, zda kotouč vypadl ze hřiště s tečí nebo bez. Vypadá to na delší debatu.
     
    30:22
    Vylučovat se nebude, buly je nakonec nařízeno v útočném pásmu domácího celku.
     
    30:37
    Neal Pionk podpořil útočnou akci z druhé vlny a pálí! Kotouč letí těsně mimo.
     
    31:11
    Ben Chiarot je sice obránce, to ale neznamená, že si nemůže udělat výlet do útočného pásma. A to přesně udělal, odvedl u toho dobrou práci, nahrnul puk na bránu a získal útočné buly.
     
    31:27
    Seider si srovnal puk na holi a pálí, kotouč byl sražen. Další rána Moritze Seidera už na bránu doletěla, Connor Hellebuyck zasahuje vyrážečkou.
     
    32:23
    Kyle Connor to zkusil backhandem, kotouč srazil Olli Määttä, jenž také vyveze kotouč z brankoviště a zahájí rozehrávku.
     
    33:29
    Justin Holl to zkusil od modré, byla to ale spíš taková střela z nouze, domácí bek moc nevěděl, kam by kombinaci vylepšil. Connor Hellebuyck zasahuje lapačkou.
     
    33:44
    Michael Rasmussen se prosmýkl zpoza zadního mantinelu před bránu, povedlo se mu to až překvapivě lehce. Plán byl zakončit po ledě na vzdálenější tyč, Connor Hellebuyck ale využil své výšky a zasáhl betonem.
     
    34:47
    Shayne Gostisbehere využil toho, že kotouč před něj vyplaval ze skrumáže, napřáhl se a pálí! Puk zablokován.
     
    35:38
    Hodně intenzivní pasáž, šancí přibývá, střetů taky. Detroit začíná slušně tlačit!
     
    37:29
    Jeden z domácích chtěl nahrávat na modrou, cítil tam dojíždějícího obránce. Jets jej ale zdvojili, kotouč přebírá Cole Perfetti.
     
    37:37
    Další zákrok Jamese Reimera, tentokrát lapačkou. Je přerušeno.
     
    38:27
    Tohle snad ani neměl Jake Walman v plánu. Obránce Red Wings nahodil do pásma, udělal to ale tak šikovně, že to bylo přímo na bránu. Connor Hellebuyck navíc nebyl v úplně komfortní pozici a raději tak přeruší. Je z toho vhazování v útočném pásmu.
     
    39:13
    Zakázané uvolnění, Winnipeg se podívá do pásma.
     
    39:27
    Domácí dobře udrželi soupeře na mantinelu, dohrán byl Iafallo, hodně ostře to schytával i Mark Scheifele, ten samozřejmě nemůže dostat volný prostor. Nakonec ale Detroit nic nevymyslel, je z toho další icing.
     
    39:58
    Ještě jednou hosté zatlačili, na střelu to měl třeba Pionk. Už se ale nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina nás také rozhodně nenudila, gól jsme sice viděli jen jeden, pár slušných šancí však k vidění bylo. Strhující pasáže zatím střídají pasáže hlušší, nicméně řekl bych, že do třetí třetiny se máme, hlavně ze strany Detroitu na co těšit.

    Pokračujeme zhruba v 2:58.
     
    Pár statistik:

    Střely na branku: 17 – 21
    Střely ve 2. třetině: 8 – 11
    Buly: 42.5% – 57.5%
    Přesilovky: 0/1 – 0/3
    Hity: 14 – 7
    Bloky: 13 – 13
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:16
    Vypadalo to, že začneme hostujícím icingem. Nino Niederreiter ale měl rychlost, Holl ne. Souboj je najednou vyrovnaný, pískat se nebude. Red Wings to každopádně nemrzí, vracejí se do pásma.
     
    40:52
    Seider a jeho pokus z dálky, Connor Hellebuyck připraven.
     
    41:12
    Tohle byla bomba! Jake Walman byl na modré úplně sám, vyjel si na střed, zamířil, napřáhl se a vší silou pálí! Brankář Hellebuyck každopádně dobře viděl, to se pak chytá jedna báseň. Kotouč končí v jeho náruči.
     
    41:50
    Michael Rasmussen dnes chrlí jednu šanci za druhou, tentokrát přichází rána z kruhu! Connor Hellebuyck připraven.
     
    41:59
    Tentokrát to zkusil Lucas Raymond, kotouč ale letí mimo. Chvíli po něm vypálil po přejetí modré čáry Larkin, tahle štiplavá rána končí na vyrážečce soupeřova brankáře.
     
    43:02
    A další zakončení, pro změnu od modré. Connor Hellebuyck nešel ani do pokleku, kotouč udrží na těle ve stoje.
     
    43:06
    Velenova dorážka po pokusu od modré byla pořádně nebezpečná, puk ale letí těsně mimo...
     
    43:42
    Joe Veleno se uvolnil a chtěl nahodit do brankoviště, trefil ale prvního bránícího borce.
     
    44:32
    Nino Niederreiter zkusil zaskočit Reimera, bez úspěchu. O švýcarského střelce se teď stará na mantinelu Justin Holl, nic příjemného.
     
    45:14
    Ehlersova jedovka, domácím obráncům se pohotově podařilo vyklidit brankoviště a hra se znovu obrací.
     
    45:35
    Josh Morrissey šel za bránou do souboje vzal to ale za opravdu špatný konec, Raymonda chytl hokejkou pod krk. Domácí útočník samozřejmě padá a Morrissey dostane dvojku.
     
    45:35
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets:
    Josh Morrissey – 2 min., vysoká hůl.
     
    46:04
    Alex DeBrincat dostal od Larkina na krátko nabito na střelu tahem, ta skutečně přichází. Kotouč hostující gólman nějak udržel, domácí se ale samozřejmě neodpustili návštěvu v jeho brankovišti.
     
    47:27
    V poslední zhruba minutce přišel pořádný tlak, jedna rána přišla zprava, blízko byla dorážka. V nejlepší šanci byl ze středu Daniel Sprong!
     
    47:49
    I James Reimer se musel ukázat a to proti elitnímu duu Scheifele – Connor. Nadvakrát se podařilo, máme přerušeno.
     
    49:08
    Dylan Larkin kopl do vrtule a vytvořil krátké přečíslení 2 na 1. Nakonec z rychlosti volí zakončení z pravé strany, těžko říct zda netrefil nebo si Connor Hellebuyck sáhnul. No, o šance teda nouze není.
     
    50:09
    Střely na branku ve 3. třetině: 16 – 4.
     
    50:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak se podívejme, kdo by to byl řekl, že přijde místo vyrovnání navýšení na 1:3! Přesun přes modrou byl těsný, ale v pořádku, Lowry centroval do brankoviště a tam ostře šel MASON APPLETON, od nějž se puk odrazil přímo do sítě. Asistence: Adam Lowry.
    50:26 Mason APPLETON - 1:3
     
    52:03
    Detroit samozřejmě inkasovaný gól zabrzdil, rozhodně se ale nevzdává. Na puku je Seider, jenž bude nejspíš hledat Larkina.
     
    52:10
    A přesně tak se stalo, Dylan Larkin si najel do pásma, zamíchal a z dálky vypálil. Kotouč letěl ostře, bránu ale netrefil.
     
    53:00
    Nikolaj Ehlers to zkusil za hosty, James Reimer připraven a zasahuje lapačkou. Máme přerušeno.
     
    53:43
    Veleno udělal pěknou kličku, Appletona zvládl, sám proti třem dalším soupeřům už ale neměl šanci. Jets otáčejí hru.
     
    54:39
    Winnipeg nyní svou aktivitou a trpělivou hrou odvádí výbornou práci, vteřinky ubíhají. Není kam spěchat, každopádně Red Wings nesmějí dostat příležitost zahájit tlak.
     
    55:49
    Appleton si pohlídal situaci u střídaček, dloubl do puku a dopravil jej na druhou stranu. Na řadě je střídání.
     
    56:39
    Fisher posunul do mezikruží, kde byl Kostin, tomu se ale puk nabalil na hůl a odrazil se do rohu. Na zakončení nedošlo a je po šanci.
     
    57:30
    James Reimer spěchá na střídačku!
     
    57:30
    Red Wings neměli ani náhodou jisté pásmo, i tak ale zariskovali a gólmana odvolali. Není na co čekat!
     
    57:53
    Na řadě je ještě jedna komerční přestávka. To hraje do karet Detroitu, ten může zahájit poradu a nechat odpočinout klíčové hráče, a přitom pošetřit timeout.
     
    57:53
    Vypadá to, že Reimer bude muset zpět do brány, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    58:04
    Teď asi domácí střídačce zatrnulo, současně s hvizdem totiž padá hostující Nino Niederreiter. Tohle ale není kvůli trestu ale nějakému technickému prohřešku.
     
    58:26
    Moritz Seider výborně udržel pásmo, kotouč odpaluje přímo na mantinel. Odtud ale přichází odraz a před bránou operuje Michael Rasmussen, jenž doráží. Výborně Connor Hellebuyck.
     
    58:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Rozhodnuto! NINO NIEDERREITER si najel až za modrou a v klidu trefuje. Alexi DeBrincatovi nezbývá nic jiného než frustrovaně zlomit hůl o horní tyčku – 1:4.
    58:58 Nino NIEDERREITER - 1:4
     
    Konec zápasu.
     
    Bodová série Detroitu končí, Red Wings vyloupili Jets z Winnipegu!

    Ve třetí třetině zahájili domácí stíhací jízdu, na Hellebuycka se valil jeden kotouč za druhým. Oficiální údaj o střelách? 19 – 7 ve prospěch Red Wings. Jets nasadili úsporný režim a vyplatilo se, soupeři nadělili lekci z produktivity. Stačila první, možná druhá dobrá šance hostí ve třetině a hned přišel gól. Šance Detroitu byly po této brance už mizivé, dnes se střelecky trápili, Connor Hellebuyck chytal výborně. Nakonec nevyšel ani risk bez brankáře.

    Naopak Jets dohráli zápas zkušeně, už jen pro to si výhru zasloužili. Nicméně pochvalu zaslouží za celý zápas, ten neodehráli vůbec špatně.

    Winnipeg tedy natahuje vítěznou šňůru na tři duely v řadě, naopak série Detroitu končí. Red Wings nebodují poprvé v sezoně!

    Suma sumárum: Detroit Red Wings – Winnipeg Jets 1:4.
     
    Statistiky
    Střely na bránu: 36 – 29 | Přesilová hra: 0/2 – 0/3 | Trestné minuty: 6 – 4

    Kdo se postavil do brankoviště?
    James Reimer (DET) – 25 zákroků, 3 OG, úspěšnost 89,3 %, odchytal 58:50
    Connor Hellebuyck (WPG) – 35 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97,2 %, odchytal 60:00

    Česká a slovenská stopa
    Bez české nebo slovenské účasti.

    Tři hvězdy utkání
    1. Connor Hellebuyck (WPG) 35 zákroků
    2. Kyle Connor (WPG) 1+0
    3. Moritz Seider (DET) 0+1
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a budu se opět těšit u dalších zápasů slavné NHL.

    Přeji hezký zbytek pracovního týdne a příjemný víkend. (03:47:34)

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 24. Raymond (Larkin, Seider) – 17. Ehlers (Perfetti, Samberg), 18. Connor (Morrissey), 51. Appleton (Lowry, Niederreiter), 59. Niederreiter (Appleton)


    Detroit Red Wings: Reimer (Husso) – Walman, Seider, Chiarot, Holl, Gostisbehere, Määttä – DeBrincat, Larkin, Raymond – Copp, Rasmussen, Compher – Sprong, Veleno, Perron – Czarnik, Fischer, Kostin.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, DeMelo, Dillon, Pionk, Samberg, Schmidt – Connor, Scheifele, Iafallo – Perfetti, Naměstnikov, Ehlers – Niederreiter, Lowry, Appleton – M. Barron, Kupari, D. Gustafsson.
    bahis siteleri