Boston – Anaheim 3:4 (po pr.) | Carolina – Seattle 3:2 (po pr.) | Detroit – Winnipeg 1:4 (kon.)
Montreal – Columbus 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Colorado 4:0 (kon.) | Tampa – San Jose 6:0 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 6:2 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 3:2 (kon.) | Dallas – Toronto 1:4 (kon.)
Calgary – St. Louis 0:3 (kon.) | Edmonton – NY Rangers 0:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
Winnipeg Jets
Pátek 27.10.2023, 01:00 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:58 Nino NIEDERREITER - 1:4
     
    58:58
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Rozhodnuto! NINO NIEDERREITER si najel až za modrou a v klidu trefuje. Alexi DeBrincatovi nezbývá nic jiného než frustrovaně zlomit hůl o horní tyčku – 1:4.
     
    58:26
    Moritz Seider výborně udržel pásmo, kotouč odpaluje přímo na mantinel. Odtud ale přichází odraz a před bránou operuje Michael Rasmussen, jenž doráží. Výborně Connor Hellebuyck.
     
    57:30
    James Reimer spěchá na střídačku!
    50:26 Mason APPLETON - 1:3
     
    50:26
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak se podívejme, kdo by to byl řekl, že přijde místo vyrovnání navýšení na 1:3! Přesun přes modrou byl těsný, ale v pořádku, Lowry centroval do brankoviště a tam ostře šel MASON APPLETON, od nějž se puk odrazil přímo do sítě. Asistence: Adam Lowry.
     
    49:08
    Dylan Larkin kopl do vrtule a vytvořil krátké přečíslení 2 na 1. Nakonec z rychlosti volí zakončení z pravé strany, těžko říct zda netrefil nebo si Connor Hellebuyck sáhnul. No, o šance teda nouze není.
     
    47:49
    I James Reimer se musel ukázat a to proti elitnímu duu Scheifele – Connor. Nadvakrát se podařilo, máme přerušeno.
     
    47:27
    V poslední zhruba minutce přišel pořádný tlak, jedna rána přišla zprava, blízko byla dorážka. V nejlepší šanci byl ze středu Daniel Sprong!
     
    45:35
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets:
    Josh Morrissey – 2 min., vysoká hůl.
     
    33:44
    Michael Rasmussen se prosmýkl zpoza zadního mantinelu před bránu, povedlo se mu to až překvapivě lehce. Plán byl zakončit po ledě na vzdálenější tyč, Connor Hellebuyck ale využil své výšky a zasáhl betonem.
     
    28:00
    Kyle Connor se zjevil u levé tyče a James Reimer o něm zjevně vůbec nevěděl, díval se totiž na úplně druhou stranu! Stačilo trefit do prázdné, ale hostující ostrostřelec vypálil špatně, kotouč se odráží od betonu nic netušícího gólmana.
    23:18 Lucas RAYMOND - 1:2
     
    23:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    Sníženo! Dylan Larkin šikovně nahodil do brankoviště, kde výborně pracoval LUCAS RAYMOND, ten se nenechal odstavit a umně zasunul kotouč mmezi betony Connora Hellebuycka. Asistence: Dylan Larkin a Moritz Seider.
     
    18:12
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings:
    2 min..
    17:30 Kyle CONNOR - 0:2
     
    17:30
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    No tak se podívejme, už je to o dva góly! Josh Morrissey chtěl centrovat před bránu, kde se pohyboval Iafallo, obránce Holl ale kotouč nešťastně srazil přímo na hůl KYLE CONNORA! Nikdo z přítomných nedokázal reagovat na změnu směru – 0:2.
    16:28 Nikolaj EHLERS - 0:1
     
    16:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets jdou do vedení! NIKOLAJ EHLERS se vytočil v mezikruží, zamířil a naprosto parádně poslal kotouč do horního růžku Reimerovy brány, zkušený gólman v podstatě neměl šanci – 0:1.
     
    08:31
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets:
    Rasmus Kupari – 2 min., vysoká hůl.
     
    03:49
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings:
    Justin Holl – 2 min., podrážení.
     
    01:14
    Tohle byl zajímavý moment! Kyle Connor se napřáhl ke své typické ráně z kruhu, urazil ale Chariotovi nůž z brusle. Ještě se chvíli hrálo, na brankovišti hrozil třeba Iafallo.
     
    00:11
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings:
    David Perron – 2 min., vysoká hůl.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 24. Raymond (Larkin, Seider) – 17. Ehlers (Perfetti, Samberg), 18. Connor (Morrissey), 51. Appleton (Lowry, Niederreiter), 59. Niederreiter (Appleton)


    Detroit Red Wings: Reimer (Husso) – Walman, Seider, Chiarot, Holl, Gostisbehere, Määttä – DeBrincat, Larkin, Raymond – Copp, Rasmussen, Compher – Sprong, Veleno, Perron – Czarnik, Fischer, Kostin.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, DeMelo, Dillon, Pionk, Samberg, Schmidt – Connor, Scheifele, Iafallo – Perfetti, Naměstnikov, Ehlers – Niederreiter, Lowry, Appleton – M. Barron, Kupari, D. Gustafsson.
    bahis siteleri