Boston – Anaheim 3:4 (po pr.) | Carolina – Seattle 3:2 (po pr.) | Detroit – Winnipeg 1:4 (kon.)
Montreal – Columbus 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Colorado 4:0 (kon.) | Tampa – San Jose 6:0 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 6:2 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 3:2 (kon.) | Dallas – Toronto 1:4 (kon.)
Calgary – St. Louis 0:3 (kon.) | Edmonton – NY Rangers 0:3 (kon.)
po prodl.
Montreal Canadiens
4:3 (0:2, 2:1, 1:0 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
Pátek 27.10.2023, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:17 Cole CAUFIELD - 4:3
     
    64:17
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí rozhodují o svém vítězství v poslední minutě prodloužení! COLE CAUFIELD mohl střílet už zpoza kruhů, ale nakonec si přebruslil do pravého kruhu a střelou na bližší tyč prostřelil Merzlikinse. Asistence: Nick Suzuki, Jordan Harris.
    47:48 Sean MONAHAN - 3:3
     
    47:48
    Montreal právě vstřelil branku!
    SEAN MONAHAN před brankovištěm Columbusu zaujal dominantní postavení a perfektně protečoval přihrávku z levého kruhu. Montreal využívá podruhé v utkání přesilovku a srovnává na 3:3. Asistence: Cole Caufield, Michael Matheson.
    39:43 Michael MATHESON - 2:3
     
    39:43
    Montreal právě vstřelil branku!
    Vytvořený tlak se vyplácí, unavená čtveřice Columbusu trochu přestávala stíhat a využil toho MICHAEL MATHESON, který střelou z dálky o tyč Merzlikinsovy klece dostal puk do sítě za jeho zády. Asistence: Nick Suzuki, Cole Caufield.
    33:34 Emil BEMSTRÖM - 1:3
     
    33:34
    Columbus právě vstřelil branku!
    Roslovic to udělal bravurně! Z levé strany se stočil před brankoviště Montembeaulta, který si proti němu povyjel. Roslovic ale nestřílel a přihrál na levou stranu nikým nekrytému EMILOVI BEMSTRÖMOVI, jenž z ostrého úhlu využil odkrytou branku a využívá přesilovku. Asistence: Jack Roslovic, Dmitrij Voronkov.
    20:27 Nick SUZUKI - 1:2
     
    20:27
    Montreal právě vstřelil branku!
    Výborný vstup Montrealu do druhé třetiny! NICK SUZUKI si sjel s pukem od modré čáry před kruhy a vypálil k levé tyči. Merzlikins jeho prudkou střelu nechytil. Bez asistence.
    17:21 Emil BEMSTRÖM - 0:2
     
    17:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku! Voronkov výborně clonil Montembeaultovi, čímž se výrazně podílel na brance EMILA BEMSTRÖMA z levého kruhu, jehož rána na vzdálenější tyč propadla přesouvajícímu se brankáři domácích za záda. Asistence: Ivan Provorov, Jack Roslovic.
    02:46 Jack ROSLOVIC - 0:1
     
    02:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    Bleskový protiútok hostů, který končí gólem JACKA ROSLOVICA, jenž si sjel na pravou stranu brankoviště, kde ho přesným pasem našel Johnny Gaudreau! Columbus se ujímá vedení. Asistence: Johnny Gaudreau, Zach Werenski.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 21. Suzuki, 40. Matheson (Suzuki, Caufield), 48. Monahan (Caufield, Matheson), 65. Caufield (Suzuki, Harris) – 3. Roslovic (J. Gaudreau, Werenski), 18. Bemström (Provorov, Roslovic), 34. Bemström (Roslovic, Voronkov)


    Montreal Canadiens: Montembeault (Allen) – J. Barron, Matheson (A), Kovacevic, Harris, Xhekaj, Lindström – J. Anderson, Suzuki (C), Caufield – Slafkovský, Newhook, Harvey-Pinard – Gallagher (A), Monahan, Pearson – Pezzetta, Evans, Ylönen.
    Trenér: Martin St. Louis

    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (S. Martin) – Werenski (A), Severson, Provorov, Jiříček, Bean, Gudbranson (A) – J. Gaudreau, Jenner (C), Roslovic – Texier, Fantilli, Bemström – Marčenko, Sillinger, Danforth – Kuraly, Olivier, Voronkov.
    Trenér: Pascal Vincent

    Rozhodčí: Pollock, Beach – Flemington, O'Quinn
    bahis siteleri