Boston – Anaheim 3:4 (po pr.) | Carolina – Seattle 3:2 (po pr.) | Detroit – Winnipeg 1:4 (kon.)
Montreal – Columbus 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Colorado 4:0 (kon.) | Tampa – San Jose 6:0 (kon.)
Philadelphia – Minnesota 6:2 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 3:2 (kon.) | Dallas – Toronto 1:4 (kon.)
Calgary – St. Louis 0:3 (kon.) | Edmonton – NY Rangers 0:3 (kon.)
konec
New York Islanders
3:2 (2:0, 0:2, 1:0)
Ottawa Senators
Pátek 27.10.2023, 01:30 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:45 Noah DOBSON - 3:2
     
    46:45
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přečíslení pak nevyšlo ani hostům a po dalším rychlém přechodu do útoku udeřili hráči New Yorku. Po přihrávce na střed napřáhl NOAH DOBSON a nekompromisní ranou překonal Korpisala – 3:2. Asistence: Mathew Barzal, Bo Horvat.
    32:25 Jakob CHYCHRUN - 2:2
     
    32:25
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Náskok domácích je pryč! Ottawa se usadila v útočném pásmu, kde dokázala soupeře pěkně zamotat, na modré čáře se ke střele dostal JAKOB CHYCHRUN a jeho rána zápěstím prošla přes všechny hráče až za Sorokinova záda – 2:2. Asistence: Rourke Chartier, Parker Kelly.
    26:52 Claude GIROUX - 2:1
     
    26:52
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovku a snižují. Dostali se do útočného pásma, kde předvedli poklidnou rozehru, CLAUDE GIROUX si všiml Sorokinova pohybu a hned vyslal umístěnou střelu k jeho pravé tyčce – 2:1. Asistence: Tim Stützle, Josh Norris.
    13:05 Cal CLUTTERBUCK - 2:0
     
    13:05
    Islanders právě vstřelili branku!
    Teď už byl ale i on krátký na akci, která byla zahájena nahozením ze středního pásma, za brankou nedokázal Kastelic puk odehrát, takže se k příhře dostal Cizikas a jeho nabídku proměnil CAL CLUTTERBUCK ve sktřelu z první, kterou Korpisalo nezastavil – 2:0. Asistence: Casey Cizikas.
    02:41 Bo HORVAT - 1:0
     
    02:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak tohle byla bleskově využitá přesilovka! Po vyhraném buly se nejprve ke střele dostal Dobson, Korpisalo jeho pokus pouze vyrazil před sebe a dorážející BO HORVAT už byl úspěšnější, když puk procedil přes gólmana do sítě – 1:0. Asistence: Kyle Palmieri, Noah Dobson.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 3. Horvat (Palmieri, Dobson), 14. Clutterbuck (Cizikas), 47. Dobson (Barzal, Horvat) – 27. Giroux (Stützle, Norris), 33. Chychrun (Chartier, Kelly)


    New York Islanders: Sorokin (Varlamov) – Dobson, Pelech, Pulock, Romanov, S. Aho I, Bolduc – Barzal, Horvat, Lee (C) – Palmieri, Nelson (A), Engvall – Wahlstrom, Pageau, Holmström – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Trenér: Lane Lambert

    Ottawa Senators: Korpisalo (A. Forsberg) – Chabot (A), Sanderson, Hamonic, Chychrun, Bernard-Docker, Brännström – Giroux (A), Stützle, B. Tkachuk (C) – Tarasenko, Greig, M. Joseph – Batherson, Norris, Kubalík – Kastelic, Chartier, Kelly.
    Trenér: D. J. Smith

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Skilliter – Cherrey, Murray

    Diváci: 14 911
    bahis siteleri