Ústí n. L. – Pardubice B 4:3 (kon.)
konec
FK VIAGEM Ústí nad Labem
4:3 (2:2)
FK Pardubice B
Pátek 27.10.2023, 18:00 • Městský stadion, Ústí nad Labem • 3. Česká fotbalová liga (B) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. OUATTARA - 4:3
     
    90+2
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelný zápas, v jehož úplném závěru se Ústí vrací zpátky do vedení a hosté už mají příliš málo času. STEPHANE ISMAEL DAO OUATTARA si naběhl do správného prostoru, na nic nečekal a balón odehrál pravačkou do bližšího dolního rohu brány.
    81. BRDIČKA - 3:3
     
    81
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Potřetí je dnes vyrovnáno a to velice krásným gólem. FILIP BRDIČKA vystřelil z dálky na vzdálenější tyč a míč se od ní odrazil do sítě. Četverik neměl nárok s touto střelou něco udělat.
    49. OUATTARA - 3:2
     
    49
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí na začátku druhé půle strhávají vedení znovu na svoji stranu. STEPHANE ISMAEL DAO OUATTARA se dostal s míčem do ostrého úhlu, přesto se mu povedlo odehrát jej ke vzdálenější tyči odkryté soupeřovy svatyně. Obrana Pardubic mu nechala až příliš času a prostoru.
    45. VENCL - 2:2
     
    45
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    Nyní už se hosté radují a máme opět srovnáno. Centrovaný míč doputoval přesně na hlavu nepokrytého ONDŘEJE VENCLA a kapitán Pardubic poslal balón do horní části ústecké brány. Četverik prakticky zůstal stát na místě, tady moc dělat nemohl.
    29. OUATTARA - 2:1
     
    29
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byl výstavní gól, po kterém domácí tým otáčí nepříznivý stav. STEPHANE ISMAEL DAO OUATTARA si zpracoval míč před hranicí vápna, chvíli se zdálo, že přihraje, ovšem hráč s jedenáctkou na dresu se rozhodl vystřelit pravačkou, kterou odehrál balón přesně do vzdálenějšího horního rohu brány. Parádně trefené, Šmíd se po balón jen ohlédl.
    19. ČÍTEK - 1:1
     
    19
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté se z vedení příliš dlouho neradovali. VOJTĚCH ČÍTEK si po rohovém kopu vyskočil na balón a hlavou jej usměrnil na vzdálenější stranu, kde neměl hostující gólman šanci být včas.
    15. BRDIČKA - 0:1
     
    15
    Pardubice B právě vstřelily branku!
    FILIP BRDIČKA provedl exekuci velice dobře, míč odehrál ze svého pohledu k levé tyči, zatímco Četverik volil opačnou stranu.

    Petr Frömel

    Branky: 19. Čítek, 29. Ouattara, 49. Ouattara, 90+2. Ouattara – 15. Brdička (pen.), 45. Vencl, 81. Brdička

    Karty:   76. Kučera (UNL) – 22. Brdička (PCB), 25. Sedláček (PCB), 66. Šmíd (PCB), 80. Jarkovský (PCB), 90+2. Kurka (PCB)

    Neproměněná penalta: 66. (UNL), brankář Šmíd zneškodnil


    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Četverik – Čítek, Mareš (C) (70. Tarasenko), Černý, Ouattara, Uličný (85. Hudec), Hyčka, Adekuoroye (90. Kubín), Čičovský (85. Kolařík), Spychka, Kučera.
    Náhradníci: Němec – Hudec, Kolařík, Trenda, Stružinský, Kubín, Tarasenko.

    Trenér: B. Sokoli.

    FK Pardubice B: Šmíd – Mareš (77. Brychnáč), Vencl (C), Koukola (46. Hanč), Kurka, Jarkovský, Machů (77. Svatoš), Pandula (90+1. Tecl), Sedláček, Miláček, Brdička.
    Náhradníci: Šimůnek – Hanč, Tecl, Svoboda, Brychnáč, Svatoš.

    Trenér: P. Němeček.

    Rozhodčí: J. Matějka – L. Tryzna, M. Vitvar

    Diváci: 623