Banská Bystrica – Košice 3:2 (2:1 po s.n.) | HC Slovan – Humenné 4:3 (po pr.) | Michalovce – Zvolen 2:6 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Spišská N. Ves 4:5 (po pr.) | Nové Zámky – Nitra 2:3 (0:2 po s.n.) | Poprad – Trenčín 5:2 (kon.)
po prodl.
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:5 (1:2, 1:2, 2:0 - 0:1)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 27.10.2023, 18:00 • TITAN Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:44
    Spišská Nová Ves dala gól! Hostia rozhodujú tento zápas. OLIVIER ARCHAMBUALT dostal prihrávku do jazdy a presnou strelou prekonáva Krasikova v domácej bráne. Asistencie: A. Žiak.
     
    59:24
    Liptovský Mikuláš dal gól! Domáci využívajú presilovú hru a aj power play. Miller nahodil puk na bránu. Pred bránou si ho našiel Avtsin, ktorý ho posunul na úplne voľného MATHEWA BERRYHO a ten prekonáva Suráka v bráne hostí. Asistencie: A. Avtsin, A. Miller.
     
    55:23
    Liptovský Mikuláš dal gól! Domáci znižujú stav stretnutia! MICHAL UHRÍK nahodil puk od modrej čiary na bránu hostí a jeho pokus zapadol za chrbát Suráka. Asistencie: A. Miller, M. Vojtech.
     
    38:55
    Spišská Nová Ves dala gól! Obrovská chyba ruského brankára Krasikova! Kerbashian sa predral s pukom do útočného pásma, ale následne skončil na ľade, Krasikov sa následne úplne prestal sústrediť a prestal hrať. Archambault našiel prihrávkou OLEKSIYA MYKLUCHU, ktorý pohotovo znovu zvýšil vedenie hostí na rozdiel dvoch gólov! Asistencie: Archambault, Kerbashian.
     
    30:12
    Liptovský Mikuláš dal gól! Krásna kombinačná akcia domáceho tímu, Avtsin krížnou prihrávkou našiel JAKUBA SUKEĽA, ktorý bol pri ľavej tyči Suráka presne pripravený a znižuje na 2:3! Asistencie: Avtsin, Réway.
     
    27:44
    Spišská Nová Ves dala gól! Hostia idú do vedenia o dva góly, pretože Myklucha skvelým pressingom získal za bránkou Krasikova puk, posunul ho presne na hokejku RÓBERTA DŽUGANA, ktorý si skvele nakorčuľoval do priestoru a nedal brankárovi Liptákov šancu na úspešný zákrok! Asistencie: Myklucha.
     
    12:16
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Spišiakom táto presilová hra príliš nevychádzala, no v jej závere dokázali gólovo udrieť. JÉRÉMY BEAUDRY si vymenil puk s Jurajom Majdanom a následne vypálil od modrej čiary, Krasikov mal zakrytý výhľad a na tento pokus preto nezareagoval – 1:2.
    Asistencia: Juraj Majdan
     
    8:46
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Egle sa s pukom dostal spoza bránky pred ňu, bekhendom ohrozil Suráka, ktorý jeho zakončenie dokázal zneškodniť, no dorážka MATHEWA BERRYHO už skončila za chrbtom brankára hostí – 1:1.
    Asistencie: Haralds Egle, Martin Réway
     
    1:28
    Spišská Nová Ves dala gól!
    Výborný vstup hostí do duelu. Drábek získal puk pri pravom mantineli, následne sa posunul mierne dozadu a z pravej strany ho nahodil na bránku, pred ktorou sa nachádzal JURAJ MAJDAN a úspešným tečom poslal svoj tím do vedenia – 0:1.
    Asistencie: Michael Drábek, Adam Žiak

    Lissko

    Samuel Brecko

    Branky a nahrávky: 9. Berry (Egle, Réway), 31. Sukeľ Jakub (Avtsin, Réway), 56. Uhrík (Miller, Vojtech), 60. Berry (Avtsin, Miller) – 2. Majdan (Drábek, Žiak), 13. Beaudry (Majdan), 28. Džugan (Myklucha), 39. Myklucha (Archambault, Kerbashian), 64. Archambault (Žiak)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Krasikov (Pajpach) – Nátny, Wardley, Mezovský, Miller, Hraško, Fekiač, Lalík, Vojtech – Tkáč, Uhrík, Žilka – Avtsin, Quince, Réway – Sukeľ (C), Egle, Berry – Vankúš, Klíma, Nespala
    Trenér: Juraj Faith

    HK Spišská Nová Ves: Surák (Melicherčík)– Ališauskas, Groch, Žiak, Valach, Romaňák, Beaudry, Frankovič – Archambault, Kerbashian, Burgess – Majdan, Nellis, Drábek – Džugan, Myklucha, Vandas – Vartovník (C), Bortňák, Hamráček
    Trenér: Vlastimil Wojnar

    Rozhodčí: Fridrich, Hronský – Ordzovenský, Valo
    bahis siteleri