Česko – Thajsko 6:0 (kon.) | Slovensko – Albánie 2:0 (kon.)
konec
Česko
6:0 (4:0)
Thajsko
Pátek 27.10.2023, 15:15MS v malé kopané • Skupina C
    29. ŽÍŽALA - 6:0
     
    29
    Česko právě vstřelilo branku!
    František Hakl v těžké pozici dostal míč do vápna, kde byl volný DANIEL ŽÍŽALA, který neměl problém prostřelit brankáře!
    27. KASAL - 5:0
     
    27
    Česko právě vstřelilo branku!
    DANIEL KASAL si na levé straně nedělal moc starostí a prostě vypálil na branku. Gólman si sice na míč sáhl, ten ale propadl a končí až v síti!
    22. SVOBODA - 4:0
     
    22
    Česko právě vstřelilo branku!
    RICHARD SVOBODA si počkal na pravé straně na přihrávku Bíra, který byl opět na polovině soupeře a poté střelou placírkou z první k tyči prostřelil brankáře!
    17. PADĚRA - 3:0
     
    17
    Česko právě vstřelilo branku!
    ONDŘEJ PADĚRA si počkal před brankou na prudkou přihrávku z voleje od Hakla a jelikož nebyl nikým hlídán, měl hodně prostoru, aby dokázal míč tečovat do branky!
    9. KLÍMA - 2:0
     
    9
    Česko právě vstřelilo branku!
    Doleček už mohl střílet do odkryté branky, přiťukl ale nesobecky balon pro lépe postaveného DANIELA KLÍMU, který neměl problém poslat míč do sítě!
    3. WONGCHIANGRAK - 1:0
     
    3
    Česko právě vstřelilo branku!
    Denis Laňka si na levé straně počkal na ideální pozici pro prudkou přihrávku, kterou hrudníkem nechtěně tečuje do vlastní branky WEERAYUT WONGCHIANGRAK! Češi tak jdou rychle do vedení, což byl určitě jejich cíl.

    Michal Heřman

    Branky: 3. Wongchiangrak (vla.), 9. Klíma, 17. Paděra, 22. Svoboda, 27. Kasal, 29. Žížala

    Karty:   50. Dachphun (THA)


    Česko: Bíro (K), Beran – Kasal, Svoboda, Hakl, Paděra, Jelínek, Macháček, Moučka, Laňka, Žížala, Doleček, Klíma, Gedeon, Kubát
    Thajsko: Saechio, Wongchiangrak, Dachphun, Saejaung, Rumkae, Langpraseat, Saekhow, Jueapan, Chinda, Pearpong, Kempanyanun, Duangket, Nokthongauthai, Pattanapong
    bahis siteleri