Vyškov – Nový Jičín 3:7 (kon.) | Mostečtí Lvi – Děčín 5:8 (kon.) | SHKM Hodonín – Val. Meziříčí 2:0 (kon.)
Kopřivnice – Havlíčkův Brod 2:3 (kon.) | Příbram – Kralupy n. Vltavou 4:2 (kon.) | Písek – Letňany 0:3 (kon.)
Technika Brno – Šumperk 4:1 (kon.) | Vel. Meziříčí – Havířov 1:8 (kon.) | Žďár n/S – Opava 4:5 (2:3 po s.n.)
Chomutov – Ústí n/L 5:2 (kon.) | Tábor – Benátky n/J 5:4 (po pr.) | Řisuty – Vrchlabí 2:5 (kon.)
Kobra – Hronov 11:3 (kon.)
konec
Hokej Vyškov
3:7 (2:1, 1:5, 0:1)
HK Nový Jičín
Sobota 28.10.2023, 15:00 • Zimní stadion Vyškov • 2. liga skupina Východ • Skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Jakub Lehečka posunul kotouč bekhendem pod sebe na Vojtěcha Krejčiříka. Tomu sjel puk z hole.
     
    58:19
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín:
    Viktor Berka – 2 min., vysoká hůl.
    57:24 Dan HANDL - 3:7
     
    57:24
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Po chybě domácích jel Nový Jičín ve dvou proti jednomu. Konečný potáhl nalevo kotouč až téměř k brance a poté ho posunul napravo na úplně volného DANA HANDLA, který už měl snadnou pozici. Asistence: Viktor Konečný a Stanislav Báchor.
     
    53:29
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín:
    David Homola – 2 min., hákování.
     
    53:29
    Jan Štefka se šikovně prokličkoval mezi protihráči. V koncovce byl poslán k zemi, bude se vylučovat. Zároveň opět dochází k ukotvení branky, která byla posunuta.
     
    48:51
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    David Lekeš – 2 min., držení hole.

    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín:
    Dan Handl – 2 min., hákování.
     
    46:44
    Od modré čáry vypálil skrze skrumáž bez přípravy Jan Štefka. Šimonů jeho projektil vyrazil napravo od branky.
     
    44:58
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká David Juříček.
     
    42:36
    Jan Štefka se dostal do samostatného brejku. V první fázi škobrtl o protihráče, a tak skončil až v Šimonů, kterého zboural spolu s brankou.
    39:07 Jan SLUŠTÍK - 3:6
     
    39:07
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen ještě jedna změna skóre, avšak na opačné straně, než si domácí fanoušci přáli. Berka získal kotouč za vyškovskou brankou a v pádu ho prostrčil na nehlídaného JANA SLUŠTÍKA. Ten ranou z bezprostřední blízkosti propálil Synka. Asistence: Viktor Berka.
     
    36:00
    Roman Maliník zakončoval z bezprostřední blízkosti do brankáře. O chvíli později vyrážel Tobiáš Synek dělovku od modré čáry. Poté už se Vyškovští vyhozením k protější brance definitivně osvobodili.
     
    35:07
    Vyloučení v týmu Hokej Vyškov:
    Tomáš Komínek – 2 min., sekání.
    34:16 Roman MALINÍK - 3:5
     
    34:16
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Poté, co Vyškov spálil několik tutovek, popáté inkasuje. Jan Dluhoš upadl ve středním pásmu a hosté šli ve dvou sami na brankáře, konkrétně to byli Konečný s ROMANEM MALINÍKEM. Několikrát si vyměnili kotouč a druhý jmenovaný nakonec pohodlně dostal puk do klece. Asistence: Viktor Konečný.
     
    33:58
    A další obrovská šance Vyškova! Tomáš Komínek dostal přihrávku mezi obránce a ujel do brejku, jenže skulinku mezi betony brankáře opět nenašel!
     
    33:25
    A mohlo být skutečně srovnáno! Daniel Šimonů už ležel na zemi, Tomáš Komínek ale letící kotouč do odkryté branky nedostal!
     
    31:50
    Mohlo být vyrovnáno! Tomáš Komínek posunul na modré čáře kotouč do jízdy Vojtěchu Krejčiříkovi, jenž jel úplně sám na brankáře. Zakončoval však trestuhodně do připravené lapačky.
    28:52 Matěj SEBERA - 3:4
     
    28:52
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Dvě vteřiny před vypršením Homolova trestu domácí přeci jen snižují. Štefka našel kolmicí z levé strany nepokrytého MATĚJE SEBERU a ten střílel bez přípravy pod víko. Asistence: Jan Štefka a Matěj Mikulík.
     
    27:32
    Domácí mají k dispozici první přesilovou hru tohoto utkání. Dvakrát střílel v krátkém sledu Tomáš Komínek. Nejprve zprava do brankářova pravého betonu, následně zleva od modré. Daniel Šimonů projektil ukryl ve výstroji.
     
    26:54
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín:
    David Homola – 2 min., držení.
     
    25:37
    Střídání v týmu Hokej Vyškov:
    ze hřiště odchází Dominik Šarman, přichází Tobiáš Synek.
    25:37 Viktor KONEČNÝ - 2:4
     
    25:37
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté pokračují ve své lekci z produktivity. VIKTOR KONEČNÝ obkroužil branku a zasunul puk podél pravé tyče. Někteří domácí příznivci už reagují na dění na lede ironickými posměšky. Tahle třetina jejich oblíbencům absolutně nevychází. Asistence: Roman Maliník a Viktor Konečný.
     
    24:38
    A přesto mohlo být vyrovnáno! Tomáš Komínek přihrával zprava na zadní tyč Dominicku Vašíčkovi, který byl sám před brankářem. Mířil ale pouze do jeho výstroje.
    23:05 Robin GEBAUER - 2:3
     
    23:05
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Ve Vyškově se dějí věci! Domácí obrana si teď absolutně nepohlídala ROBINA GEBAUERA, který se mohl po Sluštíkově pasu z levé strany zeptat Šarmana, kam to chce. Asistence: Jan Sluštík.
    20:19 Dan HANDL - 2:2
     
    20:19
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté po pouhých devatenácti vteřinách druhé třetiny srovnávají stav! DAN HANDL si navedl kotouč od levého mantinelu na střed a přesnou střelou ke vzdálenější levé tyči mířil do Šarmanova protipohybu. Asistence: Viktor Konečný a Jan Holáň.
    19:19 Matěj MIKULÍK - 2:1
     
    19:19
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Domácí aktivita je nakonec přeci jen odměněna! Od modré čáry vystřelil MATĚJ MIKULÍK a Daniel Šimonů na jeho pokus mířící ke vzdálenější pravé tyči lapačkou nedosáhl. Asistence: Tomáš Komínek a Jakub Lehečka.
     
    14:50
    Krátce po vhazování střílel od modré čáry zápěstím Jakub Hruška. Dominik Šarman měl zakrytý výhled, neposedný puk nadvakrát odehrál do bezpečí lapačkou.
     
    14:09
    Adam Hilšer předal ve středním pásmu puk rozjetému Tomáši Hanákovi. Jeho střelu z pravé strany vyrazil Dominik Šarman vyrážečkou. Následně dorážel bez přípravy Dominik Kafka, před kterým byla odkrytá část branky. Naštěstí pro Vyškov ji minul.
    11:33 Jan ŠTEFKA - 1:1
     
    11:33
    Vyškov právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Vyškov přežil obrovskou šanci soupeře a z protiakce srovnal stav. Sebera se prosmýkl podél pravého mantinelu a přihrál před branku, kde procpal puk za gólmanova záda JAN ŠTEFKA. Asistence: Matěj Sebera a Jan Dluhoš.
     
    11:22
    Viktor Konečný obdržel výborný pas z hloubi pole a ujížděl sám na branku. Dominik Šarman vytáhl proti jeho blafáku z levé strany fantastický zákrok a puk vyrazil!
     
    09:23
    David Juříček dobře operoval před brankou. Trochu nečekaně se k němu dostal kotouč z rohu kluziště. Hostující útočník střílel z první těsně vedle!
    05:26 Viktor KONEČNÝ - 0:1
     
    05:26
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Vyškov byl úvodních pět minut jasně lepším týmem, přesto se ze své první vážnější šance radují paradoxně hosté. Maliník předal kotouč za bránou Handlovi, jenž obkroužil klec Vyškova a přihrál zleva na zadní tyč VIKTORU KONEČNÉMU. Šarman se nestačil včas přemístit. Asistence: Dan Handl a Roman Maliník.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 12. Štefka (Sebera, Dluhoš), 20. Mikulík (Komínek, Lehečka), 29. Sebera (Štefka, Mikulík) – 6. Konečný (Handl, Maliník), 21. Handl (Konečný, J. Holáň), 24. Gebauer (J. Sluštík), 26. Konečný (Maliník, Konečný), 35. Maliník (Konečný), 40. J. Sluštík (Berka), 58. Handl (Konečný, Báchor)


    Hokej Vyškov: Šarman (26. Synek) – Hefka, Holemý, Dluhoš, Studený, Mikulík, D. Hohl, Žižka (C) – Kořenek, D. Vašíček, Janeček – Tomajko, Lekeš, Sebera – Štefka, Popelka, Lehečka – Krejčiřík, Komínek (A).
    Trenér: Michal Konečný

    HK Nový Jičín: Šimonů (Hořejší) – Homola, Báchor, Hruška, Hanák, Andrýsek, J. Holáň – Zdeněk, Maliník (A), Konečný – J. Sluštík (A), Juříček, Berka – Gebauer (C), Hilšer, Škarka – Kafka, Handl.
    Trenér: David Dostál

    Rozhodčí: Šutara – Bartoň, Veselý
    bahis siteleri