Zlín – Olomouc 2:1 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 2:4 (kon.) | Č. Budějovice – Sparta 2:7 (kon.)
Mountfield HK – Plzeň 3:5 (kon.) | Třinec – Vítkovice 5:0 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:1 (po pr.)
K. Vary – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Pardubice – Přerov 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:5 (2:2, 1:2, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Sobota 28.10.2023, 12:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    59:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V Hradci je definitivně hotovo! JAKUB ŠILER získal puk ve středním pásmu a napoprvé těsně minul, napodruhé si puk dojel a trefil přesně – 3:5! Asistence: Aleš Mazanec, Marek Soukup.
     
    39:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi ve vlastním oslabení snižují! Výbornou práci předvedl MICHAL BENEŠ, který tak dlouho obtěžoval obránce Plzně na modré, až puk ztratili a Beneš se mohl vydat do úniku. Ten zakončil zcela suverénně a Jansu propálil mezi betony – 3:4! Asistence: Vojtěch Mrázek.
     
    30:35
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeši odskakují na dvě branky! Čančura rozjel ve vlastním obranném pásmu rychlý útok, Houdek posunul na Peška, který mu najížděl na levém křídle. Situaci řešil Pešek dobře, nahrával křížem na ALEŠE MAZANCE. Přihrávku sice vracející se obránce Lvů zblokoval, Mazancovi ale přímo na hokejku – 2:4! Asistence: Ondřej Pešek, Matěj Houdek.
     
    27:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni si berou vedení zpátky po nedůrazném vyhození puku ze strany Hradce. Šiler to nejprve zkusil protlačit z hranice brankoviště, avšak neúspěšně. Proto se znovu dostal ke kotouči a pustil jej za sebe pro ADAMA BENÁKA, který byl na vrcholku levého kruhu. Střela zapadla přesně k zadní tyči – 2:3! Asistence: Jakub Šiler.
     
    16:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využitá a Mountfield tři minuty před koncem třetiny srovnává! Nebylo to nic složitého. Novotný předával puk zprava na modrou a Černý jenom posunul na levý kruh pro MATĚJE BENEŠE. Tomu udělal dobrou práci v předbrankovém prostoru Matašovský a Jansa reagoval na šikovnou střelu zápěstím pozdě – 2:2! Asistence: Štěpán Černý, Adam Novotný.
     
    14:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka v přesilovce otáčí vývoj zápasu! Už to vypadalo, že výměny puku na modré skončí minimálně ztrátou, nakonec ale Pešek podél lajny našel MARKA ČANČURU na modré, který si vybruslil na osu. Měl před sebou volný prostor a využil jej k parádní střele pod víko, Mrázek nemohl nic vidět – 1:2! Asistence: Ondřej Pešek.
     
    05:58
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Za necelou minutu je ale srovnáno! Hosté rychle přešli do útočného pásma a MAREK ČANČURA se na modré rozhodl pro nahození. To nebylo nijak nebezpečné, Mrázek toho přes clonící hráče ale moc neviděl, skoro až nic. Nahozený puk mu tak propadl mezi betony až do branky – 1:1! Asistence: Marek Soukup.
     
    05:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi sehráli přesilovku výborně a dostávají se do vedení. První kombinace ještě skončila výborným zákrokem Jansy, poté však Bezpalec od modré skvěle našel Dommers, který střílel z mezikruží. Puk přes clonu Jansa neviděl a jenom vyrazil před sebe, na dorážku VOJTĚCHA ASCHENBRENNERA byl už krátký – 1:0! Asistence: Valdis Dommers, Adam Bezpalec.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 6. V. Aschenbrenner (Dommers, Bezpalec), 17. Ma. Beneš (Š. Černý, A. Novotný), 40. Mi. Beneš (Mrázek) – 6. Čančura (M. Soukup), 14. Čančura (Pešek), 28. Benák (Šiler), 31. Mazanec (Pešek, M. Houdek), 60. Šiler (Mazanec, M. Soukup)


    Mountfield HK: Mrázek (Tuček) – Š. Černý, Havlíček, Bezpalec, Pavelka, J. Aschenbrenner, Hrbek, Zámečník – Ma. Beneš, Mi. Beneš, A. Novotný – Dommers, T. Hora, V. Aschenbrenner – Jón, Matašovský (C), Mach – Hrdlička, Vencl (A), Prášek.
    Trenér: Martin Vágner

    HC Škoda Plzeň: D. Jansa (Lokajíček) – Skok, Dolhý (C), Hromádka, Cícha, Čančura, M. Houdek (A), Prošek – Šiler, Benák, M. Soukup – Hála, Mazanec (A), Pešek – M. Hořejší, Šimák, Řehoř – Sabiniok, Tchaliov, J. Matějka.
    Trenér: Petr Vojan

    Rozhodčí: Veselý, Červenka – Hradil, Figer

    Diváci: 123
    bahis siteleri