Florida – Seattle 3:2 (kon.) | Nashville – Toronto 3:2 (po pr.) | Boston – Detroit 4:1 (kon.)
Columbus – NY Islanders 0:2 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:3 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 2:5 (kon.)
Vancouver – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Vegas 3:4 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Colorado 4:0 (kon.)
New Jersey – Minnesota 4:3 (kon.) | Washington – San Jose 3:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:3 (1:1, 3:1, 0:1)
Minnesota Wild
Neděle 29.10.2023, 22:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:17 Jacob MIDDLETON - 4:3
     
    55:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Avšak Wild rychle přenesli hru do svého útočného pásma, kde Maroon zajel s pukem za bránu New Jersey, odkud ho poslal do slotu, kde byla spousta hráčů, ale touš přiletěl na hůl JACOBA MIDDLETONA, který okamžitou střelou překonal českého brankáře mezi jeho betony. O zápletku tedy máme postaráno. Asistence: Pat Maroon, Marcus Foligno.
    36:39 Jesper BRATT - 4:2
     
    36:39
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils využívají další přesilovou hru! Luke Hughes nahrál do pravého kruhu Meierovi, který ihned vyslal křižnou přihrávku na JESPERA BRATTA, jehož pohotová střela letí do brány Minnesoty. Asistence: Timo Meier, Luke Hughes.
    26:54 Erik HAULA - 3:2
     
    26:54
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté otáčejí vývoj utkání na svou stranu! ERIK HAULA si na útočné modré sebral touš, který zde zanechali hosté a následně nic nevymýšlel, vystřelil zpoza Merrilla a jeho rána zaletěla přesně nad rameno Fleuryho. Bez asistence.
    26:10 Tyler TOFFOLI - 2:2
     
    26:10
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils využívají přesilovou hru a vyrovnávají stav utkání! Luke Hughes nahrál do pravého kruhu Brattovi, jenž ihned poslal touš před bránu Wild, kde stál TYLER TOFFOLI, který měl velmi dobře nastavenou hůl, protože se od ní puk odrazil za záda Fleuryho. Asistence: Jesper Bratt, Luke Hughes.
    22:31 Ryan HARTMAN - 1:2
     
    22:31
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild bleskově využívají svou početní výhodu! Z modré čáry vystřelil Addisson a jeho pokus byl sražen hned prvním hráčem New Jersey, ale touš doklouzal vedle domácí klece, kde ho už RYAN HARTMAN nasměroval do zcela odkryté brány. Asistence: Calen Addison, Joel Eriksson Ek.
    14:53 Patrick MAROON - 1:1
     
    14:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild vyrovnávají stav utkání! PAT MAROON nejdříve u modré zaskočil bránícího Smitha, kterému přizvedl hůl a dostal se díky tomu před něj a ikdyž mu následně domácí obránce přidržel hůl, tak útočníkovi Minnesoty se jí podařilo ve správný okamžik uvolnit a Vaněčka z bezprostřední blízkosti překonal. Asistence: Jonas Brodin, Brock Faber.
    06:13 Jesper BRATT - 1:0
     
    06:13
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils otevírají skóre tohoto utkání! Akce domácích pokračovala následně dál a na modré čáře Bahl nahrál svému kolegovi Marinovi, jenž měl před sebou spoustu místa a místo střely nakonec volil křižný pas na zcela volného JESPERA BRATTA, který už jen musel trefit zcela odkrytou klec Minnesoty. Asistence: John Marino, Kevin Bahl.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 7. Bratt (Marino, Bahl), 27. Toffoli (Bratt, L. Hughes), 27. Haula, 37. Bratt (Meier, L. Hughes) – 15. Maroon (Brodin, Faber), 23. Hartman (Addison, Eriksson Ek), 56. Middleton (Maroon, M. Foligno)


    New Jersey Devils: Vaněček (Schmid) – Siegenthaler, Hamilton, Bahl, Marino, L. Hughes, B. Smith – Toffoli, J. Hughes, Meier – Palát, M. McLeod, Bratt – Mercer, Haula, Lazar – Holtz, Tierney, Bastian.
    Trenér: Lindy Ruff

    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Brodin, Faber, Middleton, Addison, Mermis, Merrill, Hunt – Kaprizov, Hartman, Zuccarello – M. Johansson, Eriksson Ek, Maroon – M. Foligno, Rossi, Lettieri – Dewar, Duhaime.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: Brenk, Kozari – Knorr, Berg

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri