Florida – Seattle 3:2 (kon.) | Nashville – Toronto 3:2 (po pr.) | Boston – Detroit 4:1 (kon.)
Columbus – NY Islanders 0:2 (kon.) | Montreal – Winnipeg 4:3 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 2:5 (kon.)
Vancouver – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Los Angeles – Vegas 3:4 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Colorado 4:0 (kon.)
New Jersey – Minnesota 4:3 (kon.) | Washington – San Jose 3:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:3 (1:1, 3:1, 0:1)
Minnesota Wild
Neděle 29.10.2023, 22:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:23
    Dean Evason (MNS) si samozřejmě bere svůj oddechový čas.
     
    58:23
    Tak domácí hokejisté navíc budou hrát oslabení! Erik Haula (NJD) oslabuje svůj tým, když dostává dvě minuty za vysokou hůl. Tak to bude ještě hodně zajímavé.
     
    57:38
    Fleury míří na střídačku!
    55:17 Jacob MIDDLETON - 4:3
     
    55:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Avšak Wild rychle přenesli hru do svého útočného pásma, kde Maroon zajel s pukem za bránu New Jersey, odkud ho poslal do slotu, kde byla spousta hráčů, ale touš přiletěl na hůl JACOBA MIDDLETONA, který okamžitou střelou překonal českého brankáře mezi jeho betony. O zápletku tedy máme postaráno. Asistence: Pat Maroon, Marcus Foligno.
     
    49:21
    Minnesota si zahraje další přesilovou hru, protože dvě minuty za podrážení dostává právě Curtis Lazar (NJD).
    49:06 Obrovská šance domácích brankou neskončila!
     
    49:06
    Po obrovské chybě Zuccarella jeli na Fleuryho hned dva domácí hokejisté, kteří si mezi sebou vyměnili touš, ale Lazar nakonec nedokázal procpat touš pod ležícím Fleurym.
     
    48:27
    Jack Hughes si nabruslil do slotu, odkud nakonec nahrál k bráně Wild najíždějícímu Toffolimu, jenž usměrnil touš do břevna hostující klece!
     
    43:45
    Faber zavezl puk do útočného pásma, kde ho poté přenechal do pravého kruhu Duhaimovi, jehož střela končí na bližší tyči!
    36:39 Jesper BRATT - 4:2
     
    36:39
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils využívají další přesilovou hru! Luke Hughes nahrál do pravého kruhu Meierovi, který ihned vyslal křižnou přihrávku na JESPERA BRATTA, jehož pohotová střela letí do brány Minnesoty. Asistence: Timo Meier, Luke Hughes.
     
    36:10
    Tak je tu další vyloučení, ale tentokrát na straně Minnesoty, jelikož dvě minuty za vysokou hůl dostává Dakota Mermis (MNS).
     
    32:23
    New Jersey jde znova čtyř! Domácí střídačka si nepohlídala střídání, když bylo na ledě šest bruslařů Devils, a tak je tu další dvouminutový trest., jenž odsedí Timo Meier (NJD).
    31:32 Vaněček parádně udržel těsné vedení svého týmu!
     
    31:32
    Vaněček opět podržel svůj tým! Hartman dostal přihrávku mezi kruhy a jeho pohotovou střelu český brankář vyrazil vedle sebe, kde se k dorážce dostal ještě Eriksson Ek, avšak i on trefil jen beton ležícího Vaněčka!
     
    30:04
    Wild však budou hrát další přesilovou hru, jelikož na trestnou lavici usedá Chris Tierney (NJD), jenž si odpyká dvě minuty za hákování.
    26:54 Erik HAULA - 3:2
     
    26:54
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté otáčejí vývoj utkání na svou stranu! ERIK HAULA si na útočné modré sebral touš, který zde zanechali hosté a následně nic nevymýšlel, vystřelil zpoza Merrilla a jeho rána zaletěla přesně nad rameno Fleuryho. Bez asistence.
    26:10 Tyler TOFFOLI - 2:2
     
    26:10
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils využívají přesilovou hru a vyrovnávají stav utkání! Luke Hughes nahrál do pravého kruhu Brattovi, jenž ihned poslal touš před bránu Wild, kde stál TYLER TOFFOLI, který měl velmi dobře nastavenou hůl, protože se od ní puk odrazil za záda Fleuryho. Asistence: Jesper Bratt, Luke Hughes.
     
    25:45
    Domácí hokejisté si zahrají svou druhou přesilovou hru, protože dvě minuty za sekání dostává střelec druhé branky Minnesoty Ryan Hartman (MNS).
     
    24:52
    Minnesota si samozřejmě bere svou coach challenge, která je i úspěšná, když video potvrdilo ofsajd domácích.
     
    24:52
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Tak New Jersey se raduje z vyrovnání, ale zde akci zřejmě předcházel ofsajd. Kotouč se totiž poté dostal za bránu Wild, odkud přišel pas na najíždějícího JESPERA BRATT, jenž se trefil přesně do vzdálenější šibenice.
    22:31 Ryan HARTMAN - 1:2
     
    22:31
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild bleskově využívají svou početní výhodu! Z modré čáry vystřelil Addisson a jeho pokus byl sražen hned prvním hráčem New Jersey, ale touš doklouzal vedle domácí klece, kde ho už RYAN HARTMAN nasměroval do zcela odkryté brány. Asistence: Calen Addison, Joel Eriksson Ek.
     
    22:23
    Minnesota bude hrát druhou přesilovou hru, protože dvě minuty za hákování dostává Erik Haula (NJD).
    14:53 Patrick MAROON - 1:1
     
    14:53
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild vyrovnávají stav utkání! PAT MAROON nejdříve u modré zaskočil bránícího Smitha, kterému přizvedl hůl a dostal se díky tomu před něj a ikdyž mu následně domácí obránce přidržel hůl, tak útočníkovi Minnesoty se jí podařilo ve správný okamžik uvolnit a Vaněčka z bezprostřední blízkosti překonal. Asistence: Jonas Brodin, Brock Faber.
     
    07:55
    Minnesota si však zahraje svou první přesilovou hru, protože celé akci předcházelo podrážení Dougiho Hamiltona (NJD), který si odsedí dvě minuty za podrážení.
     
    07:52
    Vaněček předvedl další parádní zákrok! Hosté šli do přečíslení dvou na jednoho, kde to Johansson trochu zadrbal se svou kličkou do středu, ale touš se poté příhodně odrazil před Kaprizova, jenž přihrál touš právě Johanssonovi, jenž okamžitě vystřelil, ale Vaněček se parádně přesunul a touš vyráží!
    06:13 Jesper BRATT - 1:0
     
    06:13
    New Jersey právě vstřelilo branku!
    Devils otevírají skóre tohoto utkání! Akce domácích pokračovala následně dál a na modré čáře Bahl nahrál svému kolegovi Marinovi, jenž měl před sebou spoustu místa a místo střely nakonec volil křižný pas na zcela volného JESPERA BRATTA, který už jen musel trefit zcela odkrytou klec Minnesoty. Asistence: John Marino, Kevin Bahl.
     
    02:42
    A hned na druhé straně naopak mohli jít Wild do vedení, protože Zuccarello parádním křižným pasem našel zcela volného Kaprizova, ale Vaněček se skvěle přesunul a zakončení ruského hráče vyrazil.
     
    00:15
    Tak i první vyloučení na sebe nenechalo dlouho čekat, protože hned po patnácti vteřinách putuje na trestnou lavici Jacob Middleton (MNS), jenž dostává dvě minuty za vysokou hůl.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 7. Bratt (Marino, Bahl), 27. Toffoli (Bratt, L. Hughes), 27. Haula, 37. Bratt (Meier, L. Hughes) – 15. Maroon (Brodin, Faber), 23. Hartman (Addison, Eriksson Ek), 56. Middleton (Maroon, M. Foligno)


    New Jersey Devils: Vaněček (Schmid) – Siegenthaler, Hamilton, Bahl, Marino, L. Hughes, B. Smith – Toffoli, J. Hughes, Meier – Palát, M. McLeod, Bratt – Mercer, Haula, Lazar – Holtz, Tierney, Bastian.
    Trenér: Lindy Ruff

    Minnesota Wild: M. Fleury (Gustavsson) – Brodin, Faber, Middleton, Addison, Mermis, Merrill, Hunt – Kaprizov, Hartman, Zuccarello – M. Johansson, Eriksson Ek, Maroon – M. Foligno, Rossi, Lettieri – Dewar, Duhaime.
    Trenér: Dean Evason

    Rozhodčí: Brenk, Kozari – Knorr, Berg

    Diváci: 16 514
    bahis siteleri