Trenčín – Nové Zámky 3:2 (po pr.) | Spišská N. Ves – Michalovce 6:2 (kon.) | Humenné – Banská Bystrica 2:3 (kon.)
Košice – Poprad 4:2 (kon.) | Nitra – Lipt. Mikuláš 2:8 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 3:5 (kon.)
konec
HC 19 Humenné
2:3 (1:0, 0:2, 1:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 29.10.2023, 17:00 • Zimný štadión Humenné • Tipos Extraliga (SR) • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:35
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystričania vyhrávajú nad Humenným stavom 2:3! Lačný nedokázal puk vyhodiť z obranného pásma. Gašpar dokázal využiť svoje telo na to, aby sa zmocnil puku. Birešovi sa dostalo prihrávky, následne poslal spätnú prihrávku na RASTISLAVA GAŠPARA, ktorý prekonáva Galimova. Stav je 2:3
    Asistencie: Bireš.
     
    45:54
    Humenné dáva gól!
    Humenčania vyrovnávajú stav dnešného duela! HANNU KURU je ten, kto dokázal prekonať Belányiho po tom, čo mu naservíroval parádny puk pred bránu Pereskokov v spolupráci s Diakovom. Na vyrovnávajúci gól mu stačilo puk len tečovať. To sa aj stalo, a preto v Humennom sledujeme stav 2:2.
    Asistencie: Diakov, Pereskokov.
     
    32:00
    Banská Bystrica dala gól!
    Banská Bystrica ide do vedenia! ROMAN ŽITNÝ prekláňa dnešný duel na vedenie svojho tímu. Domáci prišli o puk v obrannom pásme, čo využila Banská Bystrica. Trojica Žitný, Faith a Petriska vytvorili slušnú akciu, o finálne zakončenie sa postaral ROMAN ŽITNÝ, čím zvýšil stav na 1:2.
    Asistencie: Faith, Petriska.
     
    27:43
    Banská Bystrica dala gól!
    Banskobystričania dokázali streliť gól vo vlastnom oslabení! Domáci prepadli v obrane, a to využil práve WILKINS MATHEW MARK HARRY, keď sa mu dostalo dokonalej prihrávky od Velu a dokázal prekonať Galimova. Domáci sa snažili puk z brány ešte vytiahnuť, pretože trocha skackal tesne za čiarou, napokon však padol do siete svätyne domácich. Stav je 1:1.
    Asistencie: Vela.
     
    05:01
    Humenné dáva gól!
    Humenné dáva prvý gól zápasu! Banská Bystrica si nepostrážila svoje defenzívne rady. ADAM LAPŠANSKÝ sa po perfektnej prihrávke od svojho spoluhráča ocitol zoči-voči hosťujúcemu gólmanovi Belányimu, ktorému dokázal poslať puk za chrbát. Stav je 1:0.
    Asistencie: Linet.

    Adam Kovaľ

    Branky a nahrávky: 6. Lapšanský (Linet), 46. Kuru (Diakov, Pereskokov) – 28. Wilkins (Vela), 32. Žitný (Faith, Petriska), 54. Gašpar (Bireš.)


    HC 19 Humenné: Galimov (Kozel) – Fereta, Sergienko, Šoltés, Krajňák, Borov – Novota, Diakov, Handlovský, Linet, Kriška – Meliško, Novický, Lapšanský, Kuru, Pereskokov – Michalík, Lačný, Vaško
    Trenér: Andrei Parfyonov

    HC´ 05 Banská Bystrica: Belányi (Bernát) – Bačik, Hora, Wilkins, Adam, Vela – Ďatelinka, Eichwede-Wilde, Matoušek, Bíreš, Gašpar – Holenda, Luža, Žitný, Petriska, Faith – Žabka, Macek, Stránský, Štrauch
    Trenér: Doug Shedden

    Rozhodčí: Snášel, Jobbágy – Šoltés, Bogdaň – Gajan (VBR)
    bahis siteleri