Motor ČB – Plzeň 4:1 (kon.) | Litvínov – Kometa Brno 6:3 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:3 (kon.)
Liberec – Třinec 1:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Úterý 31.10.2023, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Toto je ode mě pro dnešek vše a přeji vám krásný zbytek dne. (20:28:42)
     
    Třetí třetiny zvládli lépe hosté z Třince. Vítězný gól vstřelil Daniel Voženílek, jenž se v čase 52:49 prodral za nikým nechtěným pukem a dorazil jej do prázdné klece Daniela Krále. Hosté pak ještě přidali jednu trefu, a to po nesouladu v rozehrávce, čehož využil Richard Pánik.

    Střely po 60 minutách 28-30.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Michal Bulíř – 2 min., hrubost,
    Jaroslav Vlach – 2 min., nesportovní chování.
     
    59:03
    Pokus Martina Růžičky do odkryté klece končí těsně vedle. Pískáno bylo zakázané uvolnění a hra se vrací zpět před Mazance.
     
    58:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nepřesná souhra na modré čáře znamená třetí gól pro třinecké Oceláře. Nesouladu v rozehrávce využil RICHARD PÁNIK, jenž dovezl kotouč do odkryté branky nikým neatakován.
     
    57:47
    T.J. Melancon hledal z rohu kluziště Martina Faška-Rudáš, který se mu nabízel před brankou. Slovenský forvard cítil, že by za ním mohl být jeden z jeho spoluhráčů, ale pletl se.
     
    56:23
    Nepřesné přihrávky Tomáše Filippiho málem využil Marko Daňo. Ten se po levém křídle hnal za třetím gólem Ocelářů, ale na domácího gólmana nevyzrál.
     
    55:44
    Nahození Viliama Čacha končí v lapačce Daniela Krále. Následné vhazování bude provedeno po pravici libereckého maskovaného muže.
     
    54:37
    Kotouč za libereckou brankou sbírá Iana McCoshen. Ten je však naháněn z obou stran, a tak pouze golfákem vyhazuje.
     
    53:55
    Liberecké útočné snažení zastavuje ofsajd. Před námi je poslední komerční přestávka.
     
    52:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme tu zaděláno na zajímavý závěr. Sražená střela Martin Růžičky doskákala až na Královo brankoviště. Nejdůraznější v něm byl DANIEL VOŽENÍLEK, který se svým mohutným tělem prodral libereckou obranou a zakončil do prázdné branky. Asistence: Martin Růžička, Richard Pánik.
     
    52:01
    Výborné uklizení kotouče v podání Ronalda Knota. Kotouč zaplachtil a před Králem se odrazil před zrak jednoho z útočníků Třince. Liberecký zadák byl pohotovější.
     
    51:31
    Libor Hudáček na útočné modré nezpracoval puk ideálně a ten tak doputoval až za čáru zakázaného uvolnění. Vhazovat se bude po pravici Mazance.
     
    50:51
    Opět výborná práce Jana Šírá! Liberecký centr obral o kotouč Martina Růžičku a následně jej nasměroval na Michala Ivana. Slovenský zadák ve službách Liberce vyhazuje hrací předmět přes všechny čáry.
     
    50:09
    Skvělé napadání Iana McCoshena využil Jan Šír, který vyhazuje kotouč až k Marku Mazanci.
     
    49:45
    Výborný Daniel Král drží Liberec ve hře. Nejprve dokázal pokrýt nahození od Jakuba Jeřábka a následně se postaral i o dorážejícího Daniela Voženílka. Krušné momenty pro Bílé Tygry.
     
    49:18
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Martin Faško-Rudáš – 2 min., podrážení.
     
    48:45
    Výborná myšlenka Martina Faška-Rudáše. Slovenský forvard se dobře zbavil bránících hráčů Třince. Následně adresoval nahrávku na Jakuba Rychlovského, který ve vysoké rychlosti netrefil puk.
    Marken.cz

    Ondřej Gajdáček

    Branky a nahrávky: 32. Bulíř (Birner) – 34. Hudáček (Daňo, Marinčin), 53. Voženílek (M. Růžička, Pánik), 59. Pánik


    Bílí Tygři Liberec: D. Král (Žukov) – Knot, McCoshen, Ivan, Melancon, Budík, J. Dvořák, Derner – Rychlovský, Filippi (A), Faško-Rudáš – Birner (C), A. Najman, Bulíř (A) – Pérez, Vlach, Hawryluk – Galvas, Šír, Klíma.
    Trenér: Filip Pešán

    HC Oceláři Třinec: Mazanec (Kacetl) – Smith, Marinčin, Polášek, Kundrátek, J. Jeřábek, Adámek, Nedomlel – Pánik, Voženílek, M. Růžička (A) – Nestrašil, Hudáček, Daňo – M. Roman, Vrána (C), Hrehorčák – Dravecký (A), Čacho, Kurovský.
    Trenér: Zdeněk Moták

    Rozhodčí: Sýkora, Jaroš – Kajínek, Svoboda

    Diváci: 4126
    bahis siteleri