Přerov – Frýdek-M. 2:3 (po pr.) | Zlín – Prostějov 5:4 (kon.) | Jihlava – Třebíč 0:2 (kon.)
Znojmo – Kolín 3:2 (3:2 po s.n.) | Pardubice B – Litoměřice 5:0 (kon.) | Sokolov – Slavia 4:3 (po pr.)
Poruba 2011 – Vsetín 3:0 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
VHK ROBE Vsetín
Středa 01.11.2023, 18:00 • Buly Aréna, Kravaře • Chance liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:18
    Vsetínu dnes přesilovky opravdu nevycházejí. Vždyť už promarnili 3, ve kterých navíc spíše dominovali domácí. Teď si podruhé zkusí také oslabení, na trestnou lavici odešel Mads Larsen za sekání.
     
    52:20
    V oslabení se do velké šance dostali Ostravané! V přečíslení dva na jednoho se ocitli Šoustal se Střondalou. Druhému jmenovanému ale kotouč ve finální fázi sklouzl a následná dorážka Šoustala zamířila nad.
     
    50:25
    Domácí obránce se provinil ihned po tom, co se z trestné lavice vrátil jeho spoluhráč Šedivý.
     
    48:16
    Nejproduktivnější hráč domácích dává hostům příležitost zdramatizovat utkání. Šedivý se totiž provinil sekáním a odsedí se dvě minuty.
    45:27 Ondrej ŠEDIVÝ - 3:0
     
    45:27
    Poruba se dostává do tříbrankového vedení! Celkem poklidné vedení vystřelil domácím ONDŘEJ ŠEDIVÝ, jenž dostal skvělý pas zpoza branky od Krenželoka. Asistence: Lukáš Krenželok, Petr Mrázek
     
    37:20
    A tímto skončila také přesilovka domácích. Úplně ze stejného důvodu usedne na trestnou lavici Adamec a odpyká trest za střídačku.
     
    35:12
    Přesilovka Vsetína je u konce a to kvůli špatnému střídání hostů. Trest odpyká nejmladší hráč Valachů Dědek.
     
    33:58
    Na ledě zůstal ležet hostující Vaňo, kterého u mantinelu dohrál hráč Poruby Michal Gutwald, jenž si také odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.
    27:30 Petr MRÁZEK - 2:0
     
    27:30
    Po krásné akci domácího týmu se prosadil PETR MRÁZEK, který už měl lehkou práci po pěkné spolupráci Šedivého a Krenželoka. Asistence: Ondřej Šedivý, Lukáš Krenželok.
    21:19 Frenks RAZGALS - 1:0
     
    21:19
    Lotyšský útočník otevírá skóre dnešního utkání! Po krásné přihrávce Klimíčka se za obranu dostal FRENKS RAZGALS, který se nemýlil a dostává Porubu do vedení. Asistence: Jiří Klimíček, Vít Christov
     
    17:10
    Tvrdoň byl ke gólu asi nejblíž! Po jeho otočce zazvonila za Romančíkem tyč.
     
    16:20
    Šoustal se dostal do šance se Střondalou. Druhý zmiňovaný se dostal za obránce a jeho šanci musel likvidovat Romančík.
     
    14:55
    Klimek se málem mohl radovat! Jeho backhand vyrazil brankář Romančík, následnou dorážku taktéž zlikvidoval.
     
    12:00
    Krenželokovi se po kličce nepodařilo udržet pásmo, a tak se na druhé straně do šance dostal Kern, který nebezpečně ohrozil Bláhu.
     
    06:53
    Skvělý zákrok vytáhl Romančík. Do šance se dostali Berisha s Christovem, po průniku za obranu se porubské dvojici ale skórovat nepovedlo.
     
    06:12
    Tohle vypadalo nebezpečně! Ondřej Bláha nerozehrál úplně nejlépe a nechal tak odkrytou bránu. Naštěstí pro domácí se ale stihl vrátit a přikrýt puk lapačkou.
    Marken.cz

    Matěj Kotala

    Branky a nahrávky: 22. Razgals (Klimíček, Christov), 28. P. Mrázek (O. Šedivý, Krenželok), 46. O. Šedivý (Krenželok, P. Mrázek)


    HC RT TORAX Poruba 2011: O. Bláha (Dolejš) – A. Sedlák, Doudera, Klimíček, Lemcke, Voráček, Gutwald, A. Adamec – Šoustal, Střondala (A), Tvrdoň – Christov, Berisha, Razgals – Gřeš, Vachovec (A), Klímek – O. Šedivý, Krenželok (C), P. Mrázek.
    Trenér: Jiří Režnar

    VHK ROBE Vsetín: Romančík – Larsen, Staněk, Ďurkáč, Petrovický, Kunc, Smetana (A), Kojo, Š. Bláha – Rob (A), Bērziņš, Jonák – Hrňa (C), Klhůfek, Kubiš – Jandus, Kern, Vaňo – Dědek, Kratochvil.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Svoboda, Rapák – Vašíček, Kráľ

    Diváci: 1085
    bahis siteleri