Toronto – Los Angeles 1:4 (kon.) | Vancouver – Nashville 5:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
1:4 (0:2, 0:1, 1:1)
Los Angeles Kings
Středa 01.11.2023, 01:00 • Scotiabank Arena, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:13 Adrian KEMPE - 1:4
     
    52:13
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Studená sprcha pro domácí. Ke zblokované střele Byfielda se dostal Kopitar, který pohotově přihrávkou přes brankoviště našel hůl ADRIANA KEMPEHO, jenž pohotově zakončil do odkryté klece. Asistence: Anže Kopitar a Quinton Byfield.
    48:25 John TAVARES - 1:3
     
    48:25
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs přesilovou hru rychle využívají a radují se z prvního gólu v utkání. Na levém kruhu dostal hodně prostoru JOHN TAVARES, který si srovnal puk na hokejce a prostřelil Talbota. Asistence: Mitch Marner a William Nylander.
    29:46 Arthur KALIYEV - 0:3
     
    29:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv neměli Kings v této přesilové hře tlak, tak ji nakonec využívají. Z vrcholu pravého kruhu vystřelil ARTHUR KALIYEV a přesně mířenou střelou propálil Wolla. Asistence: Kevin Fiala a Quinton Byfield.
    11:40 Phillip DANAULT - 0:2
     
    11:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings se radují ze druhé vstřelené branky. Moore se uvolnil na pravém kruhu, aby následně našel u vzdálenější tyčky volného PHILLIPA DANAULTA, který jen nastavil hůl a nasměroval puk do sítě. Asistence: Trevor Moore a Jordan Spence.
    06:38 Andreas ENGLUND - 0:1
     
    06:38
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se po ubráněném oslabení dostávají do vedení. Z pravého kruhu to zkusil bekhendovou střelou ANDREAS ENGLUND a Woll nedokázal trošku překvapivě zasáhnout. Asistence: Pierre-Luc Dubois.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 49. Tavares (Marner, Nylander) – 7. Englund (Dubois), 12. Danault (Moore, Spence), 30. Kaliyev (Fiala, Byfield), 53. Kempe (Kopitar, Byfield)


    Toronto Maple Leafs: Woll (Samsonov) – Brodie, Rielly, Liljegren, Giordano, Klingberg, Lagesson – Marner (A), Matthews (A), Järnkrok – Nylander, Tavares (C), Bertuzzi – Domi, Kämpf, Knies – Reaves, Holmberg, Gregor.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Los Angeles Kings: Talbot (Copley) – Doughty (A), M. Anderson, M. Roy, Gavrikov, Spence, Englund – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Laferriere, Dubois, Fiala – Kaliyev, Danault (A), Moore – Lewis, Lizotte, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Rooney, Nicholson – Mills, Apperson

    Diváci: 18 531
    bahis siteleri