Vítkovice – Jihlava 3:1 (kon.) | Plzeň – Litvínov 4:0 (kon.) | Liberec – K. Vary 4:3 (2:1 po s.n.)
Přerov – Zlín 1:3 (kon.) | Olomouc – Třinec 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Č. Budějovice 6:3 (kon.)
Kometa Brno – Pardubice 1:3 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 02.11.2023, 18:00 • ZS Přerov • DHL Extraliga juniorů • Skupina Východ
Partner:
    48:33 Marek ŠIŠÁK - 1:3
     
    48:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že domácí oslabení ubrání, nakonec ale hosté dvě sekundy před návratem vyloučeného Buršíka přesilovku využívají. Tomek poslal puk na kraj levého kruhu, odkud před bránící přerovskou formací střílel MAREK ŠIŠÁK a trefil se přesně do pravého horního rohu branky Zubrů. Asistence: Michal Tomek a Michal Nekvapil.
    12:59 Václav PEŠÁK - 1:2
     
    12:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté prakticky z protiakce otáčejí skóre. Zlínští obsadili útočné pásmo a nahození Šišáka od modré čáry dorazil z předbrankového prostoru do sítě skrz volné místo mezi Žurkovými betony VÁCLAV PEŠÁK. Asistence: Marek Šišák a Michal Tomek.
    04:28 Jakub ČECHMÁNEK - 1:1
     
    04:28
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani vyrovnávají. Z pravé strany si k brance Přerova najel JAKUB ČECHMÁNEK a zblízka usměrnil za Žurkova záda pas, který na něj adresoval zpoza brankové čáry Pilát. Asistence: Tomáš Pilát a Adam Klimek.
    01:15 Jan BILLA - 1:0
     
    01:15
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři jdou rychle do vedení. Buršík si zpracoval dlouhý pas, na pravém křídle ale pak nechal kotouč za sebou. Pro puk si nicméně dojel JAN BILLA a překonal Uherka střelou k pravé tyči na lapačku. Asistence: David Buršík a Tadeáš Hlávka.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 2. Billa (Buršík, Hlávka) – 5. Čechmánek (Pilát, Klimek), 13. Pešák (Šišák, Tomek), 49. Šišák (Tomek, Nekvapil)


    HC ZUBR Přerov: Žurek (Vojtek) – Tomiga, Da. Bárta, Škňouřil, Billa (A), Pekr, Koblížek, Janek – Hradil, Ozollapa, Kuchta – Hlávka, Švejda, Buršík (A) – Kolařík, Mašek, J. Hanák – Holík (C), Šťastný, Nášel.
    Trenér: Pavel Neuman

    Berani Zlín: Uherek (Šimšálek) – Velikovský, Šišák, Kotala, Zavřel, Burian (C), Špaňhel – Pilát, Čechmánek (A), Klimek – Nekvapil, Heš, M. Horský – Pešák, Holba, Tomek – Urban.
    Trenér: Jan Srdínko

    Rozhodčí: Grygera, Held – Kleprlík, Peluha

    Diváci: 175
    bahis siteleri