Benátky n/J – Chomutov 2:4 (kon.) | Vyškov – Kopřivnice 1:2 (kon.) | Ústí n/L – Příbram 5:6 (kon.)
Hronov – Cheb 2:3 (kon.) | Letňany – Řisuty 7:2 (kon.) | SHKM Hodonín – Havířov 2:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Opava 4:0 (kon.) | Technika Brno – Val. Meziříčí 4:2 (kon.) | Žďár n/S – Šumperk 5:0 (kon.)
Vel. Meziříčí – Nový Jičín 0:4 (kon.) | Vrchlabí – Tábor 1:2 (kon.) | Děčín – Písek 6:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
HK Opava
Sobota 04.11.2023, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 2. liga skupina Východ • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:54 Lukáš ENDÁL - 4:0
     
    56:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři přidávají čtvrtý gól. LUKÁŠ ENDÁL se v přesilové hře z pravé strany nacpal až před bránu, kde ,ačkoliv byl faulován, v pádu dokázal zasunout puk za opavského brankáře. Asistence: Marek Kopic, Filip Pártl.
     
    55:12
    Vyloučení v týmu HK Opava:
    Tomáš Káňa – 2 min., hákování.
     
    54:16
    Další skvělá příležitost domácích! Tomáš Křehlík dostal nabito na pravý kruh, odkud z první vystřelil. Dalším skvělým zákrokem se však předvedl Marek Slíž!
     
    53:20
    Na druhé straně se díky urputnosti a šikovným rukám dostal až před bránu Kopic, jenž zakončoval mezi Slížovy betony! Brankář hostů v těchto místech ale mezírku nenechal!
     
    52:15
    Tomáš Krupa se ve vlastním oslabení dostal do úniku! Při kličce ho ale z rovnováhy dostal skvěle se navrátivší Tecl, útočník Opavy tak nakonec ani nezakončil!
     
    50:24
    Vyloučení v týmu HK Opava:
    Jan Vojtovič – 2 min., nedovolené bránění.
     
    49:00
    Opava nyní hodně riskuje a i při útoku soupeře nechává své útočníky připravené na rychlý protiútok. To se Slezanu málem nyní vyplatilo, kdež se po rychlém přesunu hry dostal ke střele z první z levého kruhu Štindl. Jeho pokus ale zlikvidoval Maláč.
     
    46:20
    Bruslaři se nyní dostali zadarmo do obrovské šance, když poslední bek Opavy za sebou zapomněl puk! Do stoprocentní střelecké příležitosti se dostal Milan Valášek, kterého ale naprosto fantastickým zákrokem zlikvidoval Marek Slíž!
    43:12 Milan VALÁŠEK - 3:0
     
    43:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se dostávají do tříbrankového vedení. Nahozený puk dojel jako první MILAN VALÁŠEK, jenž nic nevymýšlel a od levého mantinelu vystřelil na přední tyč. Slíž i díky cloně zareagoval pozdě. Asistence: Jan Novák, Adam Dvořák.
     
    39:30
    Vyloučení v týmu HK Opava:
    Tomáš Káňa – 2 min., podrážení.
     
    39:17
    Adam Dvořák dostal nabito na pravou stranu, kde měl plno času si připravit ránu. Havlíčkobrodský obránce si udělal ještě dva kroky dopředu, jeho dělovku však zlikvidoval Slíž. Hosté poté ještě Dvořáka faulovali.
    35:29 David VALA - 2:0
     
    35:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři nakonec obrovský tlak proměňují ve druhou branku. DAVID VALA se nyní zaskvěl skvělou individuální akci, kdy sám objel celé útočné pásmo a z vrcholku levého kruhu zakončil nádhernou střelu do vinglu. Asistence: Luboš Voříšek, Vojtěch Holenda.
     
    34:31
    Nádherná šance Havlíčkova Brodu! Dominik Vacík se po krásné nahrávce dostal do přečíslení dva na jednoho, kdy nahrával na osu hřiště Marku Kopicovi! Ten ovšem znovu narazil na fantastického Marka Slíže!
     
    32:36
    Do obrovské šance se dostal Valášek, jenž ale nedokázal procedit výborně chytajícího Slíže. K dorážce se poté ještě dostal Křehlík, ani ten ale z úhlu nedokázal dopravit puk za brankovou čáru!
     
    31:03
    K trestnému střílení se postavil Lukáš Endál, jenž si snažil položit Slíže kličkou, mladý gólman ale pohotově hokejkou vypíchl soupeři kotouč!
     
    31:03
    Vyloučení v týmu HK Opava:
    Matúš Lehotský – TS, sekání.
     
    31:03
    Marek Kopic se dostal do úniku, hosté ho nakonec zastavili jen za cenu faulu!
     
    30:15
    Dominik Vacík vyslal solidní ránu od modré čáry, kterou Slíž vyrazil jen napravo od sebe. Tam rychle přijel Roman Čermák, jenž ovšem z první těsně prostře přestřelil bránu soupeře!
     
    26:48
    Opava se nyní i s trochou štěstí dostala do zajímavé šance, když se puk odrazil příhodně pro Bradu, jenž byl chvíli sám před bránou! Z velké blízkosti se mu však nepodařilo překonat připraveného Maláče.
     
    24:00
    Na druhé straně se sám před bránou objevil Lukáš Endál, jenž se pokusil překonat Slíže bekhendovou kličkou! Brankář hostů ale úspěšně zakročil. K dorážce se posléze dostal ještě Filip Pártl, ten ale přestřelil bránu hostů!
     
    19:04
    Na druhé straně se ke střele dostal Holenda. Slíž vyrazil jen na připraveného Voříška, jenž však velké šanci nedokázal prostřelit opavského gólmana!
     
    18:46
    Nahození Štěpánka od modré nebezpečně tečoval Buršík! Maláč však stačil zareagovat a šanci soupeře zlikvidoval!
     
    17:34
    Hosté nyní sehráli dobrou kombinaci, kdy se na její konci dostal ke střele z mezikruží David Dobša! Opavský útočník však dobrou střeleckou pozici promarnil, mířil totiž přímo do připraveného brankáře domácích!
     
    16:27
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Roman Čermák – 2 min., vysoká hůl.
     
    15:36
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod:
    Filip Pártl – 2 min., hákování.
    14:27 Marek TECL - 1:0
     
    14:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři využívají své aktivity a po zásluze jdou do vedení! Od modré čáry vstřelil Dominik Vacík, jehož ránu poté šikovně tečoval Tomáš Křehlík do nohy MARKA TECLA, jenž tak se štěstím skóroval. Asistence: Tomáš Křehlík, Dominik Vacík.
     
    07:10
    Vyloučení v týmu HK Opava:
    Marek Brada – 2 min., krosček.
     
    03:50
    Bruslaři se už radovali z gólu, rozhodčí ale rozpažil! Voříšek našel na ose hřiště volného Petra Kuchtu, jenž z první vystřelil k levé tyči. Havlíčkobrodský kapitán se již radoval ze vstřelené branky, nakonec to ale vypadalo, že trefil pouze tyč!

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 15. Tecl (Křehlík, D. Vacík), 36. Vala (Voříšek, Holenda), 44. Valášek (J. Novák, Dvořák), 57. Endál (Kopic, Pártl)


    BK Havlíčkův Brod: Maláč (Nedvěd) – J. Novák (A), Dvořák, D. Vacík, Čermák, Vala, Zych – Tecl, Valášek, Křehlík – Endál, Pártl, Kopic – Holenda, Kuchta (C), Voříšek (A) – Janko.
    Trenér: Aleš Kraučuk

    HK Opava: Slíž (Nowak) – Ervasti, Lehotský, Thiel, Štěpánek, Šindelář (C), Jak. Ludvík – Stuchlík, Krupa, Beránek – Káňa, Kadula, Brada – Štindl (A), Dobša, Häring – Rousek (A), Vojtovič, Buršík.
    Trenér: Pavel Zdráhal

    Rozhodčí: Michael Kohoutek – Kristýna Hájková, Patrik Landsmann

    Diváci: 359
    bahis siteleri