Olomouc – Pardubice 2:5 (kon.) | Jihlava – Přerov 4:3 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 0:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Litvínov 5:1 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 2:3 (po pr.) | Vítkovice – Zlín 2:5 (kon.)
K. Vary – Sparta 4:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Mountfield HK
Sobota 04.11.2023, 12:00 • Svijanská Aréna, Liberec • DHL Extraliga juniorů • Skupina Západ
Partner:
     
    50:37
    Jan Pavelka ztratil kotouč při kombinaci s jeho kolegou z obrany. K odraženému puku se dostal Lukáš Plos, jenž v parádní střelecké pozici trefil pouze betony Mrázka.
     
    49:35
    Výtečný Schnattinger drží Liberec ve hře! Matěj Beneš se podobně jako na konci druhé třetiny prodral libereckou obranou a hnal se sám na libereckého brankáře. Ten jej vybruslil ze střeleckého úhlu a následně zlikvidoval jeho zakončení.
     
    45:37
    Přichází komplikace pro hradecké. Jakub Aschenbrenner byl oceněn dvěma trestnými minutami za sekání libereckého kapitána.
    39:47 Vojtěch ASCHENBRENNER - 0:1
     
    39:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tu přece jen máme vodní branku zápasu. Matěj Beneš se před útočnou modrou dobře prosmýkl liberecké obraně a následně servíroval kotouč přes osu hřiště. Zde stál výborně postavený VOJTĚCH ASCHENBRENNER, jenž překonává Schnattingera střelou pod víko. Asistence: Matěj Beneš, Michal Beneš.
     
    33:32
    Příliš velká razance při napadání stála Liberec nejen útočné pásmo ale také vyrovnanost hráčů na ledové ploše. Adam Kofroň si jde odpykat trest za vysokou hůl.
     
    31:49
    Krásná individuální akce Lukáše Plose brankou nekončí! Nejproduktivnější hráč Liberce si několikrát obkroužil Mrázkovu branku, poté přebruslil unavené beky Mountfieldu a snažil se zakončit za zmateného brankáře hostí. Jeho střela se od betonů jen těsně odrazil ven z branky.
     
    24:41
    Krásná kličkovaná Vojtěcha Hoise brankou nekončí! Libercký forvard si před útočnou modrou čarou dobře vymíchal hradeckou obranu, ovšem před brankáře Mrázek chtěl ještě vylepšit pozici pro najíždějícího spoluhráče, tomu však přijel kotouč na paty.
     
    23:10
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Damian Hrabčák – 5 min. + OK, bitka, odpyká Samuel Jansa.

    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Jakub Aschenbrenner – 2 min., hrubost.
     
    19:12
    Tvrdou střelu od modré čáry v podání Matěje Havlíčka výborně zachytil Michael Schnattinger, jenž podržel svůj tým.
     
    04:19
    První vyložená šance zápasu! Ondřej Zámečník se prosmýkl liberecké obraně a v samostatném úniku zahrozil. Betonem jeho pokus pokryl brankář Schnattinger.

    Ondřej Gajdáček

    Branky a nahrávky: 40. V. Aschenbrenner (Ma. Beneš, Mi. Beneš)


    Bílí Tygři Liberec: Schnattinger (Hambálek) – Koštoval (A), A. Král, Galvas, P. Průšek, Meisel, Pilíšek, Jarabko – Jenčovský (C), Plos (A), Handl – S. Jansa, Janata, Hois – Prokůpek, Křížek, Vološín – Hrabčák, Kofroň.
    Trenér: Valdemar Jiruš

    Mountfield HK: Mrázek (Tuček) – J. Aschenbrenner, Havlíček, Mi. Veselý, Pavelka, Hrbek, Bezpalec, Samek – V. Aschenbrenner, Mi. Beneš, Ma. Beneš – Prášek, T. Hora, Dommers – Mach, Matašovský, Jón – Vencl, Zámečník, Hrdlička.
    Trenér: Martin Vágner

    Rozhodčí: Battěk, Bernat – Juránek, Maňák
    bahis siteleri