Buffalo – Philadelphia 1:5 (kon.) | St. Louis – New Jersey 4:1 (kon.) | Edmonton – Nashville 2:5 (kon.)
Arizona – Winnipeg 3:5 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:5 (1:0, 2:3, 0:2)
Winnipeg Jets
Sobota 04.11.2023, 21:00 • Mullet Arena, Tempe • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Hokejisté Arizony mají velmi slušný vstup do nové sezony. Výkony Coyotes jsou zatím nad očekávání, což je s ohledem na to, že mají dost omezený rozpočet a aby splnili pravidla platové podlahy (opak platového stropu), tak přebírají platy nehrajících hokejistů, velmi příjemné překvapení.

    Mladý a vesmes postupně zrající kádr Arizony v prvních deseti zápasech sezony vybojoval 11 bodů a prezentuje se velmi slušnou defenzivou. Nebýt dvojzápasu s Los Angeles, během něhož Arizona inkasovala hned jedenáct branek, patřil by tento tým k nadprůměrně bránícím týmům ligy. A vzhledem k tomu, že útok také nepatří k nejhorším, je to ideální kombinace pro to, aby pouštní celek pořádně potrápil řadu týmů, sbíral výhry a klidně za pár měsíců stále byl v honbě za postupem do play-off. Přestože na predikce je zatím ještě brzy.

    Ze solidní obrany dost těží i brankářská dvojice Karel Vejmelka a Connor Ingram, kteří mají oba úspěšnost zákroků přes 91,5 % a průměr inkasovaných branek drží pod třemi góly na zápas. To je obrovský rozdíl oproti minulé sezoně, kdy oba gólmani jen tak tak drželi průměr pod třemi a půl góly a sotva se drželi kolem devadesátiprocentní úspěšnosti.

    Nespornou výhodou Kojotů pak je, že nemají vyložené střelce a naopak řada hráčů dokáže skórovat. Vždyť Michael Carcone, Jack McBain, Clayton Keller, Nick Schmaltz a Sean Durzi mají všichni po čtyřech vstřelených gólech. K tomu na tři branky dosáhl ještě Lawson Crouse. Na pozicích elitních nahravačů se pak se sedmi přihrávkami drží útočníci Matias Maccelli a Logan Cooley.
     
    Situace Winnipegu je trochu odlišná. Tento kanadský tým měl solidní vstup do sezony, navzdory nepříliš výrazným výkonům svých brankářů Connora Hellebuycka a Laurenta Brossoita, kteří prozatím nejsou takovými oporami, jak by vedení Jets chtělo a potřebovalo. Jenže v posledních třech utkáních Winnipeg prohrál, když se dohromady spojily dva faktory – špatná obrana a nevýrazný útok.

    Winnipeg rozhodně nemá špatný kádr. Má solidní ofenzivní hráče i dobré obránce a Connor Hellebuyck patří dlouhodobě k nejlepším brankářům ligy. Jenže na začátku této sezony to najednou tolik nefunguje. Je sice pravdou, že někteří hráči oproti minulému ročníku z týmu odešli, ale stále tu máme na papíře velmi dobrou soupisku, ve které se prolínají zkušenosti s dravějším mládím. Winnipeg tak i letos patří k týmům, které budou na hraně postupu a nepostupu do play-off a boj o účast v bojích o Stanley Cup bude pravděpodobně i letos velmi dramatický. Cestou z tohoto kolotoče je výraznější sáhnutí do sestavy a příchod jiných hráčů, kteří hru Jets oživí novou energií. Není tím myšlena vyloženě přestavba, ale vynucené změny, které dodají týmu nový impulz.

    Ze statistického hlediska prožívají solidní vstup do sezony hlavně Kyle Connor (6+3), Mark Scheifele (4+5) či Alex Iafallo (4+2). I z toho je zřejmé, že týmu chybí hráč, který by dirigoval ofenzivu a strhával pozornost vyloženě na sebe. Winnipegu schází hokejista, jenž by produktivně zářil a byl pomyslným faktorem X. Bez takového muže v týmu se Tryskáči pravděpodobně nezbaví nálepky sice nadprůměrného, ale nepříliš úspěšného týmu, jenž od finále konference v roce 2018 marně hledá recept na návrat mezi ligovou smetánku.
     
    Úvodní sestavy:

    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Moser, Durzi, Dermott, Dumba, Välimäki, Stecher – Keller, Hayton, Schmaltz – Maccelli, Bjugstad, Crouse – Carcone, L. Cooley, Boyd – O'Brien, McBain, Kerfoot.
    Trenér: André Tourigny

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, DeMelo, Dillon, Pionk, Samberg, Schmidt – Connor, Scheifele, Iafallo – Perfetti, Naměstnikov, Ehlers – Niederreiter, Lowry, Appleton – M. Barron, Kupari, D. Gustafsson.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: MacDougall, Blandina – Cormier, Galloway.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:33
    Lowryho pokus po protiútoku zpoza pravého kruhu zaploužil na zadní mantinel. Krátce poté se Jets dopouští ofsajdu, když nezachytili puk na modré čáře.
     
    01:45
    Úvod střetnutí nabízí spíš takové oťukávání z obou stran. První střelu na branku vyslal hostující Ehlers. Jeho pozdrav z dálky Vejmelka odvrací mimo brankoviště.
     
    02:15
    Nahození Winnipegu do útoku končí v ochranné síti.
     
    02:36
    Znovu je kotouč v hledišti. Tentokrát se tam dostal v pásmu hostujícího týmu.
     
    02:45
    Krátce po buly vystřelil z ostrého úhlu na Hellebuycka Kerfoot. První zákrok brankáře Winnipegu.
     
    04:20
    Tempo soupeřů působí prozatím trochu ospalým dojmem. To bývá risk u těchto odpoledních zápasů, hráči jsou zvyklí hrát večer a odpolední duely trochu narušují jejich standardní přípravu.
     
    04:50
    Rozhýbat se to pokusil domácí Keller, jenž od modré čáry centroval před branku na Crouseho, jenž ale netrefil letící kotouč, jenž zaletěl na zadní mantinel.
     
    05:05
    Protiútok Winnipegu, Vejmelka má kotouč pod kontrolou.
     
    05:31
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes se ubránili ve svém pásmu, založili rychlý kontraútok a JANIS MOSER se po najetí mezi kruhy dočkal pasu Maccelliho od mantinelu. Puk následně bekhendem poslal za záda Hellebuycka. Asistence: Matias Maccelli, Lawson Crouse.
    05:31 Janis MOSER - 1:0
     
    06:17
    Arizona se dopustila ofsajdu. Komerční pauza.
     
    06:50
    Arizona je po vstřelené brance jako polita živou vodou. Rázem je aktivní, rychle se pohybuje po ledě a daří se jí vytvářet soupeři problémy.
     
    07:22
    A teď si domácí navíc svou aktivitou vymodlili faul, když Morrissey za svou brankou trefil soupeře holí do obličeje.
     
    07:45
    Jets vyhodili přes všechny čáry do bezpečí.
     
    08:06
    Opětovné vyhození hostujícího týmu. Zatím přesilovka Arizoně moc nevychází.
     
    09:03
    Keller skvěle protlačil puk před branku Winnipegu, kde se ho Cooley snažil dotlačit za záda brankáře protečováním, ale Hellebuyck jej vytěsnil betonem na zadní mantinel!
     
    09:22
    Hosté v plném počtu.
     
    10:28
    Morrissey zůstal po návratu z trestné lavice více než minutu na ledě a je součástí i útoku svého týmu. Jeho střela zpoza kruhů však zaduněla pouze o mantinel.
     
    10:50
    Domácí se vymanili z tlaku, který na ně Winnipeg vytvořil. Ale mají dál problémy s napadáním soupeře. Ten je povzbuzen ubráněným oslabením.
     
    11:24
    Nakonec se povedlo Bjugstadovi projet středním pásmem a rychle nahodit na Hellebuycka, jenž ale kotouč sráží do strany.
     
    11:55
    Teď je zase aktivnější Arizona, která se nasáčkovala do útočného pásma.
     
    12:07
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes:
    Logan Cooley – 2 min., sekání.
     
    12:07
    Komerční pauza.
     
    12:23
    Dermott mezi kruhy zachytil puk a vyhazuje ho přes všechny čáry.
     
    12:35
    Jets zastavuje v návratu do útoku postavení mimo hru.
     
    13:10
    Domácí znovu vyhazují kotouč do bezpečí. Brání oslabení obdobně jako Winnipeg, tedy velmi dobře.
     
    13:24
    Hosté vybojovali alespoň vhazování v útočném pásmu, když nahozením nutí Vejmelku přerušit hru.
     
    13:50
    Hráči v bílém musí znovu hledat cestu do útoku z vlastní třetiny.
     
    14:01
    Hra je po přechodu Winnipegu do útoku přerušena. Puk skončil v ochranné síti, vhazuje se před Vejmelkou.
     
    14:07
    Domácí v plném počtu.
     
    14:29
    Keller to zkoušel z hodně ostrého úhlu z pravé strany. Skulinu nenašel, trefil boční síťku.
     
    15:20
    Hra se přesunula před Vejmelku. Dělovka Pionka od modré čáry neprošla skrz mezikruží.
     
    15:49
    Domácí dostali puk do středního pásma. Vejmelka nakonec při těchto 40 sekundách, kdy byli Jets v útoku, nebyl ohrožen.
     
    16:25
    Pro Vejmelku to zatím není snadný zápas, vůbec totiž nedostává šanci dostat se do tempa. Zatím čelil pouze dvěma střelám a v brankovišti chladne.
     
    17:18
    Icing Winnipegu po nezachycené přihrávce zpoza branky. Vhazovat se bude před Hellebuyckem.
     
    17:55
    Nepříjemná rána Morrisseye z levého kruhu z nápřahu, kterou navíc tečoval Perfetti vedle branky. Vejmelku puk trefil někam do hrudi a odrazil se obloučkem mimo brankoviště.
     
    18:07
    Zakázané uvolnění Arizony.
     
    18:58
    Coyotes se nyní převážně brání. Po odražení jednoho z útoků se Connorovi povedlo proniknout do útoku po pravém mantinelu a křižným pasem hledal spoluhráče na levé straně brankoviště. Prudký pas adresáta nenašel.
     
    19:35
    Arizona je po delším herním úseku usazena v útočné třetině a zkouší ještě v samém závěru vymyslet nějakou dobrou střeleckou pozici.
     
    19:46
    Zblokovaná střela Carconeho končí v ochranné síti.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina žádnou strhující podívanou nenabídla. Arizona vyhrála na střely 6-4 a na góly vede 1:0, když jediným úspěšným byl v šesté minutě Janis Moser. Zápas působí v mnoha pasážích ospalejším dojmem a je prozatím zcela otevřený – žádný z týmů neměl viditelnou herní převahu.
     
    Další třetina začne přibližně v 21:58.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:48
    Pionk prověřil připravenost Karla Vejmelky na začátku druhé třetiny.
     
    21:06
    Hra se přesunula před branku Winnipegu a Durziho jedovka od modré byla zblokována těsně před brankovištěm před chvílí střílejícím Pionkem.
     
    21:32
    Icing Kojotů, kteří se chtěli rychle vrátit do útočného pásma.
     
    21:52
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes:
    Sean Durzi – 2 min., nedovolené bránění.
     
    22:00
    Rychlé vyhození Arizony přes všechny čáry.
     
    22:25
    Domácí ubránili další výpad soupeře a znovu vyhazují do bezpečí.
     
    22:49
    Scheifele zpoza branky hledal v levém kruhu Connora, jehož prudkou střelu z voleje Vejmelka zachytil.
     
    22:57
    Po buly dostávají domácí puk pryč ze své třetiny.
     
    23:35
    Hosté dlouze kombinují v útočném pásmu. Střeleckým pokusům ale schází přesnost.
     
    23:52
    Hosté v plném počtu.
     
    23:58
    Jets pokračují v tlaku i po skončení přesilovky.
     
    24:08
    Nakonec se ale domácím povedlo vybojovat puk, dostat ho z pásma a rychle prostřídat.
     
    24:37
    Vejmelka přerušuje hru po nahození soupeře, když zachytává odražený puk od zadního mantinelu.
     
    25:33
    Chyba domácích ve vlastním pásmu, ztráta puku a rychlý střela Scheifeleho, která ale končí až v ochranné síti. Spálená nečekaná příležitost.
     
    25:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Přestože byl Winnipeg zatím ve druhé třetině lepší, po hrubce Scheifeleho se domácím daří zvýšit na 2:0! Scheifele zariskoval křižnou přihrávku zpoza vlastní branky, kterou ale mezi kruhy zachytil Jack McBain, který rychle vystřelil a LIAM O'BRIEN byl následně dostatečně důrazný před brankovištěm a puk protlačil do branky. Asistence: Jack McBain.
    25:49 Liam O'BRIEN - 2:0
     
    26:53
    Icing Arizony. Crouseho pobídka nenašla svého adresáta.
     
    27:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    NINO NIEDERREITER si najel před branku Vejmelky a výborně protečoval střílenou přihrávku Appletona od pravého mantinelu. Winnipeg snižuje na 1:2! Asistence: Mason Appleton, Josh Morrissey.
    27:31 Nino NIEDERREITER - 2:1
     
    28:10
    Jets jsou znovu v útočném pásmu. Střelu Dillona zpoza kruhů Vejmelka likviduje. Komerční pauza.
     
    28:16
    Appleton po buly vypálil na Vejmelku, která vyráží puk svým betonem. Český brankář připisuje už jedenáctý zákrok.
     
    28:51
    Nezachycená přihrávka hostujícího týmu na útočné modré, icing.
     
    29:13
    Schmaltz a hned po něm Hayton pronikli až před brankoviště Hellebuycka, jenž nyní měl spoustu práce s tím, aby své území uhájil. Schmaltzovu střelu vyrazil před sebe a Hayton se k dorážce nedostal.
     
    30:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají na 2:2! Naměstnikov poslal křižnou přihrávku z pravého kruhu do toho levého, odkud BRENDEN DILLON i poměrně se štěstím trefil přesouvajícího se Vejmelku mezi betony. Asistence: Vladislav Naměstnikov, Cole Perfetti.
    30:05 Brenden DILLON - 2:2
     
    31:30
    Zodpovědnost na sebe nyní v útočném pásmu vzal Sean Durzi, který ale ani dvěma střelami nedokázal propálit brankáře Hellebuycka. Arizona se snaží zrychlit hru a trochu převzít iniciativu.
     
    32:02
    Dlouho to ale domácím netrvalo, Winnipeg se znovu usazuje v útočném pásmu.
     
    32:25
    Krátce po nepřesné střele Perfettiho z pravé strany se kotouč dostává do ochranné sítě za brankou Arizony. Komerční pauza.
     
    32:49
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets:
    Brenden Dillon – 2 min., držení.
     
    33:06
    Appleton obral u pravého mantinelu Schmaltze o puk a vyvezl ho do bezpečí.
     
    33:35
    Prudkou ránu Durziho od modré čáry podle všeho zblokoval jeho spoluhráč Keller. A kotouč se odrazil do středního pásma.
     
    34:22
    Rozháraná kombinace Arizony ústí v další vyhození Winnipegu.
     
    34:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak přeci to domácí v přesilovce dokázali a vrací se do vedení! Tři sekundy před návratem potrestaného Dillona přišla střela Carconeho z pravého kruhu, kterou Hellebuyck vyrazil jen před sebe, odkud posunul Bjugstad mezi kruhy a LAWSON CROUSE doráží puk do branky. Asistence: Nick Bjugstad, Michael Carcone.
    34:47 Lawson CROUSE - 3:2
     
    35:07
    Komerční pauza.
     
    36:29
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes:
    Barrett Hayton – 2 min., nedovolené bránění.
     
    36:52
    Rána Schmidta zpoza pravého kruhu neprošla skrz obranu k brance domácích.
     
    37:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají přesilovou hru a vyrovnávají opět skóre zápasu! Nikolaj Ehlers parádně nacentroval z kruhu pro vhazování před branku Vejmelky, kam si sjel NINO NIEDERREITER a protečoval puk do branky. Druhé gólové protečování Niederreitera v tomto utkání. Asistence: Nikolaj Ehlers, Neal Pionk.
    37:01 Nino NIEDERREITER - 3:3
     
    38:10
    Iafallo vypálil prudkou střelu z levé strany, ale branku Arizony přestřelil. Domácí se nyní brání jednotlivým ztečím soupeře.
     
    38:44
    Connor dostal pas do jízdy, rychle vystřelil z pravé strany a ještě si sám svou střelu dorazil. Vejmelka teď nadvakrát výrazně podržel svůj tým a nepouští Winnipeg do vedení.
     
    39:27
    Icing Winnipegu po nepřesné rozehrávce z vlastní třetiny.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina zápasu mezi Arizonou a Winnipegem přinesla zcela jiný obrázek hry, než tomu bylo v první dvacetiminutovce. Napadalo celkem pět branek. Arizona napřed přišla o vedení 2:0 a pak neudržela vedení 3:2, k němuž se propracovala v přesilovce. Jets totiž rovněž v přesilovce tři minuty před koncem vyrovnali.
     
    Další třetina začne přibližně v 22:55.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:38
    Winnipeg se na začátku třetí třetiny natlačil do útoku. Arizona nakonec vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    40:44
    Vejmelka si snadno sáhl lapačkou pro letící kotouč a přerušuje hru.
     
    40:59
    Arizona se přesunula k rychlému útoku do pásma Winnipegu, Durzi hledal rozjetého McBaina, jenž narazil na připravený Hellebuyckův beton.
     
    42:18
    Cooley prokázal svou rychlost, prosvištěl přes celé kluziště do útočného pásma a pak ještě po objetí branky rozehrál na modrou čáru, odkud Valimaki míjí svůj cíl.
     
    43:11
    Vejmelka musel vykopnout betonem letící střelu Gustafssona z levého kruhu. Puk zamířil trochu jinam, než Vejmelka čekal.
     
    43:23
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se ujímají vedení! BRENDEN DILLON krásnou střelou z okraje levého kruhu na vzdálenější tyč překonal českého brankáře! Asistence: Mason Appleton, Adam Lowry.
    43:23 Brenden DILLON - 3:4
     
    43:46
    Morrissey pálil z pravé strany a napálil pravou tyč Vejmelkovy brány! Teď měla Arizona velké štěstí.
     
    45:19
    Winnipeg je v těchto chvílích aktivnějším týmem. Arizona se nemůže pořádně dostat k puku a udržet se na něm. Jets naopak vyráží k jednomu útoku za druhým a touží po navýšení vedení.
     
    46:25
    Krátký výlet Arizony do útoku, avšak Durzi na modré čáře prohrál souboj o puk.
     
    46:47
    Další výlet domácích už končí dokonce střelou, byť sraženou protihráčem do ochranné sítě. Komerční pauza.
     
    47:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tohle je už je pro Arizonu špatné. Dillonova střela propadla Vejmelkovi za záda a puk zůstal stát na brankové čáře. Jako první se zorientoval NINO NIEDERREITER, který doklepl kotouč do sítě a zkompletoval hattrick! Asistence: Adam Lowry, Brenden Dillon.
    47:16 Nino NIEDERREITER - 3:5
     
    48:36
    Stecher byl trefen kotoučem po nahození Samberga do brady a končí otřesen na ledě. Rychle se sice zvedá, ale pospíchá do kabiny. Snad z toho vzejde bez nějaké zlomeniny v obličeji.
     
    50:05
    Nepříliš důrazná střela Dumby od modré čáry. Hellebuyck má kotouč v lapačce. Komerční pauza.
     
    50:50
    Niederreiter ještě nemá dost a rád by ještě rozšířil svůj gólový účet. Jeho bekhendovou střelu Vejmelka vyráží.
     
    51:27
    Na druhé straně se Kerfoot dostal do zakončení, ale končí to stejně – Hellebuyck vyráží.
     
    52:00
    Domácí se pokusili o rychlý brejk s přihrávkou na útočnou modrou, ale je z toho jen icing.
     
    53:15
    Arizoně se pomaličku krátí čas na to, aby s výsledkem něco udělala. Navíc Pionk nyní hrozil na opačné straně a Vejmelka musel zasahovat vyrážečkou.
     
    54:20
    Hraje se nahoru a dolů s rychlými ztráty puku z obou stran.
     
    54:33
    Pozměnil to Valimaki, který se zasekl s pukem u modré čáry a počkal na doplnění v útočném pásmu.
     
    54:46
    Arizona bude hrát přesilovku! DeMelo se provinil podražením. Komerční pauza.
     
    55:18
    Lowry vyvezl puk do bezpečí a chvilku jej podržel v pásmu Arizony.
     
    55:52
    Barron si zaútočil v oslabení po levém křídle a z ostrého úhlu vyslal pozdrav Vejmelkovi.
     
    56:23
    Maccelli z mezikruží minul branku Hellebuycka. Arizona se nyní drží v útočném pásmu.
     
    56:43
    Další dvě nepřesné střely, které následuje vyhození hostujícího týmu.
     
    56:46
    Hosté v plném počtu.
     
    57:28
    Scheifele zachytil bekhendový pas na útočnou modrou a dostal se v podstatě za obranu Arizony. Vejmelka jeho bekhendovou střelu likviduje a přerušuje hru.
     
    57:53
    Vejmelka vyrazil na střídačku, domácí hrají v šesti.
     
    58:01
    Hellebuyck chytá do lapačky Crouseho střelu k pravé tyči. Vhazuje se v pásmu Winnipegu.
     
    58:20
    Pár rychlých přihrávek Arizony vyústilo v šanci Crouseho před brankovištěm, ale jeho protečování vyletělo do ochranné sítě.
     
    58:50
    Durziho střelu od modré Hellebuyck neudržel a Arizona pokračuje v náporu.
     
    59:11
    Nahození před branku, kde znovu operoval Crouse, jenž tentokrát ale orazítkoval zadní mantinel.
     
    59:30
    Coyotes jsou stále v útočném pásmu a kombinují.
     
    59:40
    Hostům se povedlo vyvézt puk do středního pásma. Přestože se nepovedlo trefit prázdnou branku, teď už je de facto rozhodnuto.
     
    Konec zápasu.
     
    Winnipeg ukořistil na ledě Arizony dva body za vítězství 5:3, když v utkání sice dvakrát prohrával, ale v obou případech dokázal skóre dorovnat a ve třetí třetině strhnul naopak vedení na svou stranu po gólech Dillona a Niederreitera, jenž dokonce nasázel v dnešním utkání hattrick.
     
    Statistika
    Střely na bránu: 26 – 27 | Přesilová hra: 1/3 – 1/3 | Trestné minuty: 6 – 6

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Karel Vejmelka (ARI) – 22 zákroků, 5 OG, úspěšnost 81,5 %, odchytal 57:52
    Connor Hellebuyck (WPG) – 23 zákroků, 3 OG, úspěšnost 88,5 %, odchytal 60:00

    Česká a slovenská stopa
    Karel Vejmelka (ARI) – 22 zákroků, 5 OG, úspěšnost 81,5 %, odchytal 57:52

    Tři hvězdy utkání
    1. Nino Niederreiter (WPG) 3+0
    2. Brenden Dillon (WPG) 2+1
    3. Lawson Crouse (ARI) 1+1 (23:37:05)

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 6. Moser (Maccelli, Crouse), 26. O'Brien (McBain), 35. Crouse (Bjugstad, Carcone) – 28. Niederreiter (Appleton, Morrissey), 31. Dillon (Naměstnikov, Perfetti), 38. Niederreiter (Ehlers, Pionk), 44. Dillon (Appleton, Lowry), 48. Niederreiter (Lowry, Dillon)


    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Moser, Durzi, Dermott, Dumba, Välimäki, Stecher – Keller (A), Hayton, Schmaltz (A) – Maccelli, Bjugstad, Crouse (A) – Carcone, L. Cooley, Boyd – O'Brien, McBain, Kerfoot.
    Trenér: André Tourigny

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey (A), DeMelo, Dillon, Pionk, Samberg, Schmidt – Connor, Scheifele (A), Iafallo – Perfetti, Naměstnikov, Ehlers – Niederreiter, Lowry (C), Appleton – M. Barron, Kupari, D. Gustafsson.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: MacDougall, Blandina – Cormier, Galloway

    Diváci: 4600
    bahis siteleri