Buffalo – Philadelphia 1:5 (kon.) | St. Louis – New Jersey 4:1 (kon.) | Edmonton – Nashville 2:5 (kon.)
Arizona – Winnipeg 3:5 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:5 (1:0, 2:3, 0:2)
Winnipeg Jets
Sobota 04.11.2023, 21:00 • Mullet Arena, Tempe • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:16 Nino NIEDERREITER - 3:5
     
    47:16
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tohle je už je pro Arizonu špatné. Dillonova střela propadla Vejmelkovi za záda a puk zůstal stát na brankové čáře. Jako první se zorientoval NINO NIEDERREITER, který doklepl kotouč do sítě a zkompletoval hattrick! Asistence: Adam Lowry, Brenden Dillon.
    43:23 Brenden DILLON - 3:4
     
    43:23
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets se ujímají vedení! BRENDEN DILLON krásnou střelou z okraje levého kruhu na vzdálenější tyč překonal českého brankáře! Asistence: Mason Appleton, Adam Lowry.
    37:01 Nino NIEDERREITER - 3:3
     
    37:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají přesilovou hru a vyrovnávají opět skóre zápasu! Nikolaj Ehlers parádně nacentroval z kruhu pro vhazování před branku Vejmelky, kam si sjel NINO NIEDERREITER a protečoval puk do branky. Druhé gólové protečování Niederreitera v tomto utkání. Asistence: Nikolaj Ehlers, Neal Pionk.
    34:47 Lawson CROUSE - 3:2
     
    34:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak přeci to domácí v přesilovce dokázali a vrací se do vedení! Tři sekundy před návratem potrestaného Dillona přišla střela Carconeho z pravého kruhu, kterou Hellebuyck vyrazil jen před sebe, odkud posunul Bjugstad mezi kruhy a LAWSON CROUSE doráží puk do branky. Asistence: Nick Bjugstad, Michael Carcone.
    30:05 Brenden DILLON - 2:2
     
    30:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají na 2:2! Naměstnikov poslal křižnou přihrávku z pravého kruhu do toho levého, odkud BRENDEN DILLON i poměrně se štěstím trefil přesouvajícího se Vejmelku mezi betony. Asistence: Vladislav Naměstnikov, Cole Perfetti.
    27:31 Nino NIEDERREITER - 2:1
     
    27:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    NINO NIEDERREITER si najel před branku Vejmelky a výborně protečoval střílenou přihrávku Appletona od pravého mantinelu. Winnipeg snižuje na 1:2! Asistence: Mason Appleton, Josh Morrissey.
    25:49 Liam O'BRIEN - 2:0
     
    25:49
    Arizona právě vstřelila branku!
    Přestože byl Winnipeg zatím ve druhé třetině lepší, po hrubce Scheifeleho se domácím daří zvýšit na 2:0! Scheifele zariskoval křižnou přihrávku zpoza vlastní branky, kterou ale mezi kruhy zachytil Jack McBain, který rychle vystřelil a LIAM O'BRIEN byl následně dostatečně důrazný před brankovištěm a puk protlačil do branky. Asistence: Jack McBain.
    05:31 Janis MOSER - 1:0
     
    05:31
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes se ubránili ve svém pásmu, založili rychlý kontraútok a JANIS MOSER se po najetí mezi kruhy dočkal pasu Maccelliho od mantinelu. Puk následně bekhendem poslal za záda Hellebuycka. Asistence: Matias Maccelli, Lawson Crouse.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 6. Moser (Maccelli, Crouse), 26. O'Brien (McBain), 35. Crouse (Bjugstad, Carcone) – 28. Niederreiter (Appleton, Morrissey), 31. Dillon (Naměstnikov, Perfetti), 38. Niederreiter (Ehlers, Pionk), 44. Dillon (Appleton, Lowry), 48. Niederreiter (Lowry, Dillon)


    Arizona Coyotes: Vejmelka (Ingram) – Moser, Durzi, Dermott, Dumba, Välimäki, Stecher – Keller (A), Hayton, Schmaltz (A) – Maccelli, Bjugstad, Crouse (A) – Carcone, L. Cooley, Boyd – O'Brien, McBain, Kerfoot.
    Trenér: André Tourigny

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey (A), DeMelo, Dillon, Pionk, Samberg, Schmidt – Connor, Scheifele (A), Iafallo – Perfetti, Naměstnikov, Ehlers – Niederreiter, Lowry (C), Appleton – M. Barron, Kupari, D. Gustafsson.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: MacDougall, Blandina – Cormier, Galloway

    Diváci: 4600
    bahis siteleri