Carolina – Buffalo 3:2 (po pr.) | Montreal – Tampa 3:5 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 2:4 (kon.)
NY Rangers – Detroit 5:3 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:5 (kon.) | Arizona – Seattle 4:3 (1:0 po s.n.)
Calgary – Nashville 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 0:2 (kon.) | Colorado – New Jersey 6:3 (kon.)
San Jose – Philadelphia 2:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Philadelphia Flyers
Středa 08.11.2023, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Žraloci se po půl roce zahryzli, schytali to Letci
     
    Statistika
    Střely na bránu: 19 – 39 | Přesilová hra: 1/5 – 0/4 | Trestné minuty: 37 – 37

    Kdo se postavil do brankoviště?
    Mackenzie Blackwood (SJS) – 38 zákroků, 1 OG, úspěšnost 97,4 %, odchytal 60:00
    Samuel Ersson (PHI) – 17 zákroků, 2 OG, úspěšnost 89,5 %, odchytal 58:28

    Česká a slovenská stopa
    Jan Rutta (SJS) – 0+0, 0 účast, 0 střel na bránu, TM 2, čas na ledě 21:54
    Tomáš Hertl (SJS) – 0+0, 0 účast, 4 střely na bránu, TM 0, čas na ledě 22:47
    Filip Zadina (SJS) – 0+0, 0 účast, 1 střela na bránu, TM 0, čas na ledě 11:02

    Tři hvězdy utkání
    1. Mackenzie Blackwood (SJS) – 38 zákroků
    2. Anthony Duclair (SJS) – 1+1
    3. Joel Farabee (PHI) – 1+0 (07:26:17)
     
    Utkání přihlíželo 10 074 diváků.
     
    Čekání je u konce! San Jose se dočkalo vítězství v ostrém zápase po dlouhých šesti měsících, v domácí aréně zdolalo těsným výsledkem 2:1 Philadelphii.

    Důležitý vedoucí gól obstaral hned ve 2. minutě Anthony Duclair. Náskok navýšil ve 37. minutě trefou z přesilovky William Eklund, ovšem za hosty odpověděl o dvě minuty později Joel Farabee. Byť měli Letci ve třetí dvacetiminutovce výrazně navrch, tak se kýženého srovnání nedočkali, v největší šanci Hathaway neuspěl v úniku. Závěr se nesl v nervózním duchu, hned tři hokejisté inkasovali osobní desetiminutové tresty.

    Navzdory vítězství zůstávají svěřenci trenéra Quinna v tabulce poslední, se třemi body ztrácí na předposlední Edmonton zaostává dvoubodovým rozdílem. Philadelphia zůstává s jedenácti body na Východě čtrnáctá.
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Po závěrečné siréně se do sebe ještě pustili Nikita Ochoťuk a Travis Konecny, i oni si vykoledovali desetiminutový trest.
     
    59:57
    Nervy pracují. Ještě před vhozením puku do hry inkasovali osobní desetiminutový trest za vzájemnou výměnu názorů Anthony Duclair a Scott Laughton.
     
    59:57
    Černá série Sharks s největší pravděpodobností skončí! Střelu Farabeeho z mezikruží Blackwood vyrazil, následné nahození podržel ve výstroji. Hosté mají na vyrovnání bez čtyř desetin tři vteřiny, buly proběhne po levici gólmana San Jose.
     
    59:09
    Mikael Granlund obhodil konkurenta, jenže přitom ztratil rychlost a nechal se předskočit jiným konkurentem, takže zakončovat do prázdné brány nemohl.
     
    58:34
    Po zakázaném uvolnění San Jose si John Tortorella pochopitelně vzal oddechový čas, po jeho vypršení zůstává Samuel Ersson na střídačce.
     
    58:15
    Do útočného pásma nahazoval Travis Konecny, nicméně spoluhráče nenašel, Sean Couturier nenatlačil tělo před Kylea Burroughse.
     
    57:42
    Definitivní razítko na vítězství Sharks mohl dát Anthony Duclair, jenž forhendovým blafákem roztáhl Erssona, jenže pak mířil pouze do bočního oblouku brány.
     
    57:22
    San Jose je čím dál tím blíže vítězství. Vyhozením se prezentoval Burroughs, Jegor Zamula následně nepřesně rozehrával.
     
    56:37
    Zdánlivě snadný puk pro Erssona, avšak gólman zaváhal a nechybělo moc, aby Mike Hoffman trestal, forhendem mířil vedle levé tyče.
     
    56:00
    Spoluhráčům vypomohl s rozehrávkou Mackenzie Blackwood a poradil si na jedničku, vyrážečkou rozehrál na osamoceného Ochoťuka.
     
    55:14
    Do pravého kruhu obdržel ideální přihrávku do hokejky Kevin Labanc, Kanaďan vypálil přílepem vysoko nad cílové zařízení.
     
    55:06
    Rozjetý Sean Couturier marně čekal na pas od Travise Konecnyho, bránící Jan Rutta přizvedl kus černé gumy mimo hrací plochu.
     
    54:36
    Tomáši Hertlovi nevyšlo obtočení soupeřovy svatyně. Ersson zakročil betonem, následně pokryl i forhendovou dorážku Duclaira.
     
    54:06
    Možnost brejku se otevírala před Givanim Smithem, tomu se ovšem nepovedlo tělem přetlačit Camerona Yorka.
     
    53:36
    Opět si o pozornost řekl Joel Farabee, jenž volil přihrávku na Scotta Laughtona, jenž za kotoučem natahoval hokejku neúspěšně.
     
    53:03
    Joel Farabee po levém mantinelu posunul dopředu Bobbyho Brinka, který neuspěl jeden na jednoho proti Ty Embersonovi.
     
    52:45
    Tvrdou ránou od modré čáry se prezentoval Sean Walker, Mackenzie Blackwood šel včas do pokleku a puk ztlumil v připravené lapačce.
     
    52:03
    Scott Laughton neúspěšně nahrával mezi kruhy obsazenému Garnetu Hathawayovi, toho na jedničku pohlídal Marc-Édouard Vlasic.
     
    51:33
    Philadelphia pokračuje v útočení. Cameron York nahrál po modré čáře Travisu Sanheimovi, jeho střelu zblokoval jeden z obránců.
     
    51:16
    Nahození na zadní mantinel nepustil Mackenzie Blackwood, když puk schoval do lapačky. Následuje komerční přestávka a San Jose bude doufat, že tato pauza utlumí místy až drtivý tlak soupeře.
     
    50:55
    Defenziva Sharks zůstává pod obrovským tlakem. Alespoň na chvíli uklidnil situaci Ty Emberson úspěšným vyhozením středem.
     
    50:22
    Obrovskou příležitostí ke srovnání pohrdl Garnet Hathaway, který dostal přihrávku do úniku, forhendovou střelu Blackwood vyrazil levým ramenem!
     
    49:55
    Kdo už mířil mezi tři tyče, to byl od levého mantinelu český útočník Filip Zadina, jehož pokus brankář zastavil pravým betonem.
     
    49:26
    Útok podpořil Mario Ferraro a střílel forhendem od levého mantinelu, rozvlnil ovšem pouze boční síťku Erssonovy svatyně.
     
    48:49
    Mackenzie Blackwood udržuje San Jose v těsném vedení. Mezi kruhy dostal výbornou přihrávku Travis Konecny, gólman včas srazil betony k sobě.
     
    48:23
    Žraloci pokračují v trpělivém bránění. Kyle Burroughs počkal na kličku Scotta Laughtona obral jej o puk ukázkovým způsobem.
     
    47:50
    Dobrou práci odvedl v obranném pásmu Ty Emberson, ten udržel na zádech Couturiera a po levém mantinelu puk dostal do střední třetiny.
     
    47:16
    Na zteč se vydal Givani Smith, který v plném sprintu vypálil tvrdou forhendovou ránu příklepem, bránu netrefil.
     
    46:52
    Delší dobu se hraje bez přerušení a pokračuje tlak Philadelphie, jež marně usiluje o vyrovnání, Bobby Brink mířil příliš vysoko.
     
    46:28
    Další rána od modré čáry, tentokráte od Travise Sanheima, domácí brankář odpálil touš do bezpečí vyrážečkou.
     
    45:59
    Od modré vypálil těsně nad ledem Cameron York, připravený Mackenzie Blackwood úspěšně zakročil koncem pravého betonu.
     
    45:22
    Povedené individuální akci chybělo jediné, gól. Travis Konecny se přes tři konkurenty uvolnil mezi kruhy, i on však vypálil nepřesně.
     
    44:44
    Před bránu dostával kotouč Cam Atkinson, na dlouhou hokejku napálil kus černé gumy o kus vedle pravé tyčky.
     
    44:02
    Travis Sanheim místo očekávaného zakončení nahrával po modré čáře, Travis Konecny zpracoval puk až za ní.
     
    43:48
    Po pravém křídle nabal vysokou rychlost Fabian Zetterlund a dojel až do kruhu, střelu zápěstím poslal do Erssonovy výstroje.
     
    43:30
    Trest Granlunda je minulostí. Fin se ihned zapojil do hry, když šikovně protečoval vyhození Burroughse po pravém mantinelu.
     
    42:46
    Hráči v zelených dresech zvládají přesilovku na jedničku, po levém mantinelu se povedlo vyhodit Nicovi Sturmovi.
     
    42:19
    Travis Sanheim obdržel příliš pomalou přihrávku na útočnou modrou čáru, Luke Kunin zvládl vyhodit přes všechny čáry.
     
    41:25
    Za faul v útočném pásmu míří na lavici hanby finský útočník Mikael Granlund, viditelným držením si pomohl proti rozehrávajícímu Seelerovi.
     
    41:03
    Znenadání mohlo udeřit San Jose. Anthony Duclair se natlačil za posledního obránce, ovšem s hokejkou v jedné ruce nedokázal vystřelit.
     
    40:44
    Alespoň na chvíli tlak ztlumil Kyle Burroughs, který šikovně vyhodil odrazem o tvrzené sklo mimo hrací plochu.
     
    40:10
    Třetí třetina je v plném proudu. Sean Couturier hned najel do útočné třetiny, zápěstím ovšem mířil jenom do obětavě padajícího soka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 6:34.
     
    Střely na bránu po 2. třetině: 11 – 24.
     
    Prostřední dějství přineslo po jednom gólu na každé straně, takže do třetí třetiny jsou šance otevřené na obě strany. Náskok domácích navýšil ve 37. minutě v přesilovce čtyři na tři William Eklund, ovšem hosté dokázali o pouhé dvě minuty odpovědět, s notnou dávkou štěstí se mezi střelce přidal Joel Farabee.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:52
    Pár vteřin před koncem prostřední části dokonce útočil na vyrovnání Sean Couturier, leč mezeru mezi Blackwoodovými betony hledal neúspěšně.
    38:51 Joel FARABEE - 2:1
     
    38:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ale pozor, nakonec je to gól! JOEL FARABEE sice zdánlivě ztroskotal na Blackwoodově lapačce, jenže jak si brankář puk srazil mezi betony, tak jimi potom smolně posunul hrací předmět za brankovou čáru, což rozhodčí zjistili po zhlédnutí opakovaných záběrů na obrazovce. Asistence: Travis Sanheim a Scott Laughton.
     
    38:51
    Fantastický Mackenzie Blackwood! Joel Farabee obdržel do pravého kruhu a měl před sebou zdánlivě prázdnou bránu, ovšem Mackenzie Blackwood se perfektně přesunul a lapačkou puk ztlumil mezi betony.
     
    38:05
    Při hře v plném počtu na obou stranách se až do pravého kruh probil Noah Cates, pokus ze zápěstí Blackwood podržel ve výstroji.
     
    37:41
    Hokejisté v zelených dresech se vlastní chybou připravili o pobyt v útočné třetině, Tomáš Hertl poslal příliš ostrou přihrávku na Kylea Burroughse.
     
    37:22
    Domácí znovu hrají přesilovku, protože vypršel Granlundův trest, právě Fin krátce po svém návratu vypálil forhendem nad břevno.
    36:18 William EKLUND - 2:0
     
    36:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přesilovka čtyři na tři využita, Žraloci jsou zase o krok blíže premiérovému vítězství v sezóně! Duclair volil nahrávku do pravého kruhu na WILLIAMA EKLUNDA, střela těsně nad ledem propadla přesunujícímu se Erssonovi mezi betony. Asistence: Anthony Duclair.
     
    36:01
    Zatímco gólů je pomálu, tak vyloučení požehnaně. Philadelphia jde do tří, jelikož si Travis Sanheim pomohl držením proti Ferrarovi.
     
    35:40
    Okamžitě po najeté do útočné třetiny Ty Emberson vypálil forhendem, puk zamířil i velký kus vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    35:12
    Početní převaha Žraloků je u konce. V útočném pásmu si skvěle počínal Noah Cates, jehož nakonec Mikael Granlund možná i pod vlnou frustrace zbytečně podrazil.
     
    34:54
    Domácím se úvod početní převahy vůbec nedaří. Soupeři se povedlo vyhodit, následně Tomáš Hertl nepřesně hledal Kevina Labanca.
     
    34:33
    Přesilovka pro San Jose. Důvodem je nedovolené bránění Jegora Zamuly, ruský zadák se provinil proti rozjetému Kuninovi.
     
    33:47
    Ofenzivní složku mužstva podpořil Ty Emberson, kterému se povedlo vyhnout protihráči, jenže potom nedosáhl na dlouhou nahrávku.
     
    33:14
    Jako další se o slovo přihlásil Cam Atkinson, se střelou zápěstím doprostřed brány Mackenzie Blackwood neměl mnoho starostí.
     
    32:51
    Na modré si počkal na nahrávku Jegor Zamula a dostal ji, dělová rána proletěla o pár čísel vedle levé tyčky.
     
    32:18
    Jeden na jednoho postupoval Sean Couturier a gólmana nezaměstnal, protože svižný projektil ze zápěstí poslal vysoko nad břevno.
     
    31:48
    Zleva vypálil z kruhu přes posledního obránce William Eklund, pozorný Samuel Ersson podržel kus černé gumy ve výstroji.
     
    31:15
    Unavený Cameron York neměl sílu cokoliv vymýšlet, takže po levém mantinelu jenom vyhodil na zakázané uvolnění, to znamená, že si pobyt na ledě ještě prodlouží.
     
    30:49
    Kevin Labanc naznačil střelu, aby nakonec přenesl hru doprava na Mikaela Granlunda, finský útočník promáchl naprázdno.
     
    30:25
    V levém kruhu našel puk Anthony Duclair a vyslal zajímavou forhendovou střelu těsně nad ledem, s níž si Ersson věděl rady.
     
    29:40
    Po nedorozumění mezi Erssonem a Yorkem měli domácí rázem obrovskou příležitost, jenže Nikita Ochoťuk netrefil puk vůbec dobře a Mike Hoffman bekhendem přizvedl kotouč jen do navrátivšího se Erssona.
     
    29:09
    Nicolas Deslauriers zavezl puk do útočné třetiny, ale dlouho jej v ní neudržel, protože tělem nepřetlačil českého zadáka Jana Ruttu.
     
    28:38
    Dlouhý pobyt Sharks v útočné třetině utnul Owen Tippett, jemuž se povedlo obrat kličkujícího Tomáše Hertla, bekhendem vyhodil po levém mantinelu.
     
    28:11
    Tvrdou forhendovou ránou zápěstím se prezentoval Mikael Granlund a Samuel Ersson měl štěstí, že ho puk trefil do výstroje.
     
    27:44
    Nikita Ochoťuk v problémech dokázal alespoň posunout puk po zadním mantinelu na Kunina, tomu se povedlo vyhodit do středního pásma.
     
    27:02
    Z ostrého úhlu útočil na srovnání skóre Travis Sanheim, Mackenzie Blackwood jeho pokus pokryl bez výraznějších starostí.
     
    26:40
    Bobby Brink nabral vysokou rychlost po pravém mantinelu, kličkou do středu bekhendem však nevyzrál na pozičně dobře bránícího Embersona.
     
    26:12
    Skryté nahození zpoza levého kruhu v podání Jegora Zamuly mělo nadějné parametry, Mackenzie Blackwood s velkým štěstím zakročil maskou.
     
    25:53
    Z otočky pálil forhendem z mezikruží a bez přípravy Travis Konecny, touš doputoval o kousek vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    25:23
    Opět v akci Tomáš Hertl, jenž se proháčkoval až před Erssona, avšak mezeru mezi jeho betony nenašel, gólman zaznamenal pátý úspěšný zákrok.
     
    25:02
    Český forvard Tomáš Hertl nabil na modrou čáru Nikitu Ochoťukovi, svižná rána ze zápěstí se mezi tři tyče nevešla.
     
    24:53
    Teď už se píská zakázané uvolnění hostujícího týmu, neboť Cameron York přecenil rychlostní schopnosti Hathawaye.
     
    24:18
    Jegor Zamula vyhazoval po pravém mantinelu a Scott Laughton zvládl protečovat, takže Mario Ferraro musel zabrat a k touši dojel jako první.
     
    23:52
    Hosté potřebovali vystřídat, proto Nick Seeler nevymýšlel složitou rozehrávku a jen vyhodil vysokým obloučkem.
     
    23:01
    S koncem týmového trestu Flyers se otevřel střed pro Kylea Burroughse, jemuž však Samuel Ersson skvěle zmenšil úhel a zasáhl vyrážečkou.
     
    22:45
    Další vyhození mířilo přímo na bránu, což Mackenzieho Blackwooda nikterak nerozhodilo, rozehrál na Sturma.
     
    22:13
    U levého mantinelu vybojoval touš Nick Seeler a křižně ho dokázal nasměrovat mimo bezprostřední nebezpečí Erssonovy svatyně.
     
    21:41
    V ofsajdovém postavení se nechal nachytat Kevin Labanc. Ani neprotestoval, vědom si faktu, že Granlund byl v pásmu o něco dříve.
     
    21:30
    Hokejisté v zelených dresech už hrají přesilovku. Museli začít z obranné třetiny, v níž u mantinelu pošetřil cenné vteřinky Ryan Poehling.
     
    20:59
    Je po přesilovce, protože hokejistů v bílých dresech na led skočilo šest a tato skutečnost rozhodčím neunikla. Týmový trest míří odpykat Nicolas Deslauriers.
     
    20:46
    Trvalo to poměrně dlouho, ale nakonec se Žraloci přeci jen dokázali osvobodit, po levém mantinelu zdárně vyhodil Kyle Burroughs.
     
    20:14
    Hosté vstupují do druhé části v přesilovce a ihned získali útočné pásmo, křižnou střelu Travise Sanheima kryl Blackwood pravým betonem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 5:36.
     
    Střely na bránu po 1. třetině: 4 – 13.
     
    Že by se San Jose na dvanáctý pokus konečně dočkalo premiérového vítězství? V úvodní dvacetiminutovce proti Philadelphii si vybudovalo těsný náskok a zadělalo tedy slibně. Skóre střetnutí určuje situace z 2. minuty, kdy Labanc po zbavení se obránce vybídl k zakončení Anthonyho Duclaira, jenž se nenechal dvakrát pobízet a forhendovou ránu namířil neomylně pod břevno. Ve zbytku dějství měla navrch Philadelphia, kýženého srovnání se však zatím nedočkala.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:17
    Souboj mezi Janem Ruttou a Joelem Farabeem pokračoval a výsledkem je trest pro českého obránce, ten nešikovně zvedl hokejku do obličeje konkurenta.
     
    19:04
    Už to vypadalo, že Joel Farabee bude postupovat sám na gólmana, ovšem Jan Rutta mu v poslední chvíli skvěle puk vypíchl, s pokusem z velkého úhlu neměl Blackwood moc starostí.
     
    18:42
    V oslabení zahrozil Sean Couturier, jenž z levého kruhu mířil na přední tyč a trefil Blackwooda do vyrážečky, Yorkův trest za pár vteřin vyprší.
     
    18:05
    V pravém kruhu byl úplně volný Fabian Zetterlund, ale nepochopitelně nestřílel, volil nepřesný pas po levé ruce na Tomáše Hertla.
     
    17:43
    Velkých zmatků v předbrankovém prostoru Philadelphie domácí ve druhý vstřelený gól nezužitkovali, finální slabou střelu Zetterlunda po ledě kryl Ersson.
     
    17:04
    Chvilku hráli domácí čtyři proti třem, teď už se pokračuje klasicky pět na čtyři. Mikael Granlund neúspěšně přenášel puk doprava, hosté se osvobodili.
     
    16:50
    Krásně se Anthony Duclair uvolnil jeden na jednoho, aby nakonec v pádu zamířil forhendem vedle pravé tyčky. Pád byl způsoben podražením Camerona Yorka, takže San Jose si zahraje první přesilovku v zápase.
     
    16:07
    Výbornou práci odvedl u pravého mantinelu Mario Ferraro, správně odhadl směr nahrávky po pravém mantinelu a zvládl i rozehrát na Embersona.
     
    15:34
    Početní převaha Flyers končí předčasně, neboť Travis Konecny naprosto nesmyslně najel do brankáře, načež došlo ještě k potyčce mezi ním a Kuninem, což rozhodčí vyřešili dvěma minutami za hrubost pro oba hráče.
     
    15:04
    Také druhý trest míří do domácích řad. Za katr usedl Kyle Burroughs, když u pravého mantinelu nedovoleným bráněním zastavil Brinka.
     
    14:55
    Jeden na jednoho mohl postupovat Ryan Carpenter, jenže nevyšlo mu zpracování, takže puk bez práce věnoval Seelerovi.
     
    14:24
    Čárový rozhodčí chvíli váhal, aby nakonec přeci jen odpískal postavení mimo hru Tomáši Hertlovi a učinil správné rozhodnutí.
     
    13:58
    Tvrdá střela od modré čáry těsně nad ledem našla cestu až k bráně, Mackenzie Blackwood s problémy zasahoval koncem pravého betonu.
     
    13:29
    Rychle otočit hru měl v plánu Nick Seeler, za nahrávkou o mantinel se Garnet Hathaway hokejkou natahoval neúspěšně.
     
    12:51
    Nevyšla ani snaha o založení rychlého útoku, Travis Sanheim nepřesným prudkým pasem způsobil zakázané uvolnění.
     
    12:18
    Hosté znovu chtěli získat útočnou třetinu, ovšem zase neúspěšně, nahození Konecnyho po mantinelu na Laughtona kontroloval Burroughs.
     
    11:44
    Jeden na jednoho si Tyson Foerster nevěřil, proto jen nahazoval po levém mantinelu do útočného pásma, avšak k puku nejrychleji dojel Ty Emberson.
     
    11:19
    Zpracování u pravého mantinelu Ryanu Poehlingovi vůbec nevyšlo, na druhou stranu se vydal Nico Sturm a střelu zápěstím poslal přímo do Erssona.
     
    10:39
    Ještě ze středního pásma nahazoval kotouč směrem na bránu Cameron York, Mackenzie Blackwood zaváhání nepřipustil a postaral se o přerušení hry.
     
    10:15
    Travis Konecny bojoval srdnatě, sám proti dvěma nicméně za bránou soupeře neuspěl a do střední třetiny vyvezl puk Ferraro.
     
    09:31
    Domácí gólman připisuje jeden zákrok za druhým, nyní si poradil i s nahozením od pravého mantinelu a z velkého úhlu.
     
    09:07
    Zleva výborně sjel do středu Tyson Foerster a mířil zajímavě zápěstím k pravé tyčce, včas reagující Blackwood zakročil vyrážečkou.
     
    08:50
    Za bránu se spoluhráčům vydal pomoci s rozehrávkou Mackenzie Blackwood, ostré nahození zastavil šikovně pro Ferrara.
     
    08:24
    V levém kruhu si vytvořil prostor ke střele Travis Konecny, pokus zápěstím těsně nad ledem nebyl pro Blackwooda žádným problémem.
     
    07:47
    Při hře v plném počtu na obou stranách vyrazil dopředu Tomáš Hertl, nejproduktivnější hráč mužstva se ovšem nezvládl protáhnout kolem Travise Sanheima.
     
    07:22
    Dvě vteřinky před návratem Duclaira vyslal svižnou ránu zápěstím z levého kruhu Tyson Foerster, Mackenzie Blackwood šel včas do pokleku a touš udržel ve výstroji.
     
    06:42
    Ani té se zatím vůbec nedaří dle představ, po nedorozumění se spoluhráčem rozhodčí odpískali ofsajd navrátilci do sestavy Couturierovi.
     
    06:27
    Nakonec se Žraloci dokázali osvobodit vyhozením středem kluziště a na led naskakuje druhá přesilovková formace Flyers.
     
    05:57
    S vypětím všech sil hosté udržují útočné pásmo, ale zatím nevymysleli nic zajímavého, navíc nechybělo moc, aby do úniku vystartoval Labanc.
     
    05:24
    První přesilovou hru si zahraje hostující celek. Owen Tippett si v blízkosti levého kruhu troufl na odvážnou otočku, při níž jej podrazil Anthony Duclair.
     
    04:49
    Pokus o vytvoření tlaku v útočné třetině Flyers vůbec nevyšel, Cameron York přihrávkou do levého kruhu nenašel Konecnyho, nýbrž Kunina.
     
    04:06
    Po strkanici u střídaček nakonec došlo k bitce mezi Givanim Smithem a Nicolasem Deslauriersem. Po úvodním oťukávání se do sebe hráči pustili naplno a navrch měl hostující útočník, nicméně oba dostali stejný pětiminutový trest.
     
    03:40
    První nebezpečí musel řešit Mackenzie Blackwood a poradil si na jedničku, tvrdou střelu od modré úspěšně vyrazil pravým betonem.
     
    03:12
    Po pravém mantinelu nabral vysokou rychlost český útočník Filip Zadina, při snaze o stáhnutí puku do středu ztroskotal na Yorkovi.
     
    02:45
    A domácí pokračují v aktivní hře. Mikael Granlund středem projel mezi dvěma konkurenty, zápěstím potom vypálil vysoko nad.
    01:43 Anthony DUCLAIR - 1:0
     
    01:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci na svou stranu strhávají brzké vedení! Labanc si v pravém kruhu potáhl puk kolem Walkera a do levého nabil ANTHONYMU DUCLAIROVI, proti ráně z první pod břevno byl Ersson bezmocný. Asistence: Kevin Labanc a Mikael Granlund.
     
    01:24
    Hokejisté v bílých dresech se počátečnímu tlaku soupeře ubránili, Travis Sanheim šikovně vyhodil po levém mantinelu.
     
    00:41
    Od modré nahazoval Jan Rutta a Samuel Ersson toho moc neviděl, naštěstí pro něj kotouč proletěl poměrně výrazně vedle pravé tyče.
     
    00:10
    Zápas mezi trápícím se San Jose a Philadelphií odstartoval! Žraloci se na dvanáctý pokus pokusí zapsat vítězství, Letci ale budou proti.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    San Jose Sharks: Blackwood (Kähkönen) – Emberson, Ferraro (A), Burroughs, M. Vlasic, Rutta, Ochoťuk – Zetterlund, Hertl (A), Eklund – Duclair, Granlund, Labanc – Zadina, Sturm, Hoffman – Kunin, Carpenter, G. Smith.
    Trenér: David Quinn

    Philadelphia Flyers: Ersson (Petersen) – Sanheim, York, Se. Walker, Seeler, Belpedio, Zamula – Foerster, Couturier, Tippett – Atkinson, N. Cates, Konecny – Brink, Laughton (A), Farabee – Hathaway, Poehling, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Chmielewski, MacDougall – Cormier, Brisebois.
     
    Philadelphia Flyers

    Hokejisté Philadelphie jsou na tom o poznání lépe než dnešní soupeř, nicméně s jedenácti body se nachází na třinácté příčce Východní konference, ale nic není ztraceno, manko na osmou pozici čítá dva body. Svěřenci trenéra Tortorelly odcházeli z posledních pěti zápasů hned čtyřikrát jako poražení, v tomto úseku zvítězili 5:1 v Buffalu, v doposud posledním klání doma padli jednoznačně 0:5 s Los Angeles. Týmové produktivitě mužstva vévodí dvanáctibodový Travis Konecny.
     
    San Jose Sharks

    Žraloci jsou v úvodu sezóny otloukánkem soutěže a týmy na něm snadno sbírají po dvou bodech do tabulky. V dosavadních jedenácti utkáních ještě nepoznali pocit vítězství, co víc, v posledních dvou střetnutích schytali od Vancouveru a pak i od Pittsburghu potupnou desítku. Alespoň jeden bod Quinnova družina získala ve druhém zápasu sezóny, kdy v domácí aréně padla 1:2 s Coloradem po nájezdech. Nejproduktivnějším hráčem týmu je český útočník Tomáš Hertl se sedmi body.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásné brzké ráno. Vítám vás při sledování nejlepší ligy světa, u zápasu mezi San Jose a Philadelphií.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 2. Duclair (Labanc, Granlund), 37. Eklund (Duclair) – 39. Farabee (Sanheim, Laughton)


    San Jose Sharks: Blackwood (Kähkönen) – Emberson, Ferraro (A), Burroughs, M. Vlasic, Rutta, Ochoťuk – Zetterlund, Hertl (A), Eklund – Duclair, Granlund, Labanc – Zadina, Sturm, Hoffman – Kunin, Carpenter, G. Smith.
    Trenér: David Quinn

    Philadelphia Flyers: Ersson (Petersen) – Sanheim, York, Se. Walker, Seeler, Belpedio, Zamula – Foerster, Couturier, Tippett – Atkinson, N. Cates, Konecny – Brink, Laughton (A), Farabee – Hathaway, Poehling, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Chmielewski, MacDougall – Cormier, Brisebois

    Diváci: 10 074
    bahis siteleri