Carolina – Buffalo 3:2 (po pr.) | Montreal – Tampa 3:5 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 2:4 (kon.)
NY Rangers – Detroit 5:3 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:5 (kon.) | Arizona – Seattle 4:3 (1:0 po s.n.)
Calgary – Nashville 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 0:2 (kon.) | Colorado – New Jersey 6:3 (kon.)
San Jose – Philadelphia 2:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Philadelphia Flyers
Středa 08.11.2023, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Po závěrečné siréně se do sebe ještě pustili Nikita Ochoťuk a Travis Konecny, i oni si vykoledovali desetiminutový trest.
     
    59:57
    Nervy pracují. Ještě před vhozením puku do hry inkasovali osobní desetiminutový trest za vzájemnou výměnu názorů Anthony Duclair a Scott Laughton.
     
    41:25
    Za faul v útočném pásmu míří na lavici hanby finský útočník Mikael Granlund, viditelným držením si pomohl proti rozehrávajícímu Seelerovi.
     
    36:01
    Zatímco gólů je pomálu, tak vyloučení požehnaně. Philadelphia jde do tří, jelikož si Travis Sanheim pomohl držením proti Ferrarovi.
     
    35:12
    Početní převaha Žraloků je u konce. V útočném pásmu si skvěle počínal Noah Cates, jehož nakonec Mikael Granlund možná i pod vlnou frustrace zbytečně podrazil.
     
    34:33
    Přesilovka pro San Jose. Důvodem je nedovolené bránění Jegora Zamuly, ruský zadák se provinil proti rozjetému Kuninovi.
     
    20:59
    Je po přesilovce, protože hokejistů v bílých dresech na led skočilo šest a tato skutečnost rozhodčím neunikla. Týmový trest míří odpykat Nicolas Deslauriers.
     
    19:17
    Souboj mezi Janem Ruttou a Joelem Farabeem pokračoval a výsledkem je trest pro českého obránce, ten nešikovně zvedl hokejku do obličeje konkurenta.
     
    16:50
    Krásně se Anthony Duclair uvolnil jeden na jednoho, aby nakonec v pádu zamířil forhendem vedle pravé tyčky. Pád byl způsoben podražením Camerona Yorka, takže San Jose si zahraje první přesilovku v zápase.
     
    15:34
    Početní převaha Flyers končí předčasně, neboť Travis Konecny naprosto nesmyslně najel do brankáře, načež došlo ještě k potyčce mezi ním a Kuninem, což rozhodčí vyřešili dvěma minutami za hrubost pro oba hráče.
     
    15:04
    Také druhý trest míří do domácích řad. Za katr usedl Kyle Burroughs, když u pravého mantinelu nedovoleným bráněním zastavil Brinka.
     
    05:24
    První přesilovou hru si zahraje hostující celek. Owen Tippett si v blízkosti levého kruhu troufl na odvážnou otočku, při níž jej podrazil Anthony Duclair.
     
    04:06
    Po strkanici u střídaček nakonec došlo k bitce mezi Givanim Smithem a Nicolasem Deslauriersem. Po úvodním oťukávání se do sebe hráči pustili naplno a navrch měl hostující útočník, nicméně oba dostali stejný pětiminutový trest.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 2. Duclair (Labanc, Granlund), 37. Eklund (Duclair) – 39. Farabee (Sanheim, Laughton)


    San Jose Sharks: Blackwood (Kähkönen) – Emberson, Ferraro (A), Burroughs, M. Vlasic, Rutta, Ochoťuk – Zetterlund, Hertl (A), Eklund – Duclair, Granlund, Labanc – Zadina, Sturm, Hoffman – Kunin, Carpenter, G. Smith.
    Trenér: David Quinn

    Philadelphia Flyers: Ersson (Petersen) – Sanheim, York, Se. Walker, Seeler, Belpedio, Zamula – Foerster, Couturier, Tippett – Atkinson, N. Cates, Konecny – Brink, Laughton (A), Farabee – Hathaway, Poehling, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Chmielewski, MacDougall – Cormier, Brisebois

    Diváci: 10 074
    bahis siteleri