Carolina – Buffalo 3:2 (po pr.) | Montreal – Tampa 3:5 (kon.) | NY Islanders – Minnesota 2:4 (kon.)
NY Rangers – Detroit 5:3 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 2:5 (kon.) | Arizona – Seattle 4:3 (1:0 po s.n.)
Calgary – Nashville 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 0:2 (kon.) | Colorado – New Jersey 6:3 (kon.)
San Jose – Philadelphia 2:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Philadelphia Flyers
Středa 08.11.2023, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Po závěrečné siréně se do sebe ještě pustili Nikita Ochoťuk a Travis Konecny, i oni si vykoledovali desetiminutový trest.
     
    59:57
    Nervy pracují. Ještě před vhozením puku do hry inkasovali osobní desetiminutový trest za vzájemnou výměnu názorů Anthony Duclair a Scott Laughton.
     
    57:42
    Definitivní razítko na vítězství Sharks mohl dát Anthony Duclair, jenž forhendovým blafákem roztáhl Erssona, jenže pak mířil pouze do bočního oblouku brány.
     
    50:22
    Obrovskou příležitostí ke srovnání pohrdl Garnet Hathaway, který dostal přihrávku do úniku, forhendovou střelu Blackwood vyrazil levým ramenem!
     
    41:25
    Za faul v útočném pásmu míří na lavici hanby finský útočník Mikael Granlund, viditelným držením si pomohl proti rozehrávajícímu Seelerovi.
    38:51 Joel FARABEE - 2:1
     
    38:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ale pozor, nakonec je to gól! JOEL FARABEE sice zdánlivě ztroskotal na Blackwoodově lapačce, jenže jak si brankář puk srazil mezi betony, tak jimi potom smolně posunul hrací předmět za brankovou čáru, což rozhodčí zjistili po zhlédnutí opakovaných záběrů na obrazovce. Asistence: Travis Sanheim a Scott Laughton.
     
    38:51
    Fantastický Mackenzie Blackwood! Joel Farabee obdržel do pravého kruhu a měl před sebou zdánlivě prázdnou bránu, ovšem Mackenzie Blackwood se perfektně přesunul a lapačkou puk ztlumil mezi betony.
    36:18 William EKLUND - 2:0
     
    36:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přesilovka čtyři na tři využita, Žraloci jsou zase o krok blíže premiérovému vítězství v sezóně! Duclair volil nahrávku do pravého kruhu na WILLIAMA EKLUNDA, střela těsně nad ledem propadla přesunujícímu se Erssonovi mezi betony. Asistence: Anthony Duclair.
     
    36:01
    Zatímco gólů je pomálu, tak vyloučení požehnaně. Philadelphia jde do tří, jelikož si Travis Sanheim pomohl držením proti Ferrarovi.
     
    35:12
    Početní převaha Žraloků je u konce. V útočném pásmu si skvěle počínal Noah Cates, jehož nakonec Mikael Granlund možná i pod vlnou frustrace zbytečně podrazil.
     
    34:33
    Přesilovka pro San Jose. Důvodem je nedovolené bránění Jegora Zamuly, ruský zadák se provinil proti rozjetému Kuninovi.
     
    29:40
    Po nedorozumění mezi Erssonem a Yorkem měli domácí rázem obrovskou příležitost, jenže Nikita Ochoťuk netrefil puk vůbec dobře a Mike Hoffman bekhendem přizvedl kotouč jen do navrátivšího se Erssona.
     
    20:59
    Je po přesilovce, protože hokejistů v bílých dresech na led skočilo šest a tato skutečnost rozhodčím neunikla. Týmový trest míří odpykat Nicolas Deslauriers.
     
    19:17
    Souboj mezi Janem Ruttou a Joelem Farabeem pokračoval a výsledkem je trest pro českého obránce, ten nešikovně zvedl hokejku do obličeje konkurenta.
     
    16:50
    Krásně se Anthony Duclair uvolnil jeden na jednoho, aby nakonec v pádu zamířil forhendem vedle pravé tyčky. Pád byl způsoben podražením Camerona Yorka, takže San Jose si zahraje první přesilovku v zápase.
     
    15:34
    Početní převaha Flyers končí předčasně, neboť Travis Konecny naprosto nesmyslně najel do brankáře, načež došlo ještě k potyčce mezi ním a Kuninem, což rozhodčí vyřešili dvěma minutami za hrubost pro oba hráče.
     
    15:04
    Také druhý trest míří do domácích řad. Za katr usedl Kyle Burroughs, když u pravého mantinelu nedovoleným bráněním zastavil Brinka.
     
    05:24
    První přesilovou hru si zahraje hostující celek. Owen Tippett si v blízkosti levého kruhu troufl na odvážnou otočku, při níž jej podrazil Anthony Duclair.
     
    04:06
    Po strkanici u střídaček nakonec došlo k bitce mezi Givanim Smithem a Nicolasem Deslauriersem. Po úvodním oťukávání se do sebe hráči pustili naplno a navrch měl hostující útočník, nicméně oba dostali stejný pětiminutový trest.
    01:43 Anthony DUCLAIR - 1:0
     
    01:43
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci na svou stranu strhávají brzké vedení! Labanc si v pravém kruhu potáhl puk kolem Walkera a do levého nabil ANTHONYMU DUCLAIROVI, proti ráně z první pod břevno byl Ersson bezmocný. Asistence: Kevin Labanc a Mikael Granlund.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 2. Duclair (Labanc, Granlund), 37. Eklund (Duclair) – 39. Farabee (Sanheim, Laughton)


    San Jose Sharks: Blackwood (Kähkönen) – Emberson, Ferraro (A), Burroughs, M. Vlasic, Rutta, Ochoťuk – Zetterlund, Hertl (A), Eklund – Duclair, Granlund, Labanc – Zadina, Sturm, Hoffman – Kunin, Carpenter, G. Smith.
    Trenér: David Quinn

    Philadelphia Flyers: Ersson (Petersen) – Sanheim, York, Se. Walker, Seeler, Belpedio, Zamula – Foerster, Couturier, Tippett – Atkinson, N. Cates, Konecny – Brink, Laughton (A), Farabee – Hathaway, Poehling, Deslauriers.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Chmielewski, MacDougall – Cormier, Brisebois

    Diváci: 10 074
    bahis siteleri