Česko – Švýcarsko 5:2 (kon.)
konec
Česko
5:2 (2:1, 2:1, 1:0)
Švýcarsko
Sobota 11.11.2023, 14:00 • Kravaře, Buly Aréna • Reprezentace do 16 let
Partner:
    59:31 KŮRKA - 5:2
     
    59:31
    Česko právě vstřelilo branku! Tak přece jen, je rozhodnuto. PAVEL KŮRKA trefuje prázdnou švýcarskou klec přes celé hřiště a národní tým míří za vítězstvím. Asistence: Ondřej Ruml.
     
    58:02
    Švýcaři hrají bez brankáře v šesti.
     
    53:47
    Vyloučení v týmu Česko:
    Hečko – 2 min., nedovolené bránění.
     
    53:30
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Dubé – 2 min., podrážení.
    37:14 KRIESI - 4:2
     
    37:14
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! A je sníženo. Hokejisté ze země helvétského kříže okamžitě využívají přesilovku. Sérii dorážek za českého gólmana zakončil SVEN KRIESI a snižuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Niccoló Castiglioni.
     
    36:56
    Vyloučení v týmu Česko:
    Kůrka – 2 min., nedovolené bránění.
    36:20 Mařík nedokázal využít velkou šanci
     
    36:20
    Obrovská šance národního týmu. Nikolas Mařík dostal krásný střílený pas od Reisneckera před odkrytou bránu, stačilo jen kotouč usměrnit mezi tři tyče. Nestalo se, puk zaduněl pouze na zadní mantinel.
    31:22 TOMEK - 4:1
     
    31:22
    Česko právě vstřelilo branku! Logické vyústění posledních minut, hra národního týmu nabírala na obrátkách a končí čtvrtou brankou. Kachlířova rána z pravého kruhu gólmanovi Kunzovi pouze propadla skrze výstroj k úplně volnému PETRU TOMKOVI a ten se nemýlil. Asistence: Lukáš Kachlíř.
    24:06 HEČKO - 3:1
     
    24:06
    Česko právě vstřelilo branku! Jak skončilo první dějství, začíná také to druhé. Aktivní dvojice MARTIN HEČKO – Šimon Katolický vydolovala třetí branku národního týmu a a skóre je už o dvě branky. Asistence: Šimon Katolický.
    19:53 KERBLER - 2:1
     
    19:53
    Česko právě vstřelilo branku! Tak přece jen Kunz vyrovnané skóre do přestávky neudrží. Za jeho zády končí tečovaná rána Tobiáše Sekaniny, do které se vložil JAN KERBLER. Asistence: Tobiáš Sekanina, Pavel Kůrka.
     
    17:54
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Frolik – 2 min., nedovolené bránění.
     
    16:30
    Teď už se skóre mohlo měnit, ale Ruml promáchl kotouč v pozici před odkrytou brankou. Pokud by se trefil, švýcarský gólman by se určitě nestihl přesunout.
    16:10 Hečka vychytal dvakrát švýcarský gólman
     
    16:10
    A další akce českého týmu. Hečko pálil z podobného místa jako před chvilkou, ale ani přes četné dorážky kotouč nedoputoval za brankovou čáru.
    15:45 Hanyše vychytal Kunz
     
    15:45
    Obrovský závar před švýcarskou brankou trefou nekončí. Aktivní Martin Hečko pálil z pravého kruhu a k dorážce se dostal ještě Petr Hanyš, ale švýcarský gólman stihl mezírku u tyčky utěsnit. Dobrý zákrok.
     
    15:04
    Vyloučení v týmu Švýcarsko:
    Bouvard – 2 min., hákování.
     
    2:56
    To byla obrovská šance národního týmu! A znovu u ní byli Hečko s Katolickým. Po rychlé zteči se druhý jmenovaný dostal do zakončení v předbrankovém prostoru, jeho pokus ještě dorážel Hečko, ale oba vychytal švýcarský gólman, který nakonec prerušil hru. Skóre se nemění.
    1:58 HEČKO - 1:1
     
    1:58
    Česko právě vstřelilo branku! A je vyrovnáno. MARTIN HEČKO dokázal propasírovat puk z mezikruží za záda Kunze a národní tým rychle srovnává skóre. Asistence: Šimon Katolický.
    0:27 ACHERMANN - 0:1
     
    0:27
    Švýcarsko právě vstřelilo branku! To byla rychlost, hned první situace na ledě končí brankou. Favre nahodil kotouč na Javorka, který ho betony nedokázal zkrotit a poslal ho pouze na hokejku dorážejícího a úplně volného RAPHAËLA ACHERMANNA. Hosté vedou 1:0. Asistence: Colin Favre.

    RR

    Branky a nahrávky: 2. Hečko (Katolický), 20. Kerbler (Sekanina, Kůrka), 25. Hečko (Katolický), 32. Tomek (Kachlíř), 60. Kůrka (Ruml) – 1. Achermann (Favre), 38. Kriesi (Castiglioni)


    Česko: Javorek (Veřmiřovský) – Vaněček, Kachlíř, Studnický, Ruml, Skyba, Reisnecker, Cífka, Kůrka – Katolický, Tomek, Hečko – Hrček (C), Huk, Vlk – Slavík, Mařík, Hanyš – Kerbler, Sekanina, Weiss
    Trenér: Milan Razým

    Švýcarsko: Kunz (Haas) – Frolik (C), Thoma, Mukuna, Favre, Hert, Castiglioni – Troxler, Sauthier, Sutter – Achermann, Dubé, Schoch, Kriesi, Grossniklaus, Berger, Schürmann, Bouvard, Daron
    Trenér: Francois Bernheim

    Rozhodčí: Šico – Lederer, Hájková
    bahis siteleri